Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Premium 60 30 ампули | ActivOzone

Premium 60 30 ампули | ActivOzone
Premium 60 30 ампули | ActivOzone
95.20 лв
Код на продукта : Premium 60 30 Ampoules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 3.17 лв.

 
Бърза поръчка
Premium 60 30 ампули | ActivOzone

Premium 60 30 ампули | ActivOzone

  • За общо енергизиране на организма и за подсилване на имунната система
  • Подобрява кръвообращението и доставката на кислород до тъканите
  • Добро средство за подобряване на мозъчната функция
  • Предпазва от вредните въздействия на тежки метали и свободни радикали
  • Оказва положително влияние върху заздравителния процес на рани и възпаления
  • Срещу развитието на гъбички и паразити
  • За борба срещу бактериални инфекции, устойчиви на антибиотици
  • Озон Премиум 60 на Ампули е на топ цена от ActivOzone

Какво знаем за Premium 60?

ActivOzone Premium60 е хранителна добавка, създадена за всички хора, желаещи да започнат или комбинират терапия с озон, както и да допълнят други прилагани терапии. Озонотерапията засяга много различни системи в тялото Ви, в зависимост от това как получавате озона. Ето някои от предимствата на Озон Премиум 60 на Ампули:

Производство на енергия

Ниските дози озонови липопероксиди в Озон Премиум 60 нежно стресират Вашите митохондрии, правейки ги по-силни и по-ефективни при производството на енергия.

Мозъчна функция

Липопероксидите могат да преминат кръвно-мозъчната бариера и да достигнат до мозъка Ви, който има огромна концентрация на митохондрии. Premium 60  помага на хората да възстановят нормалната мозъчна функция след инсулт. Озоновата терапия с прием на Озон Премиум 60 също увеличава притока на кръв към мозъка Ви, което допълнително спомага за когнитивните способности.

Контролиране на възпаленията

Изглежда странно, че допускането в тялото Ви на контролирани дози свободни радикали намалява възпалението, но това е вярно. Ключът е в получаването на правилната доза. Нивата на озон в Озон Премиум 60 стресират клетките Ви достатъчно, за да засилят естествените им функции, а именно производството на глутатион и супероксид дисмутаза – два от най-силните антиоксиданти в човешкото тяло. Озонът в малки количества също активира протеините по подобен начин, по какъвто се активират, когато използвате сауна.

Ускорено зарастване на рани

ActivOzone Premium 60 ускорява зарастването на рани и е особено полезен при хронични или устойчиви на лечение рани.

Анти-плесенни, антибактериални, антимикробни и антипаразитни ефекти

Лечението с озон започва преди повече от 150 години като начин за стерилизация на питейна вода. Учените бързо разбрират, че той също лекува бактериални инфекции, дори когато бактериите са устойчиви на антибиотици, и убиват паразитиActivOzone Premium 60 премахва следите от токсичната плесен и микотоксините.

Силни зъби и венци

Комбинацията от антибактериални и противовъзпалителни предимства прави Озон Премиум 60 на превъзходна цена мощно средство за заздравяване на зъбите и венците. Голяма част от зъболекарите предлагат озонова терапия или ползват озонова вода в практиката си.

Озон Премиум 60 на Ампули е първата хранителна добавка с микрокапсулиран озон в света. Специалната формула и начин на молекулно микрокапсулиране може да предотврати ранното освобождаване на озон след приемане на ампулата. Този процес позволява прехода на озонираните триглицериди през стомаха, без те да се повлияят от високата му киселинност, и озонът да бъде абсорбиран след прехода на капсулата през дванадесетопръстника в тънкото черво. Този озониран комплекс обикновено следва пътя на лимфата, което позволява една оптимална бионаличност. ActivOzone PREMIUM 60 е продукт, придобит чрез насищане на масло от Olea europaea (маслина плод).

Как действа Озон Премиум 60 на Ампули?

През 1902г J. H. Clarke публикува в Лондон „Практически Наръчник за Лекари“, в който описва полезните свойства на озонираната вода при третиране на някои здравословни проблеми. От тогава използването на озон за различни терапевтични цели, не е спряло да се развива. Често се използва в страни като Германия, Австрия, Китай, Куба, Испания, САЩ, Франция, Индия, Италия, Япония, Мексико, Англия, Русия и Турция, между други. В момента хиляди лекари и професионалисти от цял свят препоръчват и практикуват озонотерапията.

Озонът (O3), в сравнение с редовната форма на кислород, който дишаме (O2), съдържа три кислородни атома. С други думи, озонът е различна форма на кислород. Когато озонът навлезе в тялото Ви, допълнителният кислороден атом реагира с клетъчните мембрани в тялото Ви почти веднага и образува липопероксиди – вид свободен радикал. Обикновено чувате за това колко вредни са свободните радикали и как искате да си набавите много антиоксиданти, за да се изчистите от тях. Но в определени случаи свободните радикали всъщност могат да Ви бъдат полезни. Добър пример са физическите натоварвания и упражнения. Физическото натоварване по време на упражнения създава свободни радикали в мускулите Ви, а възпалението, което те причиняват, Ви позволява да изградите по-силен, по-ефективен мускул с повече митохондрии. Озоновата терапия с Озон Премиум 60 е подобна, защото тя въвежда липопероксиди, които подобряват Вашата биология по няколко различни начина.

Когато се използва точната доза Озон Премиум 60 на Ампули, се увеличава устойчивостта на организма, тъй като озонът активира имунната система. Като отговор на това активиране имунните клетки на човешкото тяло произвеждат "специални куриери", наричани цитокини. Те отключват серия от положителни промени в цялата имунна система, която е стимулирана да се противопостави например на болести. Това означава, че използването на ActivOzone Premium 60 на супен цена е изключително полезно за активиране на имунитета при имуносупресирани пациенти.

Озонотерапията нарушава целостта на обвивката на бактериалните клетки чрез окисляване на фосфолипидите и липопротеините. В случай на наличие на гъбички, ActivOzone Premium 60 на ампули инхибира растежа на клетките на определени етапи. При среща с вируси Озон Премиум 60 уврежда вирусния капсид и разстройва репродуктивния цикъл, като нарушава контакта между вируса и клетката чрез пероксидация. Слабите ензимни покрития върху клетките, които ги правят уязвими към инвазия от вируси, ги правят податливи на окисляване и елиминиране от тялото, което след това ги замества със здрави клетки.

Освен това озоновата терапия предизвиква повишаване на скоростта на гликолиза на червените кръвни клетки. Това води до увеличаване на количеството кислород, отделен в тъканите. Озон Премиум 60 стимулира производството на ензими, които действат като пречистватели на свободни радикали и протектори на клетъчната стена: глутатион пероксидаза, каталаза и супероксид дисмутаза. Озоновата терапия също показва обещаващи резултати за намаляване на риска от усложнения от диабет. Усложненията вследствие на диабет обикновено се причиняват от оксидативен стрес в организма. Озоновата терапия с Premium 60 може да донесе нов, свеж кислород в кръвта и тъканите, следователно хората с диабет могат да очакват много добри резултати.

Приемът на Premium 60 стартира цяла каскада от последващи имунологични реакции: той значително увеличава средното съпротивление на дихателните пътища, но не променя динамичното или статичното белодробно състояние или вискозността или еластичността на белите дробове. Освен това озонотерапията значително намалява максималното транспулмонално налягане.

Озонотерапията се използва и се изучава сериозно повече от един век. Ефектите ѝ са доказани, последователни, безопасни и с минимални и предотвратими странични ефекти. В проучване от 2009 г. учените установяват, че озоновата терапия намалява болката при пациенти с неврологични заболявания. Друго проучване от 2009 г. също установява, че озонът е ефективен в борбата с нови видове бактерии. Озонотерапията е обещаваща. Нови клинични изследвания и наблюдения са в процес на проучване дори и днес.

Препоръчителен прием: Вземете 1 ампула сутрин на гладно, смесена в половин чаша с вода, 30 мин. преди закуска.

Дозировка: 1 ампула (10 мл)

Дози в опаковка: 30

Състав в една доза (1 ампула) Стойност %ПДД
Инулин 150 мг **
Olea europaea (зехтин) 100 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: Пречистена вода; влагозадържащ агент: глицерин; консервант: калиев сорбат и натриев бензоат; емулгатор: глицерил моностеат; стабилизатор: ксантанова гума; антиоксидант: аскорбил палмитат; естествен аромат

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Хранителните добавки не трябва да се използват като заместители на балансираната диета. Дневната доза не трябва да се превишава. Не се препоръчва да приемате този продукт в случай на бременност или кърмене. Не се препоръчва в случай на свръхчувствителност или алергия към някой от компонентите на състава. Не се препоръчва при деца под 7 години. Да се съхранява на хладно и сухо място, защитено от слънчева светлина. Натурален продукт, подлежи на депозиране, разклатете добре преди употреба.

Произведено в Португалия.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™