Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

BareOrganics

BareOrganics – Суперхрани за поддържане на живота Ви!

Мисията на BareOrganics е проста – да харесвате техните продукти. Те са ЗА истинските храни за истински хора. Тяхното желание е да Ви помогнат да посрещнете дневните си хранителни нужди, да имате енергия и да знаете, че получавате от техните продукти най-добрите суровини от органични източници.

Суперхраните са най-добрият източник на енергия за тялото Ви, богати са на уникални микро- и макроелементи, които ще Ви помогнат да се чувствате превъзходно всеки ден. Суровите пълнозърнести източници ще Ви осигурят повече питателност, защото тялото Ви ще може да ги усвои по-добре.

Суперхраните от BareOrganics са с USDA сертификат за органичност, натурални са, не съдържат химикали и ГМО. Много от продуктите на BareOrganics са безглутенови и изцяло растителни! Технологията на производство на хранителните им добавки е сушене чрез замразяване и ниски температури, за да запазят целостта и свежестта на хранителните съставки, които използват за производството на добавките си.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
На база ( 1)  Коментара
50.20 лв
Сок от Гравиола Graviola Juice 946 мл | BareOrganics Увеличава имунната защита Подобрява храносмилането Може да понижи риска от инфекции Сок от Гравиола на топ цена увеличава енергият..
49.90 лв
Сок от Нони 100% Органик 946 мл BareOrganics Помага при кашлица и бронхит Подсилва имунната система Съдържа много минерали и витамини При изгаряне Вегетариански продукт Сок от Нони 100..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™