Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Спрей за Хигиена на Ръцете DERMO 100 мл | Golden Snail

Спрей за Хигиена на Ръцете DERMO 100 мл | Golden Snail
Спрей за Хигиена на Ръцете DERMO 100 мл | Golden Snail
4.90 лв
Код на продукта : DERMO Спрей за Хигиена на Ръце 100 мл
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
Спрей за Хигиена на Ръцете DERMO 100 мл | Golden Snail

Спрей за Хигиена на Ръцете DERMO 100 мл | Golden Snail

 • Почиства и омекотява кожата на ръцете
 • Убива 99,9% от микробите
 • Свеж аромат
 • Бързо абсорбиращ се
 • Без изплакване
 • Без усещане за лепкавост
 • Компактна и лесна за пренасяне и ползване опаковка
 • Спрей Дезинфектант за Ръце 69% Спирт е на супер цена от Golden Snail

Какво знаем за Спрей за Хигиена на Ръцете?

Ако има едно нещо, което оценяваме сега повече от всякога, това е доброто старо измиване на ръцете. Въпреки че обичаме да държим ръцете си 24/7 чисти, невинаги имаме възможност да ги измием с вода и сапун. Следващото най-добро нещо, което можем да използваме, е качествен Дезинфектант за Ръце. Центърът за контрол и превенция на заболяванията (CDC) съветва, ако нямате достъп до сапун и вода, да използвате дезинфектант за ръце на базата на алкохол, който съдържа най-малко 60% алкохол. Това означава, че докато сте навън, дезинфектантът на базата на алкохол е най-добрата Ви алтернатива за отблъскване на различни вредни микроби, вируси и бактерии.

Дезинфектантът за ръце играе важна роля в днешната нездравословна атмосфера. Това е и една от най-добрите практики за лична хигиена. Първо, измийте ръцете си със сапун и вода. А след това нанесете дезинфектант за ръце за още по-сигурно почистване. Дори когато няма достъп до сапун и вода, като например при пътуване, къмпинг, в училища, колежи и в обществения транспорт; може да носите малка бутилка Спрей Дезинфектант за Ръце 69% Спирт за личната си хигиена. Освен това лекарите винаги препоръчват да го използвате в кухнята преди готвене. Също така той трябва да се използва в болници преди и след операции или други медицински манипулации.

Спрей Дезинфектант за Ръце 69% Спирт на топ цена от Golden Snail е удобен и лесен начин, за да сте сигурни, че ръцете Ви са чисти и свежи по всяко време.

Как действа Спрей Дезинфектант за Ръце 69% Спирт?

Днес дезинфектанти може да се видят навсякъде: в офиси, летища, молове и на повечето обществени места. Малките преносими бутилки станаха задължителни за мнозина, които ги носят в чантите или колите си. Тъй като дезинфекцията на ръцете направи своя търговски дебют в началото на 90-те години на миналия век, постоянно се дискутира дали е напълно безопасен и здравословен за употреба.

Плюсове от използване на Спрей Дезинфектант за Ръце 69% Спирт:

 • Убива микробите. Никой не може да оспори способността на алкохола да убива микроби и бактерии. Дезинфектантът за ръце се оказва ефективен за намаляване на броя на болничните дни в работна среда, както и за предотвратяване на разпространението на вируси в училищата.
 • Достъпност. Когато нямате достъп до сапун и вода, малка бутилка Спрей Дезинфектант за Ръце може да помогне да почистите ръцете Ви, когато сте в движение. Може удобно да се съхранява почти навсякъде.
 • Рентабилно и дълготрайно. Повечето дезинфектанти за ръце са сравнително евтини и имат срок на годност 2-3 години. Малките бутилки могат да издържат седмици при постоянна употреба.

Активната съставка на Дезинфектант за Ръце е изопропилов алкохол, друга форма на спирт (етанол или n-пропанол) или комбинация от тях. За спирта отдавна е известно, че убива микробите, като разтваря защитния им външен слой протеини и нарушава метаболизма им. Според Центъра за контрол и превенция на заболяванията (CDC) изследванията показват, че дезинфектантът за ръце убива микробите толкова ефективно, колкото измиване на ръцете със сапун и вода, освен ако ръцете Ви не са видимо мръсни или мазни. CDC препоръчва дезинфектанти с най-малко 60% алкохолно съдържание. Повечето продукти съдържат между 60% и 95%, но не приемайте, че по-високите проценти са по-ефективни. За да работят с максимална ефективност, тези продукти трябва да съдържат и вода.

Някои продукти на пазара твърдят, че дезинфекцират ръцете Ви, но съдържат твърде малко алкохол или изобщо са без алкохол. Тези продукти вероятно няма да Ви предложат адекватна защита. Спрей за Хигиена на Ръцете DERMO 100 мл на супер цена от Golden Snail съдържа 69% Спирт, което е достатъчно за почистване и дезинфекциране на ръцете Ви, като в същото време кожата остава мека и свежа.

Как се използва Спрей Дезинфектант за Ръце 69% Спирт?

Когато дезинфекциращите средства работят, ефективността им се основава на няколко фактора. В допълнение към това кой продукт използвате, те включват какво количество използвате, правилна техника за нанасяне, честота на използване. Някои ситуации, при които използването на Спрей Дезинфектант за Ръце е подходящо, са, когато използвате обществен транспорт, когато сте докосвали животно, след като сте докосвали количка за хранителни стоки, дръжки на врати или асансьорни копчета и т.н.

Спрей за Хигиена на Ръцете DERMO 100 мл не е подходящо да се използва вместо сапун и вода, когато:

 • Имате открити рани по кожата
 • Ръцете Ви са мазни или видимо мръсни
 • Имате химикали (като пестициди) по ръцете си
 • Възможно е да сте били изложени на инфекциозни агенти, които не се убиват с дезинфектант за ръце
 • Вие сте в ситуация на висока инфекция

За да поддържате себе си и семейството си здрави, особено важно е да почистите ръцете си, след като сте използвали тоалетната или сте приготвяли храна. Най-добре е енергичното миене на ръцете с топла вода и сапун за поне 20 секунди.

Има много ползи от използването на Спрей Дезинфектант за Ръце 69% Спирт, когато сапун и топла вода не са налични. Една от най-големите ползи е използането му на работното място. Не само ще намалите риска от инфекция, но и ще прехвърлите по-малко микроби на другите и ще отсъствате по-малко дни от работа.

 • Дезинфектанти на базата на алкохол могат да унищожат около 97% от бактериите по ръцете Ви.
 • Правилната хигиена на ръцете може да намали отсъствията от работа поради боледуване с до 40%.
 • Служителите, които използват дезинфектант най-малко пет пъти всеки работен ден, са с около 67% по-малка вероятност да се разболеят.
 • 30 секунди използване на дезинфектант за ръце убива толкова бактерии, колкото две минути миене на ръцете.
 • Офисите със санитарна програма отчитат с 24% по-малко болнични листове за заболявания, които могат да бъдат предотвратени с хигиена на ръцете.

Когато се използва правилно, дезинфектантът може да бъде безумно добър за предотвратяване на настинка или грип. Колкото повече алкохол съдържа и колкото по-често го използвате, толкова по-малко вредни бактерии ще бъдат върху ръцете Ви. Има много доказателства, които предполагат, че тази стратегия работи. През 2016 г. The Journal of Occupational and Environmental Medicine пусна проучване за въздействието на Дезинфектант за Ръце на работното място. Шестима лекари анализират данни от различни служби в САЩ в продължение на четири години. Резултатите? Болните са намалели с над 20%, а отсъствията от работа с още 13,4% за групата, която използва дезинфектант.

 

Начин на употреба: Част от спрея се нанася на кожата на ръцете. Разтрийте ръцете си заедно, включително и около пръстите. Масажирайте, докато попие напълно. След това ръцете не се изплакват.

Състав: денатируран алкохол, вода, глицерин.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Не използвайте при чувствителност към някоя от съставките му! Съхранявайте Дезинфектанта за ръце извън обсега на малки деца, тъй като може да бъде много опасен при поглъщане. Високото съдържание на алкохол може да бъде фатално за малко дете. Съхранявайте на прохладно и сухо място, при температура от 5°С до 25°С! Лесно запалимо! Пазете от контакт с очите!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™