Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

СМИЛО - Д-р Смилов

СМИЛО® е агенция по качество и безопасност на храните, която е основана през 1991 год. Тя се занимава с производство на нехранителни и хранителни продукти. Дейността си започва като консултантско бюро и обслужва само вносители и производители. Фирмата разполага със специализиран екип, който представя услугите си в различни области. Смило гарантира за своето качество и притежава необходимите документи за това.

Броят на предоставяните услуги от Смило нараства значително. До момента те включват различни консултации по различни проекти. В това число влизат и инспекции на доставки, които са свързани с безопасност и качество на стоката, разработване на НАССР системи и други. Агенцията изцяло защитава своите позиции. Анализите, които се правят са оценявани по достойнство в: Агенция митници, БАБХ (Агенцията по храните), Министерството на здравеопазването и други. Смило развива и благотворителна дейност, която се насочва най-вече към пациенти с онкологично заболяване.

Тук може да откриете и продуктите, които създава за опазване на вашето здраве.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
На база ( 1)  Коментара
59.00 лв.
МАОЛО 30 капсули | СМИЛО - Д-р Смилов Подпомага онкологичното лечение За контрол на съдържанието на левкоцитите в организма За регулиране показателите на хемоглобина и други важни елементи ..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™