Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

DHEA 100 мг 60 капсули | Swanson

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Хранителни добавки и продукти | Все още няма коментари. | 146 прегледа на този пост

Съдържание на DHEA 100 мг 60 капсули | Swanson


Това е информативна статия! Този продукт не се предлага!

Ултра DHEA 100 мг 60 Капсули Топ Цена | Swanson

  • Спомага за поддържане на благосъстоянието и повишава жизнеността
  • Предизвиква повишаване на нивата на тестостерон и естроген
  • Положително влияе на когнитивните умения
  • Насърчава растежа на мускулна маса
  • Подобрява либидото и сексуалните функции
  • Поддържа метаболитно здраве
  • Повишава нивата на енергия
  • DHEA 100 мг 60 капсули е на изключителна цена от Swanson

Какво знаем за Ултра DHEA?

DHEA (дехидроепиандростерон) е най-изобилният стероид, циркулиращ в човешката кръв. Това е един от най-важните биологични маркери на стареенето. Наричан „майка на всички хормони”, тъй като от него се изграждат естрогенът и тестостеронът. Той е жизненоважен за доброто здраве. DHEA 100 мг 60 капсули на много добра цена от Swanson подобрява качеството на живот и забавя стареенето.

Как действа Ултра DHEA на капсули?

Ултра DHEA 100 мг 60 Капсули с топ цена е продукт, съдържащ дехидроепиандростерон, който е андрогенен стероиден хормон. Той е и предшественик за синтеза на тестостерон и естроген, като по този начин допринася за увеличаването на концентрацията на тези съединения в организма. Следователно този продукт насърчава появата на анаболни процеси и благоприятства поддържането на благополучие, жизненост и сексуално представяне.

DHEA 100 мг 60 капсули на супер цена от Swanson подобрява качеството на живот и забавя стареенето

DHEA (дехидроепиандростерон), който Ви доставя DHEA 100 mg 60 Capsules, се произвежда ендогенно от ретикуларния слой на надбъбречната кора. Въпреки че андрогенната му активност е незначителна, тя е преходна форма в пътя на стероидогенезата за синтеза на по-силни хормони – тестостерон и дихидротестостерон, а в следващите етапи също и на естроген. Ендогенното производство на DHEA намалява с възрастта, което причинява спад в анаболния потенциал на организма и може да се прояви с влошаване на настроението, намаляване на либидото и физическата ефективност.

DHEA 100 мг 60 капсули съдържа стероид, който е предшественик на „хормоните на младостта". Хормоните, синтезирани от дехидроепиандростерон, повишават жизнеността и могат да предотвратят депресията. Те също имат положителен ефект върху когнитивните функции. При жените по-високите нива на DHEA, а оттам и на естроген, могат да забавят развитието на остеопороза и стареене на кожата. При мъжете, от друга страна, добавката на DHEA ще насърчи увеличаване на мускулната сила и маса и ще ускори регенерацията им. DHEA може също да помогне при еректилна дисфункция, за справяне с ежедневните предизвикателства и да повиши устойчивостта към стрес.

DHEA 100 mg 60 капсули намалява възпалението в организма. Хроничните възпаления са причина за много заболявания като хипертония, хиперхолестеролемия или диабет тип 2. Чрез регулиране на активността на имунната система DHEA може ефективно да намали риска от развитие на тези заболявания, както и да предотврати атеросклерозата и коронарната болест на сърцето.

В обобщение, Ултра DHEA 100 мг 60 Капсули на много изгодна цена е ценна подкрепа за поддържане на нормални нива на тестостерон и естроген. Продуктът ще помогне да се намали усещането както за физическите, така и за умствените ефекти от стареенето и ще допринесе за по-ефективен растеж на мускулите при големите любители на спорта.

DHEA 100 мг 60 капсули | Swanson Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™