Гел за Хигиена на Ръцете DERMO 100 мл | Golden Snail

Гел за Хигиена на Ръцете DERMO 100 мл | Golden Snail Висока и устойчива остатъчна активност за дълготрайна защита Нежна формула, която поддържа кожата в добро състояние Подходящ за кожата, безопасен за честа Гел за Хигиена на Ръцете DERMO 100 мл | Golden
Гел за Хигиена на Ръцете DERMO 100 мл | Golden Snail
Дезинфектантът за Ръце от Golden Snail на топ цена съдържа 69% спирт, което го прави надеждна защита срещу вируси, бактерии и други вредоносни микроорганизми. Гел Дезинфектант за Ръце почиства, омекотява и освежава кожата на ръцете. Научете повече
4.90 лв.
Без данък: 4.90 лв.
 • Статус: В наличност
 • Марка: Golden Snail
 • Модел: DERMO Гел за Хигиена на Ръце 100 мл
 • КОД: GSN-662282

Гел за Хигиена на Ръцете DERMO 100 мл | Golden Snail

 • Висока и устойчива остатъчна активност за дълготрайна защита
 • Нежна формула, която поддържа кожата в добро състояние
 • Подходящ за кожата, безопасен за честа употреба
 • Бързо изсъхва върху кожата
 • Без изплакване
 • Гел Дезинфектант за Ръце 69% спирт на уникална цена от Golden Snail

Какво знаем за Гел за Хигиена на Ръцете?

Средствата за дезинфекция на ръцете са разработени за употреба след измиване на ръцете или за моментите, когато нямате възможност да си измиете ръцете със сапун и вода. Обикновено са под формата на гел, който съдържа алкохол, чиято цел е да унищожи микробите, намиращи се върху кожата. Алкохолът действа незабавно и ефективно, като убива бактериите и повечето вируси. Алкохолът може да изсуши кожата, така че повечето дезинфектанти съдържат и овлажнител, който да сведе до минимум сухотата и дразненето на кожата.

Няколко проучвания стигат до заключението, че рискът от разпространение на стомашно-чревни и респираторни инфекции намалява сред семействата, които използват гел за хигиена на ръцете. Гел Дезинфектант за Ръце 69% спирт на супер цена от Golden Snail съдържа съставки, които спомагат за предотвратяване на сухотата на кожата. Използването му почиства и омекотява кожата.

Гел Дезинфектант за Ръце 69% спирт има висока и устойчива остатъчна активност за дълготрайна защитаПроучванията също така показват, че използването на Гел за Хигиена на Ръце в класните стаи може да намали отсъствието на ученици поради заболяване с 20 на сто. Нещо повече, много деца смятат, че гел дезинфектантите за ръце са забавни за използване.

Гел Дезинфектант за Ръце 69% спирт от Golden Snail е удобен, преносим, лесен за използване и не отнема време.

Как действа Гел Дезинфектант за Ръце 69% спирт?

Знаете, че трябва да поддържате ръцете си чисти. Колкото и ръцете Ви да Ви служат, те също могат да поставят микроби в контакт с устата, очите, носа и много други части на тялото. Препоръчително е да измивате ръцете си със сапун и топла вода няколко пъти на ден, тъй като това е най-добрият начин за почистването им, но друга достойна алтернатива е гел дезинфектантът за ръце. Ако все още не сте го добавили в своя списък за пазаруване, може да поискате да го направите, след като научите за предимствата на Гел Дезинфектант за Ръце 69% спирт.

Ползи от Гел Дезинфектант за Ръце 69% спирт

1: Чистота

Това не трябва да е толкова голяма изненада. Едно от най-важните предимства на Гел Дезинфектант за Ръце на супер цена е това: Той дезинфекцира! Тези продукти са проектирани да убиват микробите и те вършат работа. При правилна употреба гел за хигиена на ръце може да елиминирa до 99,9% от микробите по ръцете Ви. Американският център за контрол на заболяванията (CDC) препоръчва да миете ръцете си по всяко време, когато сте около храна (приготвяне или ядене), животни, боклук и други. Когато се окажете в тези ситуации, дезинфектантът за ръце е идеалното допълнение към (или от време на време може да замести) миенето на ръцете със сапун и вода.

2: Портативност

Не можете да вземете мивката с Вас в движение. В случаите, когато трябва да миете ръцете си, невинаги ще има наличен сапун и вода. Можете да сложите малката бутилка Гел Дезинфектант за Ръце в отделението за ръкавици, чантата или дори в джоба си за ситуациите, в които имате нужда да са Ви чисти ръцете, а наблизо няма вода и сапун. Той е идеално средство, когато хапвате лека закуска на спортно събитие или просто сте на обществено място, като например хранителния магазин.

3: Идеално средство за помещения с много хора

Гел Дезинфектант за Ръце 69% спирт е подходящ за кожата, безопасен за честа употребаВ офиса, в класната стая или във всяко пространство с движение на хора микробите се разпространяват много бързо. И дори ако не се готвите да ядете или да изнасяте боклука, микробите на други хора могат да Ви засегнат (особено в малки помещения). Ето защо наличието на гел дезинфектант за ръце е идеално за места с повече хора. Учители, студенти и офис служители могат да ползват Гел за Хигиена на Ръце на много изгодна цена периодично през целия ден, без да се налага да напускат класната си стая или бюрото, а ходещите на фитнес могат да използват дезинфектанта за ръце, преди да минат на следващата тренировъчна машина.

4: По-малък риск от разболяване

Особено по време на грипния сезон минимизирането на излагането на микроби от други хора е изключително важно за Вашето здраве. Когато отделяте време за дезинфекция на ръцете няколко пъти през целия ден, намалявате шансовете да се разболеете. Дори бързото отскачане до магазина може да Ви изложи на микроби, които могат да причинят настинка, грип или други заболявания, така че е изключително важно да поддържате ръцете си възможно най-чисти.

5: Мека кожа на ръцете

Това може да е едно от най-изненадващите предимства на дезинфектанта за ръце, но всъщност гел дезинфектантите за ръце могат да подобрят текстурата на кожата на ръцете Ви. Някои дезинфектанти за ръце съдържат емолиенти, които омекотяват кожата Ви, като Ви осигуряват по-хубави и гладки ръце.

Гел Дезинфектант за Ръце 69% спирт е с нежна формула, която поддържа кожата в добро състояние

Гел Дезинфектант за Ръце 69% спирт на супер цена от Golden Snail е доказано ефективно средство за намаляване на броя на бактериите или микробите по ръцете. Освен това Гел за Хигиена на Ръце не причинява изсушаване и напукване на кожата. Помага за задържане на влага и хидратация, като оставя кожата Ви мека, гладка и чиста.

Използването на Гел за Хигиена на Ръце ще Ви помогне да се предпазите от грип и всякакви други вируси. Можете дори да го използвате върху повърхности като дръжки на врати, асансьорни копчета, тоалетни чинии, облегалки на столове, дръжки на колички и т.н. Опаковката от 100 мл е удобна за използване.

Ако ще използвате средства за дезинфекция на ръцете като алтернатива за миене с вода и сапун, важно е да ги използвате правилно и да използвате правилния вид. Американският център за контрол на заболяванията (CDC) препоръчва да се използват само дезинфектанти за ръце, които съдържат от 60% до 95% алкохол. Гел Дезинфектант за Ръце със 69% спирт на много добра цена от Golden Snail предпазва кожата Ви от неблагоприятните действия на фактори на външната среда, като в същото време я омекотява.

Начин на употреба: Сложете малко количество гел дезинфектант върху дланта на ръката си. Разтрийте ръцете заедно, като внимавате да покриете всички повърхности на ръцете и пръстите си. Това трябва да отнеме около 20 секунди, за да изсъхне. За ефективно използване срещу микроби и бактерии, опитайте се да не изплаквате и не бършете ръцете си след нанасянето на продукта.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Запалим. Да се пази от контакт с очите.

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Гел за Хигиена на Ръцете DERMO 100 мл | Golden Snail

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.Можете да поръчате от н