Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Caffe Gioia

Gioiе компания, създадена през 1949 година от Д. Джоя, чиято идея била да се занимава със зарзаватчийство, по-точно, да продава зарзават. Но купувайки си магазин за зеленчуци, той започнал да произвежда кафе за своите клиенти и така основал компания, която повече от 50 години предлага своето производство на световния пазар.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
SOLD OUT Caffe Gioia Argento Strong 20 бр. Nespresso капсули
9.56 лв
Caffe Gioia Argento Strong 20 бр. Nespresso капсули Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia е водещ производител на кафени продукти, доказал се на световния пазар с високото качество на кафе..
SOLD OUT Caffe Gioia Bianca Decaffeinata 20 бр. Nespresso капсули
13.06 лв
Caffe Gioia Bianca Decaffeinata 20 бр. Nespresso капсули Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia е производител на кафени продукти, успешен и доказал се на световния пазар с високото качество на..
SOLD OUT Caffe Gioia Marrone 90% Арабика 1 кг. Кафе на зърна
45.26 лв
Caffe Gioia Marrone 90% Арабика 1 кг. Кафе на зърна Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia е компания, занимаваща се с производство на кафе, известна и на петте континента, която предлага с..
SOLD OUT Caffe Gioia Nera 100% arabica 20 бр. Nespresso капсули
13.06 лв
Caffe Gioia Nera 100% arabica 20 бр. Nespresso капсули Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia е водеща компания за произвеждане на кафени продукти, която е доказала себе си с високото качество ..
SOLD OUT Caffe Gioia Nera 100% Арабика 250 гр. Мляно кафе
7.84 лв
Caffe Gioia Nera 100% Арабика 250 гр. Мляно кафе Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia e компания за производство на кафе, чиято история води началото си от преди повече от 50 години, когато Д..
SOLD OUT Caffe Gioia Oro 250 гр. Мляно кафе
6.10 лв
Caffe Gioia Oro 250 гр. Мляно кафе Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia e компания за производство на кафе, чиято история води началото си от над 50 години, когато Доминико Джоя купува зарзав..
SOLD OUT Caffe Gioia Oro 80% Arabica Decaffeinato 1кг. Кафе на зърна
42.20 лв
Caffe Gioia Oro 80% Arabica Decaffeinato 1кг. Кафе на зърна Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia е водеща марка за производство на кафе, която е известна и невероятно успешна в продажбите на ..
SOLD OUT Caffe Gioia Oro 80% Арабика 1 кг. Кафе на зърна
42.20 лв
Caffe Gioia Oro 80% Арабика 1 кг. Кафе на зърна Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia e компания за производство на кафе, чиято история води началото си от над 50 години, когато Доминико Джоя ..
SOLD OUT Caffe Gioia Verde Classica 20 бр. Nespresso капсули
10.88 лв
Caffe Gioia Verde Classica 20 бр. Nespresso капсули Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia е водеща компания за произвеждане на кафени продукти, която се е доказала на световния пазар с вис..
SOLD OUT Caffe Gioia Verde Classica 60% Арабика 1кг. Кафе на зърна
39.95 лв
Caffe Gioia Verde Classica 60% Арабика 1кг. Кафе на зърна Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia е компания за производство на кафе, основана през 1981 година и е на световния пазар вече от пов..
10.50 лв
Caffe Gioia Чаши, бъркалки и захар /комплект/ по 150 бр. Аксесоари Какво знаем за Caffe Gioia? Кафе Джоя е световноизвестна компания за производство на кафени продукти, която се е наложила на св..
SOLD OUT Caffe Gioia Argento 30% Арабика 1кг. Кафе на зърна
35.44 лв
Caffe Gioia Argento 30% Арабика 1кг. Кафе на зърна Какво знаем за Gioia? Историята на Gioia започва преди повече от 50 години, когато Доминико Джоя купува зарзаватчийница. Там той се захваща с &..
SOLD OUT Caffe Gioia Argento Strong 1 кг Кафе на зърна
28.80 лв
Caffe Gioia Argento Strong 1 кг Кафе на зърна Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia е водещ в света производител на кафе с най-високо качество. Компанията е основана през 1981 година и вече по..
SOLD OUT Caffe Gioia Argento Strong 10 бр. капсули Espresso point система
4.55 лв
Caffe Gioia Argento Strong 10 бр. капсули Espresso point система Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia е водеща компания в производството на кафе. Основана е през 1981 година и е на светов..
SOLD OUT Caffe Gioia Argento Strong 10 бр. Кафе на дози
4.20 лв
Caffe Gioia Argento Strong 10 бр. Кафе на дози Какво знаем за Caffe Gioia? Компанията Caffe Gioia е водеща на световния пазар в произвеждането и продажбата на кафе. Тя е основана през 1981 годин..
SOLD OUT Caffe Gioia Bianca 40% Арабика 1кг. Кафе на зърна
37.56 лв
Caffe Gioia Bianca 40% Арабика 1кг. Кафе на зърна Какво знаем за Gioia? Gioia е компания, създадена през 1949 година от Д. Джоя, чиято идея била да се занимава със зарзаватчийство, по-точно, да ..
SOLD OUT Caffe Gioia Bianca decaffeinata 10 бр. Кафе на дози
5.04 лв
Caffe Gioia Bianca decaffeinata 10 бр. Кафе на дози Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia е компания доказала се на световния пазар с високото качество на своите продукти. Занимава се от п..
SOLD OUT Caffe Gioia Bianca Decaffeinata 10бр капсули Espresso point система
6.30 лв
Caffe Gioia Bianca Decaffeinata 10бр капсули Espresso point система Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia е световноизвестна компания, занимаваща се с производството на кафе и кафени изделия. ..
SOLD OUT Caffe Gioia Nera 100% arabica 10 бр. капсули Espresso point система
6.30 лв
Caffe Gioia Nera 100% arabica 10 бр. капсули Espresso point система Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia е световен гигант в произвеждането на кафени изделия под различна форма, наложила се н..
SOLD OUT Caffe Gioia Nera 100% arabica 10 бр. Кафе на дози
5.04 лв
Caffe Gioia Nera 100% arabica 10 бр. Кафе на дози Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia е световен гигант в произвеждането на кафени изделия под различна форма, наложила се на световния па..
SOLD OUT Caffe Gioia Nera 100% Арабика 1 кг. Кафе на зърна
47.38 лв
Caffe Gioia Nera 100% Арабика 1 кг. Кафе на зърна Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia е компания, занимаваща се с производство на кафе, известна по целия свят, която предлага своите продукти..
SOLD OUT Caffe Gioia Verde Classica 10 бр. капсули Espresso point система
5.40 лв
Caffe Gioia  Verde Classica 10 бр. капсули Espresso point система Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia се занимава с производство на кафе с високо качество и успешно наложило се на с..
SOLD OUT Caffe Gioia Verde Classica 10 бр. Кафе на дози
4.60 лв
Caffe Gioia Verde Classica 10 бр. Кафе на дози Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia се занимава с производство на кафе с високо качество и успешно наложило се на световния пазар. Основана пре..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™