Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Домашни тестове за бременност, първи симптоми при зачеване!

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Бременност и раждане | Все още няма коментари. | 48443 прегледа на този пост

Съдържание на Домашни тестове за бременност, първи симптоми при зачеване!


Едва ли има жена, която да не копнее да стане майка. Това е един много интимен и прекрасен момент. Да станеш родител е нещо, което променя живота ти изцяло. Често дори не подозираш колко прекрасно нещо може да е родителството. Как обаче една жена, която не е преживявала бременността, да разбере дали е бременна? Може чрез тестове, а може и като внимателно проследите най-ранните симптоми на бременността. За Ваше улеснение ще Ви представим тези симптоми и ще Ви покажем как можете да си направите домашен тест за бременност.

Симптоми при бременност!

Едва ли има жена, която да не копнее да стане майка.

Да започнем първо със симптомите. Преди да ги изброим обаче, трябва да споменем, че проявени поотделно, симптомите може да показват наличието на заболяване или просто на неразположение. Друго, което трябва да се отбележи, е, че има жени, които проявяват други симптоми, нашият екип би се радвал, ако решите да ги споделите с нас.

Закъсняване на цикъла

Да започнем със закъсняването на цикъла. Това е симптом, който всяка една жена знае. Обаче проблемът е, че това може да е породено от настинка, взимане на лекарства или промяна в климата. Затова не бързайте със заключенията.

Болки в гърдите и потъмняване

Номер две е потъмняването на зърната. Погледнете ги внимателно, станали ли са по-тъмни? Също така гърдите Ви стават много по-чувствителни, подути и често се усеща напрежение и болка в тях.

Зацапване

Ред е на зацапването. Това става защото ембрионът се загнездва в маточната тръба. Обикновено зацапването е много малко и кафеникаво.

Умора

Най-страшният враг на всички времена. Представете си как се чувствате след много тежък ден на работа, а сега си представете, че това чувство е постоянно постоянно. Нещо такова се получава при бременност. Умората е постоянна и силна, често може за се чувствате замаяна. Възможни са и чести световъртежи.

Гадене

Симптоми на забременяването

Идва ред да споменем и неприятното сутрешно гадене. При някои жени е възможно да не е само сутрешно, а целодневно. Но, за щастие, има такива, при които то почти не се проявява, късметлийки. Често гаденето е породено от това, че след зачеването жените стават много по-чувствителни към ароматите. Те започват да ги дразнят и се стига до неприятния момент с гаденето.

Апетит

Нещотото, което силно се увеличава, е апетитът. При някои повече, при други по-малко. Има жени, които споменават, че не са започнали да ядат много повече, просто са започнали да хапват често, но по-малко. Тези дами, които са пиели кафе, споменават, че изведнъж е започнало да им се струва блудкаво и неприятно на вкус.

Промяна в настроението

Както знаете, жените често си сменят настроението, но при бременност "често" е меко казано.

Домашни тестове за бременност

Ако сте установили, че сте проявили част от тези признаци и нямате търпение да разберете дали сте заченали, а аптеката е далеч, имаме решение и за това. Ще споделим с Вас няколко домашни метода за правене на тест за бременност. Предварително трябва да знаете, че тестовете се правят с първата урина рано сутрин.

  • Номер 1 – Започваме със содата. Тя не е само подправка и чудесен помагач за избелването на зъбите, но и трикче, с което да си направите тест. Вземете чист съд, напълнете половината от него с урина и след това добавете сода. Ако настъпят някакви промени, тоест сместа започне да шупти, то значи тестът е положителен. Има сведения, че тестът е верен на около 65%-70%.
  • Номер 2 – Ако нямате наблизо сода, може да пробвате с оцет. Капвате в урината малко оцет, ако цветът се промени – честито, Вие ще ставате майка.
  • Номер 3 – Промяна в цвета може да има и ако си правите тест с яйце. Чукнете го в съда с урина и наблюдавайте много внимателно, може да не се стигне до промяна в цвета, а да има само в консистенцията.
  • Номер 4 – Номер четири е за аналгина. Тестът с него е лесен. Прави се на принципа на този със содата. Урина, малко натрошен аналгин. Ако започне да кипи, пригответе се за бебче.
  • Номер 5 – Тестове могат да се направят и с белина или с паста за зъби. В съда с урината прибавете белина или паста за зъби и следете за промяна в цвета, по принцип цветът се променя в син, ако ще си имате малка радост.
Домашни тестове за бременност, първи симптоми при зачеване! Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™