Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Бременност и раждане

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Бременност и раждане

В тази категория ще намерите всичко за зачеването, развитието на бременносттаздравословното хранене на бременната, полезни съвети за здравето, и проблемната бременност. През деветте месеца на бременността си, жената преминава през 40 гестационни седмици. Хубаво е бъдещите майки да знаят за какво става въпрос, за да са наясно как протича развитието на бебето през всеки етап от бременността.

Бременността е един от най-прекрасните периоди от живота на една жена, но той изисква повишена внимание и специализирана грижа за здравето на бременната и носеното от нея дете. Целите пред проследяването на бременността са свързани със запазване на бременността, грижа за здравето на майката и плода, предотвратяване на усложненията, свързани с бременността и раждането. 

Какви СПА процедури могат да се правят на бременни жени...

Какви СПА процедури могат да се правят на бременни жени?

СПА процедурите са уникална и безценна почивка за тялото, която е много трудно да се постигне сами в ежедневието. Тялото изпитва напрежение всеки ден, изисква отпускане и релаксаци..

Качествено време със семейството...

Качествено време със семейството

Прекарването на качествено време с Вашето дете помага за изграждането на добри взаимоотношения. Дори и да сте заети с работа през деня, прекарването на качествено време със семейството Ви е по-лесн..

Основи на безопасността на плажа...

Основи на безопасността на плажа

Защитата от слънце е нещо, за което жените и не малка част от мъжете се тревожат. Истинските брутални мъже дори се срамуват да мислят за стареенето на кожата. Релефни мускули или бирен корем и така е ..

Математика на бременността или малко за най-важните циф...

Математика на бременността или малко за най-важните цифри

Докато чакаме бебе, тялото ни автоматично преминава в „хуманитарен“ режим: събужда се желанието да изучаваме шедьоврите на световната литература и живопис, появява се досега спяща любов къ..

Народни средства при запек – 4 част...

Народни средства при запек – 4 част

Повечето народни методи, насочени към лечение на запек, по някакъв начин са свързани с приема на всякакви продукти или отвари. По-долу сме разгледали набор от храни, които могат да помогнат за облекча..

Лекарства и медикаменти при запек. Корекция на храненет...

Лекарства и медикаменти при запек. Корекция на храненето при запек – 3 част

Ако разделим лаксативите, насочени директно към премахване на запек, тогава те могат да бъдат разделени на няколко групи. Пребиотици Пробиотиците и пребиотиците не дават бърз слабителен ефект, т..

Откъде идва запекът и защо се появява? – 2 част...

Откъде идва запекът и защо се появява? – 2 част

Задържането на изпражненията се появява периодично при всички хора, независимо от възрастта и пола. Запекът може да възникне по различни причини. Нека ги разгледаме по-подробно. Стрес Всички сит..

Най-добрите начини да се справите със запека – 1 част...

Най-добрите начини да се справите със запека – 1 част

Да, това е истински проблем. И няма значение дали се случва от време на време или се е превърнало в постоянен здравословен проблем: усещането за запек е изключително неприятно - и освен това е сериозн..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™