Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

​Дневник за отслабване

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Отслабване | Все още няма коментари. | 3464 прегледа на този пост

Съдържание на ​Дневник за отслабване


Какво е дневник за отслабване?

Какво е дневник за отслабване?Преди да вземете решението да отслабнете, сключете сделка със себе си. Начинът Ви на живот и хранене трябва да се промени. Ще трябва да сте търпеливи. Това не е поредната бърза диета за отслабване. Ще трябва да планирате храненията си.

И докато се настройвате за всички тези промени, ето Ви една хитринка, която наистина има ефект и можете да я приложите веднага. Колко често си мислите, че изобщо не ядете и все пак не отслабвате. Не малко сигурно и може би сте опитвали не една и две диети за отслабване. Истината е, че рядко се замисляме за храната, която усвояваме през деня. Разбира се, тук не става дума за трите основни хранения, а за това, което хапвате между тези три. Не сте единствените, които си хапват бисквитки, кексчета, солети, вафлички, бонбони, сандвичета и какво ли още не.

И така без да усетите килограмите се трупат и става все по-трудно да отслабнете. И вместо да има ефект след всяка тренировка, Вие сякаш наедрявате повече.

Има много диети, които може да опитате, но днес ще Ви предложим нещо ново.  Този нов вариант да влезете във форма е да си водите дневник. Дневник на всичко, което пиете и ядете.

Записвайте си какво ядете и колко вода пиете. Много е важно да отбелязвате всичко. Идеята е, че трябва да си дадете ясна сметка с какво се храните, дали е здравословно, дали поемате достатъчно течности и дали не прекалявате със сладките неща? Вие сами и инстинктивно ще започнете да спазвате някои простички правила. И следващия път, когато Ви се прияде вафличка, със сигурност ще си вземете ябълка.

Доказано е, че хората, които си водят дневник на храненията си, постигат по-големи успехи в отслабването, отколкото хора, които нямат такъв. Освен това в него ще виждате нагледно хранителните навици и напредъка си. Поддържането на визуален запис на постиженията мотивира повечето хора. Простото записване на нещата, които сте яли през деня, ще Ви позволи да следите приема си на калории и сами да го контролирате.

Воденето на хранителен дневник е много ефективен метод, тъй като може да Ви помогне да определите доколко сегашните Ви хранителни навици са здравословни. Освен това ще Ви даде информация дали приемате достатъчно плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни и ще Ви помогне да следите дали приемате въглехидрати, мазнини и белтъци в необходимите пропорции.

За по-добри резултати комбинирайте с ABC Акай Бери 

За по-добри резултати комбинирайте с ABC Акай Бери Ето няколко съвета, които ще Ви помогнат да създадете идеалния хранителен дневник:
  • Използвайте специален бележник за Вашия хранителен дневник
  • Записвайте всичко, което консумирате през деня
  • Записвайте водата и напитките, които пиете
  • Записвайте часовете, в които ядете и пиете
  • Записвайте физическите дейности, които извършвате за деня.

Воденето на хранителен дневник  ще доведе до по-здравословни навици по отношение на храненето. Прочетете повече и за това кои са 10-те най-лоши хранителни навици.

​Дневник за отслабване Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™