Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

МАОЛО 30 капсули | СМИЛО - Д-р Смилов

МАОЛО 30 капсули | СМИЛО - Д-р Смилов
МАОЛО 30 капсули | СМИЛО - Д-р Смилов
59.00 лв.
Код на продукта : Maolo 30 caps Smilo
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.97 лв.

 
Бърза поръчка
МАОЛО 30 капсули | СМИЛО - Д-р Смилов

МАОЛО 30 капсули | СМИЛО - Д-р Смилов

 • Подпомага онкологичното лечение
 • За контрол на съдържанието на левкоцитите в организма
 • За регулиране показателите на хемоглобина и други важни елементи
 • Предпазва от рязкото понижаване на показателите на кръвта при лечение на рак
 • Подпомага за стабилизиране на левкоцитното съдържание в плазмата на кръвта след химиотерапия и/или лъчева терапия
 • Maolo 30 caps е на уникална цена от Smilo

Какво знаем за Maolo?

МАОЛО 30 капсули от Smilo на топ цена е натурален продукт, доказано нетоксичен, преминал през токсикологични изследвания. Това е растителен левко-стимулатор, който може да се използва при химио- и лъчетерапия. Този продукт обогатява хранителния режим след химиотерапия, поддържа левкоцитите в норма при химиотерапия.

Компания СМИЛО е основана през 1991 година, като е започнала дейността си като консултантско бюро, обслужващо предимно производители, вносители и износители на различни видове стоки. Агенцията ги представлява в министерствата и ведомствата за издаването на разрешителни и други документи относно вноса и износа на продуктите, суровините и материалите, с които работят. Смило е известна като независима организация, която създава и защитава своите позиции като частен предприемач.

Как действа МАОЛО на капсули?

При химиотерапия и лъчетерапия винаги има риск от понижаване нивата на левкоцитите под нормалното, по рядко на неутрофилите, тромбоцитите и хемоглобина. В тези случаи е необходимо лечението да се преустанови, за да се възстановят тези показатели.

Профилактичният прием на Maolo 30 капсули намалява тази вероятност значително, а дори и да започне понижаване на левкоцитите или другите посочени по-горе показатели, при употребата на този продукт, това понижаване не се случва рязко, а постепенно. Това създава възможност, с увеличаване дозите на добавката, да се възстановят нормалните нива на тези показатели. Този продукт помага при състояния като лимфома на Ходжкин, след хепатит и за намаляване позивите за повръщане.

Левкоцитите са динамичен показател и за няколко дни използването на МАОЛО от 30 капсули на специална цена може ги нормализира. Макар и по-бавно, със сигурност възстановява и показателите на хемоглобина, неутрофилите и тромбоцитите, тъй като те са по-малко динамични.

Какво трябва да знаете, ако Ви предстои лъчетерапия или химиотерапия?

Почти при всеки втори онкологично болен, преминаващ през химиотерапия, се наблюдава снижаване на левкоцитите, много често – хемоглобина, по-рядко неутрофилите и тромбоцитите. При лъчетерапията тези изменения се случват по-рядко.

Ако не вземете предпазни мерки, преди да започват да Ви вливат химия, може да възникнат последици, ако левкоцитите Ви не са в норма. При ниските нива на левкоцитите преди химиотерапия има няколко възможности:

 • Вариант 1 – специалистите могат да Ви върнат обратно вкъщи, докато не се нормализират сами;
 • Вариант 2 – онколозите ще Ви препоръчат въвеждане на химични вещества за повишаването на левкоцитите Ви с така наречените «фактори на растежа» или кортикостероиди. Все едно не са Ви достатъчни химичните агенти от химиотерапията, а трябва да поемате още и още...

За да няма нежелани последици с рязко падане на левкоцитите, преди започването на химиотерапевтичния курс или курса на лъчетерапията, при условие, че левкоциците и другите Ви показатели са в норма, е препоръчително да започнете приема на капсулите Maolo от СМИЛОпо 1 капсула на ден.

Важно е да контролирате приемa. Например, на десетият ден, между две вливалия (ако са предвидени за 21 дни), сами трябва да организирате контролно изследване на левкоцитите си (ако е необходимо и на другите показатели). В зависимост от резултата, коригирайте дозата. Ако левкоцитите са се понижили, увеличете дневната доза един-два пъти или повече (до 6 капсули за денонощие). Ако пък са се повишили – намалете дозата.

Имайте предвид, че левкоцитите са „бърз“ показател. След вливанията на химичните вещества, може да „спаднат“ много рязко под нормата. С помощта на МАОЛО капсули в подходящата доза, те могат да се „повишат“ до нормата.

Обикновено хемоглобинът се проявява като „бавен“ показател – пада „бавно“ и бавно се покачва. След месец с помощта на Maolo от д-р Смилов и с подходящата му доза, в началото се стабилизира (спира „падането“ му) и след месец-два започва да се нормализира. Тромбоцитите и неутрофилите се стабилизират малко по-бързо. Но всичко това е индивидуално!

Бъдете внимателни, защото в различните лаборатории се работи с различни референтни значение, в зависимост от използваните методи за отчитане на резултатите!

Препоръчителен прием:

 1. Като профилактично средство при химио- и лъчетерапия: по 1 капсула на ден след прием на храна.
 2. Като част от лечението: заедно с лекарствата може да се приемат 2-3 капсули на денонощие (максимална доза – 6 капсули за 24 часа) в зависимост от броя на левкоцитите.
 3. След приключване на лъче- и/или химиотерапията се препоръчва приемът на МАОЛО да продължи още 2-3 месеца с постепенно понижаване на дневната доза, докато показателите се възстановят твърдо.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Хибискус - цвят (Евр. фармакопея № 2376) 40 мг **
Ядки от сибирски кедър 25 мг **
Куркума (Евр. фармакопея № 2645) 18 мг **
Майорана 15 мг **
Кардамом 12 мг **
Шафран 10 мг **
Естрагон 10 мг **
Кориандър (Евр. фармакопея № 1365) <4 мг 2%
Девисил листа (Евр. фармакопея № 1932) <4 мг 2%
Неаполитански магданоз <4 мг 2%
Исоп <4 мг 2%
Ирландски лишей (Евр. фармакопея № 1787) <4 мг 2%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: силициев диоксид, лактоза, сорбитол.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™