Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

За ставите и хондропротекторите – Flex Code

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Здравословни проблеми и състояния, Хранителни добавки и продукти | Все още няма коментари. | 2541 прегледа на този пост

Съдържание на За ставите и хондропротекторите – Flex Code


Как хранителната добавка Флекс Код помага да запазим ставите си здрави?

Проблемите със ставите е цената за това, че ходим изправени (за разлика от животните), рано или късно всеки се сблъсква с тях. В днешно време болестите на ставите се срещат не само при по-възрастното поколение, но и при младите – юношите и дори децата в предучилищна възраст. Затова е важно по-отрано да се погрижим за ставите си. Смята се, че сме млади, докато ставите ни са здрави.

Продуктът Флекс Код е синергичен комплекс срещу болести на гръбначния стълб и ставите. Глюкозаминът, хондроитинът, МСМ и хиалуроновата киселина, които са включени в неговия състав, са много ефективни и безопасни комплексни хондропротектори. Флекс Код е страхотна хранителна добавка за съхраняване здравето на ставите и удължаване на младостта.

Какво са хондропротекторите?

Хондропротекторите в Flex Code намаляват болката и възпалението в ставитеХондропротекторите са средства, които стимулират регенерацията на хрущялната тъкан, забавят разрушителните процеси в нея и възстановяват структурата на целия хрущял. Само тези средства могат да въздействат върху самата причина за заболяването, да намалят възпаленията, да премахнат бързо болката и да облекчат протичането на болестта. Хондропротекторите във Флекс Код се използват широко при остеохондроза, при артроза, при дискова херния… Тези вещества имат продължително въздействие, което се забелязва няколко седмици след началото на приема на хранителната добавка Флекс Код сироп.

Механизмът на действие на Flex Code, произведен от испанската фирма PlantaPol, е обусловено от действието на активните компоненти, които присъстват в състава на този продукт.

Ефектът от действието на „защитниците на хрущялите“ е основан върху възстановяването на функциите на подхранване и естествено овлажняване на хрущялната тъкан, което трябва да протича без прекъсване в здравата става. Компонентите на добавката влияят върху обменните процеси и заместват липсващите елементи.

Съставът на Флекс Код

Глюкозамин

Това вещество способства произвеждането от собствената хрущялна тъкан на човека на естествен хондроитин. При използването на Flex Code възпалението преминава, унищожават се ензимите, които разрушават колагена и хиалуроновата киселина, възпрепятства се създаването на свободни радикали, които могат да увредят клетъчните мембрани при остеоартроза.

Глюкозаминът е един от изходните компоненти за синтеза на вещества, съставящи основата на хрущялните тъкани. Защитава хрущялите от действието на свободните форми на кислород и другите увреждащи фактори. Снема отоците и оказва противовъзпалително действие. Освен това е и стимулатор на синтезацията на колаген, което се отразява положително не само върху ставите, но и върху мускулната матрица на лицето (за профилактика на старческо увисване на кожата).

Хондроитин

Той способства усиленото произвеждане на колаген, нормализира метаболизма в хрущялната тъкан, стимулира образуването на ходроцити и хиалуронова киселина, която от своя страна „помага“ на колагена и противодейства за неговото разрушаване. При коксартроза и други форми на изменения, хондроитин притежава антивъзпалителен ефект и стимулира образуването на синовиална течност, която отговаря за смазването на ставните повърхности и за подхранването на хрущялите.

Хондроитинът във Флекс Код стимулира процесите по образуване на основните компоненти на хрущяла (глюкозаминогликани, протеогликани, колагени, хиалурон) и възпрепятства разрушаване структурата на хрущялите, като същевременно активира продукцията на вътреставна течност.

МСМ

Flex Code защитава ставите и хрущялите от увреждане и разрушаванеТова съединение е с изразено антивъзпалително действие. В природата се съдържа в много плодове, зеленчуци, зърнени култури, в млякото, месото и морските продукти. В организма се намира в ноктите, кожата, меките тъкани. Но по-голямата част от МСМ в хранителните продукти се губи при топлинна обработка.

Използването на Flex Code намалява ставните болки и болките във връзките, премахва възпаленията. МСМ участва в обновяването на клетките, мембраните започват да пропускат питателни елементи по-добре – клетъчните стени при липса на МСМ са лошо проницаеми. Сярата, чийто главен източник е МСМ, влиза в състава на белтъка, който формира връзките и костите ни. Заедно с другите съставки в съдържанието на Флекс Код, МСМ повишава ефективността в борбата със заболяванията на ставите. Този комплекс е истинска революция в решението на такива проблеми като артроза и артрит.

Хиалуронова киселина

Тя е основен компонент в синовиалната течност в биологичната смазка на ставите. Това е много важен компонент в ставния хрущял, който присъства под формата на обвивка на всяка клетка. Освен това способства еластичността на хрущялите и устойчивостта му при тяхното компресиране. Хиалуронова киселина, като част от Flex Code:

 • Възстановява съединителната тъкан
 • Намалява болезнеността и подпухването на ставите
 • Подобрява подвижността им
 • Помага за профилактика на артрити, артрози, дистрофични изменения в ставите
 • Намалява напрежението в ставите при интензивно трениране
 • За профилактика на остеоходроза и дискови хернии.

Комплексът за стави Флекс Код включва елементи, които при едновременна употреба показват висока ефективност във възстановяването на ставите. Поддържат хрущялите, увеличават количеството колаген и усилват действието един на друг.

Полезните свойства на Flex Code

 • Флекс Код помага срещу артрит, артроза, остеопороза, отоци на ставитеСпира разрушаването на хрущялите
 • Стартира механизмите на ставна регенерация
 • Намалява възпалителните реакции и болките при ставни увреждания
 • Възстановява постъпването на хранителни елементи в клетките на съединителната тъкан
 • Срещу отоци
 • Стимулира достатъчно количество на ставна смазка – синовиална течност
 • Повишава еластичността на сухожилията и връзките.

Ставните проблеми са при всеки, но не е задължително да Ви боли. Това значи, че дори и да има вече проблем, може да направите така, че поне да не Ви боли и да не се понижава качеството Ви на живот. Флекс Код е безопасен метод да съхраните ставите си за дълги години.

За ставите и хондропротекторите – Flex Code Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
×

Зеодерм хидратиращ крем - уникален, изключително хидратиращ крем, който заздравява и регенерира кожата и слага край на сърбежа и възпалената кожа!

#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™