Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Суперхрани

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Суперхрани

Напоследък суперхраните добиват все по-голяма популярност. Това е така заради богати на нутриенти храни. Или иначе казано суперхраните набавят всичко, което липсва в храната на съвременния човек - витамини, минерали, микроелементи и ензимни системи. Всяка една храна осигурява на организма ни нещо различно: някои са богати на протеини или фибри, но лишени от много витамини и минерали, докато други съдържат силни фитонутриенти, витамини и минерали, но не и протеини. За тези супер храни, които ще говорим в тази категория се казва, че имат невероятни качества - съдържат коктейл от полезни вещества и помагат срещу редица заболявания. Суперхраните помагат за по-добро здраве, енергия и имат много благоприятно влияние върху имунната система. С помощта на суперхраните можем да я подсилим и така си гарантираме стабилно здраве и следователно - по-дълъг живот. Често суперхраните се свързват с дълголетието заради способността им да повишават ефективността на имунната система. Освен всичко друго те могат да предпазват от болести и инфекции, подобряват настроението и подсилват паметта, осигуряват повече енергия и са незаменими помощници в борбата с депресията или гнева.

Всичко за антиоксидантите

Всичко за антиоксидантите

Какво представляват антиоксидантите и къде можете да ги намерите? Чуваме за антиоксиданти в рекламите за козметика, четем за магическите им свойства в интернет и вестниците и като цяло знаем, че ан..

Най-ефективните добавки за облекчаване на стреса...

Най-ефективните добавки за облекчаване на стреса

Постоянният стрес и хроничната умора са добре познати на всеки съвременен човек. В съвременния ритъм на живот е доста трудно да се поддържа здрава нервната система. Често причината за постоянна умо..

Билките в Аюрведа - част 2

Билките в Аюрведа - част 2

Вижте първата част на тази статия: Билките в Аюрведа Касмаря (Gmelina Arborea) Касмаря има слабително, диуретично и лактогенно действие върху организма. Перфектно премахва интоксикацията от ухап..

Златното мляко – една вълшебна напитка!...

Златното мляко – една вълшебна напитка!

Златното мляко с куркума не е просто модерна напитка, а легендарно аюрведично средство! Това е напитка с мощни противовъзпалителни, почистващи, антиоксидантни и успокояващи свойства, която лесно повиш..

За ползите от козето мляко - еликсирът на живота!...

За ползите от козето мляко - еликсирът на живота!

Козето мляко е невероятна напитка, има толкова много полезни вещества, че може да се нарече еликсир на живота. Не всеки обаче харесва леко тръпчивия му вкус и мнозина се съмняват в безопасността на уп..

Морските водорасли са достъпна суперхрана!...

Морските водорасли са достъпна суперхрана!

Зимата е времето да си спомним такава суперхрана като водораслите! Всъщност през зимата тялото ни се нуждае от допълнителни хранителни вещества повече от всякога. Откъде да ги вземем, ако сега са с..

Естествените антибиотици: джинджифилът, хрянът и още 12...

Естествените антибиотици: джинджифилът, хрянът и още 12 противовъзпалителни храни!

Съвременната медицина много обича антибиотиците. Обикновено се предписват при бактериални инфекции. И често – напълно без сериозни доказателства за нуждата им от прием. Но дори и в случай на спе..

За полезните свойства на калина, глог и шипка...

За полезните свойства на калина, глог и шипка

Калина, глог и шипка (дива роза) - нашите предци неизменно са ги засаждали близо до домовете си, където и да са се заселвали. И има основателни причини за това: тези растения са непретенциозни (могат ..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™