Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Kiki Health

Кари Кикис (CEO на Kiki Health) стартира марката преди почти две десетилетия, след като се разболява и установява, че включването на чисти добавки в диетата му помага да се излекува по-бързо. 

Kiki Health подкрепят нарастващото търсене на чисти растителни продукти както за красота, така и за здраве. Споделяне на истинското значение на първокласен, чист продукт, използвайки естествената мъдрост на местните фермери в отдалечени, незамърсени райони, и произведен с минимална обработка, за да запази всички жизненоважни хранителни вещества. Продуктите на Kiki Health съдържат 100% активни съставки, възможно най-чисти, без пълнители, изкуствени оцветители или консерванти.

Разнообразието от продукти на Kiki Health се основава на цялостна сила за почистване, детоксикация и подхранване. От компанията вярват, че здравето е от основно значение за щастието и продуктите им спомагат за насърчаване на здравословна диета и начин на живот.

Чистите добавки означават преди всичко естествена вътрешна красота. Съставките в продуктите на Kiki Health идват изключително от природата. Те поддържат хранителното съдържание възможно най-близо до оригиналния плод или растение и следователно запазват пълния потенциал на всеки плод или растение. 

Kiki Health е марката зад множество иновативни оптимални хранителни добавки, произведени от сурови, растителни, безглутенови и вегански съставки. Повечето продукти са сертифицирани за биологично или диво производство и са подходящи за вегетарианци и вегани.

Kiki Health вярват в добавянето само на най-чистите съставки с най-висока ефективност. Всички съставки са внимателно подбрани и етично обработени, за да запазят и максимизират полезните и мощни елементи, осигурявайки ненадмината бионаличност. 

Иновативните продукти съдържат висококачествени активни вещества от растителни, безглутенови и вегански съставки. Концепцията се ражда от желанието да се постигне целта; това е оптимална красота, здраве и благополучие - и затова Kiki Health не може да си позволи по-ниско качество от най-високото. В крайна сметка, Асоциацията на органичните почви потвърждава качеството (минимум 70% от съставките трябва да произхождат от биологично земеделие, здравословна безопасност за потребителите и биологичен произход на суровините) и EU BIO.

В менюто на Kiki Health ще намерите не само витамини, но и минерали и основни растителни активни вещества. Ще откриете разнообразие от продукти, включително много популярни като жизненоважни гъби, невероятна гама от продукти със силата да прочиства, детоксикира и подхранва. Част от философията на производителя е убеждението, че здравето е в основата на щастието и хармонията - затова марката популяризира здравословен начин на живот и диета - и можете лесно да смесвате повечето продукти с любимата си напитка или смути.

 

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
49.90 лв.
Organic Slippery Elm Powder 45 гр | Kiki Health С високо съдържание на фибри Успокоява и подхранва храносмилателния тракт Помага при запек Може да намали вредните бактерии, които причинява..
45.00 лв.
Zeolite (Зеолит) with Activated Charcoal 360 мг 100 капсули | Kiki Health За изчистване на токсините и свободните радикали от тялото Ви Притежава антиоксидантно действие Подкрепя и се г..
45.00 лв.
Zeolite 320 мг 100 вегетариански капсули | Kiki Health Изцяло естествен продукт Действа успешно при детоксикацията на организма Ви Поддържа доброто здраве Зеолит 320 мг на капсули е на топ..
39.90 лв.
Zeolite Powder 120 гр | Kiki Health Силен антиоксидант Подобрява имунната система Улавя и изчиства отключващите антигени, които причиняват астма, алергии и мигрена Успокоява стомаха и прот..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™