Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

N-A-C Sustain 600 мг 100 таблетки | Jarrow Formulas

N-A-C Sustain 600 мг 100 таблетки | Jarrow Formulas
N-A-C Sustain 600 мг 100 таблетки | Jarrow Formulas
N-A-C Sustain 600 мг 100 таблетки | Jarrow Formulas
79.00 лв.
Код на продукта : N-A-C Sustain 600 mg 100 tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.79 лв.

 
Бърза поръчка
N-A-C Sustain 600 мг 100 таблетки | Jarrow Formulas

N-A-C Sustain 600 мг 100 таблетки | Jarrow Formulas

 • Мощен антиоксидант
 • Втечнява бронхиалния секрет
 • Има имуномодулиращи свойства
 • Неутрализира действието на свободните радикали
 • Защитава дихателните органи от вредни въздействия  
 • Н-ацетил-Л-цистеин 600 мг 100 таблетки е на добра цена от Jarrow Formulas

Какво знаем за Н-ацетил-Л-цистеин (NAC)?

Ацетилцистеин (N-ацетил-L-цистеин; АЦ) е производно на аминокиселината Цистеин, от която се отличава по това, че един водород на аминогрупата е заменен с остатък от оцетна киселина. Веществото представлява бял или бял с лек жълт оттенък кристален прах със слаб специфичен аромат. Лесно се разтваря във вода и спирт.

N-A-C Sustain 600 мг 100 таблетки от Jarrow Formulas на супер цена е известно муколитично средство с пряко действие. Ефективността му е свързана с наличието в структурата му на SH-групи, които разкъсват дисулфидните връзки на протеогликаните, което предизвиква деполимеризация и понижаване на вискозитета на секрета. Освен това той оказва стимулиращо влияние върху клетките, продуциращи секрет, способен да лизира фибрин. Муколитичната активност на продукта не се изменя в присъствието на ДНК и се увеличава при израстване на нивото на рН. Той помага при хроничен бронхит, бронхиална астма, хронична обструктивна болест на белите дробове и други заболявания на бронхиалната система, съпровождани с хиперпродукция на секрет

Как действа Н-ацетил-Л-цистеин (NAC) на таблетки?

Н-ацетил-Л-цистеин (NAC) 600 мг 100 таблетки на Jarrow Formulas има антиоксидантно и пневмопротекторно действие, което е свързано със свързващите свойства на сулфхидрилните групи. Той се явява като антидот при остри отравяния с алдехиди, парацетамол и феноли (детоксикиращото му действие е възможно благодарение на усилване на изработката на глутатион). При вътрешна употреба се абсорбира напълно от стомашно-чревния тракт, като активен метаболит е цистеинът, който се образува в черния дроб.

По-нататъшният му метаболизъм преминава през образуването на диацетилцистеин, цистин, като крайният продукт са смесени дисулфиди. N-A-C Sustain на уникална цена втечнява секрета и значително увеличава обема му, като освен това оказва стимулиращо действие на мукозните клетки, чиито секрет лизира фибрин. Той активира процесите на детоксикация и има противовъзпалителни свойства, обусловени от потискане на образуването на свободни радикали и реактивни кислородни метаболити, отговорни за развитието на остро и хронично възпаление в белодробната тъкан и дихателните пътища. Употребата му е препоръчителна при бронхит, трахеит, бронхиолит, пневмония, бранхиектазии, белодробен абсцес, емфизем, ларинготрахеит, интерстициални белодробни заболявания, ателектаза, катарален и гноен отит, синузит, хайморит. Н-ацетил-Л-цистеин на Jarrow Formulas защитава клетките на организма от влиянието на свободните радикали, както чрез пряка реакция с тях, така и доставяйки цистеин за синтеза на глутатион. Нивото на съдържание на глутатион в клетките в голяма степен определя устойчивостта към окислителни въздействия и има тенденция към понижаване с напредване на възрастта. Продуктът може да бъде използван в качеството на имуномодулатор и антимутагенно средство, а също така като радио-протектор при лица, подложени на въздействието на йонизиращи излъчвания. Той защитава олигодендроцитите и фибробластите от смърт, вследствие на влиянието на различни неблагоприятни фактори-програмирана клетъчна смърт (апоптоза) или неадекватно количество на тумор некрозис фактора. Антиокислителните свойства на N-A-C Sustain са важен фактор, оказващ допълнително влияние върху протичането на патологичен процес в белите дробове. Той понижава активността на цитокините (въпалителните медиатори) и препятства прякото увреждане на белодробната тъкан. Има имуностимулиращо действие върфу Т-лимфоцитите, в частност върху митогенезата, продукцията на интерлевкин-2 (IL-2), а освен това инхибира репликацията на ХИВ. Отстранява махмурлук и съчетава в себе си едновременно свойства на неспецифична токсикотропна противоотрова (влизаща във физико-химични взаимодействия с токсичните вещества в организма) и токсико-кинетична противоотрова (оказваща влияние на скоростта на процесите на деградеция на токсичните молекули).

Още ползи при прием на N-A-C Sustain:

 • Помага при муковисцидоза
 • При пневмония
 • Благоприятства при остър и хроничен бронхит
 • Препоръчва се за профилактика на бронхиална астма
 • Н-ацетил-Л-цистеин 600 мг 100 таблетки от Jarrow Formulas на специална цена стимулира моторната функция на дихателните пътища
 • Използва се при белодробен емфизем
 • Подходящо средство при трахеит
 • Муколитично средство
 • Полезен при ларингит
 • Действа отхрачващо

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка 1-2 пъти дневно, за предпочитане на празен стомах.
Дозировка: 1 таблетка
Дози в опаковка: 100

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
Н-Ацетил-Л-Цистеин 600 мг **

 

 

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено.
Други съставки: карбомер, целулоза, калциев фосфат, Червено цвекло на прах (цвят), стеаринова киселина (растителен произход), магнезиев стеарат (растителен произход), силициев диоксид.
Не съдържа: пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! 

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™