Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Първи стъпки към успеха във фитнес залата

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Спорт, тренировки и упражнения | Все още няма коментари. | 1227 прегледа на този пост

Започвайки нещо различно, винaги трябва да сложите летвата на определено ниво. По този начин ще разграничите краткосрочните от дългосрочните цели, защото именно заради това повечето начинаещи се отказват, преди изобщо да са започнали. Много високите цели и очаквания много често разочароват новозапочналите спортисти.

Налагат ли се лишения и ограничения?

Първото нещо, което трябва да направите, е да изберете метода на трениране. Той зависи от това какво искате да постигнете във фитнеса или на треноровъчната площадка. При свалянето на мазнини и орелефяването ще се сблъскате с лишения и ограничения, докато при трупането на мускулна маса и цялостен растеж на тялото ще се затрудните малко повече, защото няма да са Ви нужни лишения, но ще наблегнете на ограниченията. Това ще рече, че ще трябва да се ограничавате от някои храни и напитки, но не и да се лишавате от всичко.

Скъпо ли ще ни струва мечтаната форма?

Погледнато от финансова гледна точка и от това как двата метода ще се отразят на джоба Ви, както може би се досещате, качването се нуждае от количествена и качествена храна, за разлика от свалянето и чистенето на мазнини.

Първото нещо което трябва да направите е да изберете метода на трениране

Трябва да сте наясно какво следва да Ви се случи, какво трябва да Ви се случи, за да се получат исканията Ви, и какво сте готови да жертвате, за да постигнете целта си. Ако изясните тези 3 въпроса още преди да сте се сблъскали с тях, то те няма да Ви затруднят, когато реално се изпречат срещу Вас.

Колко часа трябва да загубя спортувайки?

Относно времето, което ще отделите, да, то трябва да е всекидневно. Резултатите не се постигат само в залата и по време на тренировка. Истинската промяна се претърпява, когато сложите правилното гориво на тялото си и то започне да свиква с него, започне да работи по-бързо и по-добре, с повече издръжливост и по-малко почивка. Пленителният характер на резултата след тренировка ще Ви помогне да превъзмогнете часовете, прекарани тренирайки. Ако залата или теренът, който ползвате, се намира на удобно за Вас разстояние и Вие успявате да спортувате 5 пъти седмично, то това ще Ви коства 45 минутна тренировка и 15 минутна подготовка. Това време е приблизително равно на времето, което прекарвате във Facebook, без да постигате никакъв резултат!

Тук фразата „Човек е това, което яде“ важи със 100 % сила!

Ако попитате някой нацепеняк от фитнеса: Вярно ли е, че фитнесът е начин на живот?, той със сигурност ще се усмихне и ще Ви потупа по рамото с мисълта, че още нищо не сте видели и от нищо не сте се лишили. Истината е, че ако искате да постигнете целта си, трябва изцяло да се посветите на това, което правите, да се ядосате, мотивирате, да го поискате силно. Ако самите Вие не го искате достатъчно силно, каквото и да научите от останалите за това как се прави и кое е най-правилно, то няма да Ви е от полза, защото няма да успеете да го усвоите и използвате. Опитът е най-добрият учител!

Мога ли да вляза във форма, без да се заробвам в залaта?

Разбира се, че ДА! Десетки видове дейности чакат да бъдат открити. Някои ефективни начини за спортуване без тежести са карането на колело, разходки в балкана на свеж въздух, спорт с приятели (футбол, баскетбол, тенис), групови кросфит тренировки, лостове или просто джогинг в парка с някой Ваш близък. Това да накарате тялото Ви да се чувства добре, не е завързано за фитнес пътеката или лежанката. Преоткрийте какво Ви харесва, какво Ви влече най-много и започнете да се развивате в него, било то индивидуален или колективен спорт. Тренировката с желание дава 3 пъти повече резултати, отколкото отегченото висене във фитнеса и постоянното поглеждане към часовника.

Първи стъпки към успеха във фитнес залата Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™