Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

За отслабването чрез Медитиране!

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Спорт, тренировки и упражнения, Отслабване | Все още няма коментари. | 3004 прегледа на този пост

Съдържание на За отслабването чрез Медитиране!


Какво представлява медитацията?

Медитацията е дар към човечеството и премахва напрежението.Медитацията е универсална и е дар към човечеството. Тя помага за достигане на духовното състояние, което е неограничено от идентичностите. Медитирането е средство за връщане към невинността. Напрегнатият живот се влияе най-вече от негативни емоции като страх, омраза и гняв. Това са емоции, които често се разпространяват и удвояват. Негативното при човека създава несигурност в обществото.

Чрез медитацията Вие може да се справите с тези негативни емоции и да постигнете спокойствие, живот без страх и напрежение, както и умиротвореност. Честото практикуване помага на човек да се чувства непоклатим. Изпитва спокойствие и увереност.

Как се отслабва чрез медитиране?

Нашето тяло е програмирано така, че може да ни защитава от някои заплахи като глад, измръзване и други. Обаче, за съжаление, днес всичко това е загубило своето значение. Когато започнем да спазване диети или да гладуваме, организмът ни започва да си мисли, че храната е ограничена. По този начин той се бори за всеки грам храна, като се включва т.нар. програма FAT. В превод това означава студ или глад. Тялото ни започва рязко да забавя метаболизма, започваме повече да изпитваме нужда от сън, както и от мазни и сладки храни.

Може да постигнем желаното тяло и желаното тегло, когато преструктурираме личността си отвътре чрез медитиране.

Гладуването с програма FAT може да разгради мускулите, но мазнините не. Ако се опитваме да отслабнем, кожата започва да увисва, защото кортизолът отговаря на тургура на кожата. При тази програма обаче той е в доста голямо количество.

Има и други фактори, които са причина за напълняването. Това е, че хората най-често консумират вакуумирана, преработена или консервирана храна. По този начин тялото изпитва глад за наистина истински хранителни вещества.

Медитацията е изкуство – релаксация. Докато се усвоява изкуството, започват да се добиват навици за по-здравословно хранене. Може да постигнем желаното тяло и желаното тегло, когато преструктурираме личността си отвътре чрез медитиране.

Тук се използва силата на визуализация. В тази сила са въведени положителни утвърждения и йогийски техники на хранене. Музиката, която се слуша по време на медитация, специално подпомага процесите на навлизане в едно алфа ниво на честота, което достига до мозъка. Това е един много добър и ефикасен метод за достигане на страхотни резултати.

За отслабването чрез Медитиране! Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™