Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Ozone Dental Fresh Паста за Зъби 75 мл | ActivOzone

Ozone Dental Fresh Паста за Зъби 75 мл | ActivOzone
Ozone Dental Fresh Паста за Зъби 75 мл | ActivOzone
20.50 лв
Код на продукта : Ozone Toothpaste Dental Fresh 75 ml
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
Ozone Dental Fresh Паста за Зъби 75 мл | ActivOzone

Ozone Dental Fresh Паста за Зъби 75 мл | ActivOzone

  • За поддържане на ежедневна хигиена на устната кухина
  • Особено полезен за хора със зъбни импланти (предпазва венците и устните жлези)
  • За почистване на петна от кафе, чай, вино и др.
  • Добро средство за облекчаване на симптоми на парадонтоза
  • Предпазва от зъбни кариеси и зъбен камък
  • Може да облекчи миризмите в устата (халитоза)
  • Оказва положително влияние върху зъбни абсцеси
  • Срещу образуването на афти
  • За предпазване от гингивит
  • Озонирана Паста за Зъби с Вкус на Мента-Лимон е на топ Цена от ActivOzone

Какво знаем за Ozone Dental Fresh Паста за Зъби?

Ozone Dental Fresh Паста за Зъби е натурално противогъбично, антибактериално и антивирусно средство за дентална хигиена. Това озонирано творение за орална грижа, направено от три атома кислород (O3), допълва режима на миене на зъбите с ценните качества на озона и добавя свежестта и полезните овлажняващи свойства на маслата. Озонирана Паста за Зъби с Вкус на Мента-Лимон подпомага баланса на устната микробиота и помага в борбата с микробната плакаОзонирана Паста за Зъби на супер цена отActivOzone е особено полезна за лица, страдащи или изложени на риск от гингивит, пародонтит, периимплантит, възпаление на устната кухина, както и други свързани симптоми (халитоза, кървене и др.). Ozone Dental Fresh Паста за Зъби се справя чудесно и с отстраняването на външни петна по зъбите, тъй като високата окислителна мощност на озона действа избелващо. Освен това Ozone Dental Fresh Паста за Зъби помага за регенерацията, хидратацията и грижата за устната лигавица в случаи на язви и орални инфекции.

Растителните масла, които са включени в комплексната формула на Ozone Dental Fresh Паста за Зъби, традиционно са богати на ненаситени мастни киселини, които са податливи на окисляване. Озонът е мощен окислител, който действа главно върху олефинови съединения. Когато се нанасят продукти с озонирани масла върху лигавици, каквато е вътрешността на човешката уста, се освобождава озон. Той действа върху патогенните организми, като преобразува техния заряд и дестабилизира техния метаболизъм, предотвратявайки по този начин тяхното възпроизвеждане и разпространение. Също така Озонирана Паста за Зъби от ActivOzone благоприятства работата на ендогенните механизми на организма, които са отговорни за естественото възстановяване на устната лигавица. Озонирана Паста за Зъби с Вкус на Мента-Лимон на топ цена съчетава предимствата на озонираните маслиново и слънчогледово масло за осигуряване на естествен стоматологичен разтвор.

Ако не сте свикнали с употребата на озонирани масла, миризмата на Ozone Dental Fresh Паста за Зъби може да бъде изненадваща, тъй като напомня на аромата на заредения въздух по време на гръмотевична буря. Повечето хора обичат свежия зареден аромат на озонирано масло, докато други, при първоначални опити, го намират за силен и необичаен. Затова всяка туба Ozone Dental Fresh Паста за Зъби е подобрена с приятния аромат на добавените ароматни масла от мента, алое и лимон за приемане по-лесно от обонянието и подобряване на вкуса. Всяка съставка в Озонирана Паста за Зъби с Вкус на Мента-Лимон е внимателно подбрана за нейните индивидуални и синергични ефекти, които подобряват и поддържат устата и денталното здраве.

Как действа Озонирана Паста за Зъби с Вкус на Мента-Лимон?

Озонът (O3), газ, съставен от три кислородни атома, непрекъснато се произвежда от атмосферния кислород в стратосферата чрез UV лъчение или по време на електрическо изхвърляне на мълния. Въпреки че озонът не е радикална молекула, той е далеч по-реактивен от кислорода. Озонът, който е основната активна съставка в Ozone Dental Fresh Паста за Зъби, е едно от най-силните окислителни средства. Той има способността да окислява органични и/или неорганични съединения, като реагира незабавно с тях. Така Озонирана Паста за Зъби с Вкус на Мента-Лимон може да окисли плазмената мембрана на всички микроорганизми в устната кухина, включително бактерии, вируси и гъбички, и, в крайна сметка, да раздроби тези микроорганизми. Следователно може да се приеме, че Озонирана Паста за Зъби с Вкус на Мента-Лимон може да се използва като орален дезинфектант.

Днес в денталната практика се използва озон под формата на озонов газ и озонова вода. Поливането на хирургичното място с озонова вода ускорява заздравяването и помага за реминерализирането на костта. Газът, впръскан на мястото на кариеса, е част от протокола за изчистване на кавитацията. Озонирана вода се използва още за гаргара и прочистване на джобове по венците. Озонът е ефективен дезинфектант, както локално, така и вътрешно, благодарение на своите противогъбични, антибактериални, антивирусни, антипаразитни и антиприонни качества. Озонът насърчава заздравяването, като осигурява активно, превантивно и палиативно (успокояващо) въздействие. Способността на озона да насърчава заздравяването е възможно, тъй като той променя ферментиращата заболяла среда с богата на кислород такава, която благоприятства растежа на нови клетки, но действа смъртоносно на патогените.

Уникалната формула на Озонирана Паста за Зъби с Вкус на Мента-Лимон, с pH между 7.0 и 8.0 съдържа балансирана смеска от озонирани растителни масла и ксилитол. Растителните масла в състава на Ozone Dental Fresh Паста за Зъби включват озониран зехтин, озонирано слънчогледово масло, и екстракт от алое вера, мента и лимон. Ozone Dental Fresh Паста за Зъби е разработена да не съдържа парабени, петролни деривати или синтетични минерални масла.

Озонираният зехтин, включен във формулата на Озонирана Паста за Зъби с Вкус на Мента-Лимон, се създава чрез вливане на високо концентриран озон в екстра върджин зехтин. Той съчетава овлажняващите и изглаждащи свойства на зехтина с многостранните лечебни свойства на озона. Напоследък озонираният зехтин се препоръчва вследствие на няколко здравни изследвания като средство за отлична поддръжка на зъби и венци, за премахване на плака и за други цели. Въпреки че има силата на мощен дезинфектант, в допир с Ozone Dental Fresh Паста за Зъби тъканите се успокояват, а не се раздразват, именно заради качествата на озонирания зехтин.

Слънчогледовото масло, което допълва озонирания зехтин в Ozone Dental Fresh Паста за Зъби, е с високо съдържание на витамин Е. Маслото, извлечено от семената на слънчоглед, се характеризира с висок процент ненаситени мастни киселини и ниско съдържание на наситени мастни киселини. Озонирането на маслото от слънчогледови семки води до образуването на озониди на линоловата киселина, които притежават висока стабилност (до 15 години). Озонираното слънчогледово масло в Озонирана Паста за Зъби с Вкус на Мента-Лимон има забележителни бактерицидни свойства и действа директно върху патогенния микроорганизъм, без да уврежда човешкия епител.

Най-впечатляващият факт от досегашните научни опити е, че засега изследователите не наблюдават странични ефекти от ползването на озонирани масла.

Ментовото масло, както и екстрактът от алое вера, които са включени в състава на Ozone Dental Fresh Паста за Зъби и придават това невероятно освежаващо усещане, са известни със своите антисептични свойства, поради което са полезна съставка при всякакви стоматологични продукти. Доказано е, че Озонирана Паста за Зъби с Вкус на Мента-Лимон помага за облекчаване на зъбните болки и в борбата с лошия дъх, като намалява наличието на опасни микроби.

Като допълнение на уникалната комбинация от озонирани масла в Ozone Dental Fresh Паста за Зъби, формулата включва още и натурален ксилитол. Както е широко известно, един от водещите рискови фактори за зъбния кариес е оралната бактерия, наречена Streptococcus mutans. Това е бактерията, която е най-отговорна за образуването на зъбна плака. Тези орални бактерии се хранят с глюкоза от храната, но не могат да използват ксилитол. По този начин замяната на захарта с ксилитол намалява наличното гориво за вредните бактерии. Въпреки че тези бактерии не могат да използват ксилитол като хранително средство, те все пак го поглъщат. След абсорбиране на ксилитол те не са в състояние да поемат глюкозата, което означава, че техният произвеждащ енергия път е запушен и те, в крайна сметка, умират. С други думи, когато миете зъбите си редовно с Озонирана Паста за Зъби с Вкус на Мента-Лимон с ксилитол, вредните бактерии в устата Ви изчезват.

Начин на употреба: Нанесете една част, с размер на грахово зърно, върху четка за зъби, търкайте зъбите в продължение на минимум 2 минути по 2 пъти на ден.

Опаковка: 75 мл

Произведено в Португалия.

Състав: сорбитол, вода, силиций, глицерин, пропилен гликол, ксилитол, натриев оливамфоацетат, екстракт от мента (Mentha arvensis), озонирано масло от слънчогледови семена, озонирано маслиново масло, карбоксиметил целулоза, прах от сок на листа на алое вера (Aloe barbadensis), малтодекстрин, натриев бензоат, натриев хидроксид, лимонен.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на сухо и прохладно място, скрито от дирекстна слънчева светлина.

 

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™