Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Zeolite (Зеолит) with Activated Charcoal 360 мг 100 капсули | Kiki Health

Zeolite (Зеолит) with Activated Charcoal 360 мг 100 капсули | Kiki Health
Zeolite (Зеолит) with Activated Charcoal 360 мг 100 капсули | Kiki Health
Zeolite (Зеолит) with Activated Charcoal 360 мг 100 капсули | Kiki Health
45.00 лв
Код на продукта : Zeolite Activated Charcoal 360 mg 100 Vegetarian Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.9 лв.


 
Бърза поръчка
Zeolite (Зеолит) with Activated Charcoal 360 мг 100 капсули | Kiki Health

Zeolite (Зеолит) with Activated Charcoal 360 мг 100 капсули | Kiki Health

  • За изчистване на токсините и свободните радикали от тялото Ви
  • Притежава антиоксидантно действие
  • Подкрепя и се грижи за здравата имунна система
  • Зеолит Антиоксидант на капсули е на топ цена от Kiki Health​

Какво знаем за Зеолит Антиоксидант?

Мечтали ли сте някога за „вълшебен прах”, който пречиства водата, обогатява почвата и премахва ядрените отпадъци? А вярвате ли, че същият този прах може да детоксикира тялото Ви, да подобри здравето на червата, да предотврати увреждане на свободните радикали, да се бори с инфекциите и други? Е, зеолитът може да направи всичко това.

Зеолитът е сложен минерал, който се образува в контакта на вулканична лава и вода. Този процес отнема хиляди или дори милиони години. Учените изчисляват, че първите зеолитни минерали са се образували преди повече от 300 милиона години.

Zeolite (Зеолит)  with Activated Charcoal​ 360 мг 100 капсули на достъпна цена от Kiki Health силно детоксикира и укрепва имунната система. Той изчиства напълно токсините, свободните радикали и тежките метали от организма Ви. Действа благоприятно върху храносмилателната и отделителната система

Как действа Зеолит Антиоксидант на вегетариански капсули?

Зеолитът премахва широк спектър от токсини от човешкото тяло и питейната вода. Неговите малки клетки и повърхностен заряд улавят тежки метали, естествени и химически отрови, радиоактивни елементи, микроби, метаболитни продукти и др. Поради тези причини често се използва за детоксикация на тежки метали и други токсини от тялото

Проблемът с попадането на тежки метали в тялото от замърсители на околната среда е, че те се натрупват в органите и тъканите му. Те напрягат способността на черния дроб да метаболизира съединения, които са нужни за функционирането на организма и го затрудняват със справянето на токсичните съединения. Съставните части на зеолита имат висок афинитет към улавяне на тези тежки опасни метали. Той намалява риска от развитие на някои видове рак и сърдечни заболявания – две от водещите причини за смъртни случаи в днешно време.

Клетъчната атака от свободни радикали и други токсини оставя след себе си увредените тъкани и клетки. Тези мутирали клетки са началото на раковото унищожаване в организма. Вашите клетки трябва да се борят с тях, преди да да се стигне до увреждане на митохондриалната и нуклеиновата ДНК.

Зеолит Антиоксидант на капсули на супер цена от Kiki Health ще Ви помогне в тази борба. Системата, която поддържа баланса (хомеостазата) в кръвта и други течности, е разнообразна. Бъбреците играят основна роля в поддържането на този баланс чрез отстраняване на хидроксидните йони. Тази система включва буфери. Зеолитът променя йонното съдържание. Системата на зеолитните клетки може да се замени с различен излишен йон, открит в естествената среда на зеолитите. Това би имало цялостен ефект от буфериране на заобикалящата система и регулиране на pH до физиологични нива в организма.

Свободните радикали или атоми и молекули с несдвоени електрони атакуват клетъчните мембрани и Вашето ДНК. Обикновено те се проверяват или унищожават от антиоксиданти, но с напредването на възрастта или с увеличаването на антигените антиоксидантната мрежа не може да се справи и клетките мутират, причинявайки рак и образувайки туморни клетки. Зеолитът действа като част от антиоксидантната мрежа, облекчавайки част от работата и прекъсвайки верижната реакция на окислително увреждане.

Лимфната течност (носеща защитни лимфоцити) и белите кръвни клетки (левкоцити) са неразделна част от обширния комуникационен процес на имунната система: откриване, възпрепятстване, поглъщане, убиване и елиминиране на патогени, антигени, мутагени и канцерогени (включително увредени клетки). Зеолитът също притежава антивирусни свойства. Те помагат на този процес по различни физиологични начини, използвайки драматични биологични механизми. Зеолитът елиминира вредните вещества и спира разрушителните атаки.

Произведено в: Великобритания

Препоръчителен прием: Приемайте по 2-4 капсули на ден с чаша вода преди или след хранене.

Дозировка: 2 веге капсули

Дози в опаковка: 50

Състав: зеолит и активен въглен, капсула от хипромелоза.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако приемате някакви лекарства, бременна сте или кърмите, се консултирайте с лекар преди употреба!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™