Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

ActivOzone

Всички продукти на марката ActivOzone имат един общ елемент: Озон (O3). Компанията се стреми да разработва продукти, които да се адаптират към нуждите и слабостите на всеки човек.

Тази диференцирана гама от продукти на базата на озонирани растителни масла е резултат от сливане между Биотехнология и Озонова терапия.

Въвеждането на озон в тялото (озонотерапия) може да се извърши с помощта на различни техники. Показанията за използването на озон се основават на знанието, че ниските концентрации на озон могат да играят важна роля в клетката.

Ползите от озона върху тялото включват укрепване на имунната система, стимулиране на белите кръвни клетки, предотвратяване на инфекции и дефицит на имунната система чрез унищожаване на гъбички, бактерии и вируси. Освен това помага за противодействие на клетъчните мутации, като по този начин предотвратява някои видове рак.

Озонът помага на червените кръвни клетки да транспортират кислород и подобрява циркулацията и общата функция на клетките. Освен че е мощен антиоксидант, той помага за премахване на токсините.

След няколко години изследвания и разработки, през 2013 г. пускат на пазара първия продукт с марката ActivOzone. Опитът, който са събрали, са основни фактори за осигуряване на високо ниво на иновации и безопасност на продуктите, които представят на пазара.

Озонът е един от най-добрите окислители и се използва в медицината и натуропатията от 1870 г. за лечение на различни здравословни състояния. С всичките си невероятни почистващи и детоксикиращи свойства не е трудно да си представим защо може да бъде много полезен и за хората. Повече от 200 години той се използва безопасно и благотворно, за да помогне за лечението на различни състояния.

Предотвратяване, грижа, защита и поправка по естествен начин са принципите, които винаги се следват при разработването на формулата на продуктите на ActivOzone.

Озонираните масла запазват много от свойствата и предимствата на озона като антиоксидант, регенериращ, възстановяващ и пречистващ агент.

Озонът има изключителни регенериращи, възстановяващи и пречистващи свойства за здрави зъби и венци. Почиства, успокоява и защитава най-чувствителния и реактивен скалп, оставяйки косата гъвкава, мека и блестяща. Озонът също така насърчава активирането на ендогенните механизми на организма, активно участващи във възстановяването и регенерацията на скалпа и косата.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
На база ( 2)  Коментара
51.10 лв.
GAST 120 250 мл | ActivOzone За подсилване и поддържане на здрава стомашно-чревна система Срещу състояния, затрудняващи изхожданията Добро средство за намалява нивата на холестерол Предпаз..
На база ( 4)  Коментара
54.30 лв.
Ozone Body Cream (Крем за Тяло с Озон) 500 мл | ActivOzone Предназначен за всеки тип кожа Съдържа озонирани масла Помага при сърбеж, зачервяване или напукване Успокоява кожните раздразнени..
На база ( 3)  Коментара
54.10 лв.
Ozone Cream с Активатор на Стволови Клетки 50 ml | ActivOzone Подходящ за чувствителна и суха кожа заради силно овлажняващия ефект Срещу различни кожни инфекциозни състояния и акне Добро сре..
20.50 лв.
Ozone Dental Fresh Паста за Зъби 75 мл | ActivOzone За поддържане на ежедневна хигиена на устната кухина Особено полезен за хора със зъбни импланти (предпазва венците и устните жлези) За поч..
На база ( 1)  Коментара
33.70 лв.
Ozone Intima Hygiene Интимен Гел без Сулфати 300 мл | ActivOzone Ежедневна качествена интимна хигиена Съдържа балансирана комбинация от озонирани масла Дълбоко овлажнява кожата Предпазва о..
18.90 лв.
Ozone Oil PV 1200 20 мл | ActivOzone 100% натурален състав Антиоксидантно, регенериращо и пречистващо действие Възстановява увредената кожа Озонирано Олио PV 1200 е на супер цена от ActivO..
54.70 лв.
Ozone Oil 100 мл | ActivOzone Предназначен за всеки тип кожа Съдържа единствено озонирани масла Помага при различни кожни проблеми Успокоява кожните раздразнения, предизвикани от външни вл..
На база ( 2)  Коментара
18.90 лв.
Ozone Oil 20/100 мл | ActivOzone Предназначен за всеки тип кожа Съдържа единствено озонирани масла Помага при различни кожни проблеми Успокоява кожните раздразнения, предизвикани от външни..
На база ( 1)  Коментара
18.90 лв.
Ozone Oil PV 600 20 мл | ActivOzone Мощен антиоксидант, който подобрява здравето Грижи се за кожата и подпомага заздравяването на рани Предотвратява развитието на инфекции Държи бактериите..
На база ( 3)  Коментара
29.70 лв.
Ozone Shampoo Шампоан без Сулфати 250 мл | ActivOzone Предназначен за всеки тип коса Съдържа озонирани масла Помага при пърхот и сърбеж Отнема излишната мазнина от скалпа Успокояващо раз..
На база ( 3)  Коментара
39.50 лв.
Ozone Shower Gel - Душ Гел Без Сулфати 500 мл | ActivOzone За ежедневно почистване, хидратация и подхранване на кожата Подходящ за суха, чувствителна и деликатна кожа, включително и за бебета ..
На база ( 3)  Коментара
95.20 лв.
Premium 60 30 ампули | ActivOzone За общо енергизиране на организма и за подсилване на имунната система Подобрява кръвообращението и доставката на кислород до тъканите Добро средство за подо..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™