Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Бременност и раждане

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Бременност и раждане

В тази категория ще намерите всичко за зачеването, развитието на бременносттаздравословното хранене на бременната, полезни съвети за здравето, и проблемната бременност. През деветте месеца на бременността си, жената преминава през 40 гестационни седмици. Хубаво е бъдещите майки да знаят за какво става въпрос, за да са наясно как протича развитието на бебето през всеки етап от бременността.

Бременността е един от най-прекрасните периоди от живота на една жена, но той изисква повишена внимание и специализирана грижа за здравето на бременната и носеното от нея дете. Целите пред проследяването на бременността са свързани със запазване на бременността, грижа за здравето на майката и плода, предотвратяване на усложненията, свързани с бременността и раждането. 

Как да отслабнем след раждането – безопасни начини за о...

Как да отслабнем след раждането – безопасни начини за отслабване

Ефикасни и безопасни методи за отслабване след раждането Веднага след раждането младите майки мечтаят колкото се може по-бързо да се върнат към предишния размер на дрехите си. Но това не е толкова ..

Резене – нещо повече от храна и лекарство...

Резене – нещо повече от храна и лекарство

Какво е резене и защо е толкова полезно? Foeniculum vulgare Mill е тревисто средиземноморско растение, познато още в древността със своите ароматни качества. Изглежда култивирането му започва от 15..

Супер билката облепиха (морски зърнастец)...

Супер билката облепиха (морски зърнастец)

Масло от облепиха – природен продукт с много действия Морският зърнастец е плодов декоративен едър храст или дърво, достигащо височина до цели 10 метра. Плодовете са костилкови със слънчев цв..

Хормони – Пролактин

Хормони – Пролактин

Пролактин – всичко, което трябва да знаят мъжете и жените Пролактин е хормон, който се състои от почти 20 аминокиселини. Както и редица други хормони, неговата регулация се осъществява от кле..

Хормони – Прогестерон

Хормони – Прогестерон

Какво е прогестерон, как влияе на жените и какви са неговите норми? Прогестерон – какво е, как влияе върху женското здраве? С подобни въпроси се е сблъсквала всяка млада жена, която планира д..

Кръвно налягане и пулс

Кръвно налягане и пулс

Какво е кръвно налягане и колко трябва да е пулсът? Артериалното налягане и пулсът са най-важните параметри в човешкия организъм, по които може да се прецени състоянието на организма на човека. ..

Разликата между вирусни и бактериални инфекции...

Разликата между вирусни и бактериални инфекции

Вирусна или бактериална инфекция ни "бори"? Ученическата скамейка с дългите уроци и строги учители я помнят много възрастни. Но малко хора могат да си спомнят поне 25% от целия материал, ..

Идеалната температура по време на сън...

Идеалната температура по време на сън

Каква е температурата в стаята и какво ни пречи да заспим? Ако имате безсъние е напълно вероятно във Вашата спалня да е или прекалено топло, или прекалено студено. Както топлото, така и студеното м..

Домашният прах – причина за притеснение...

Домашният прах – причина за притеснение

Прахът вкъщи и неговите обитатели Колко е хубаво да си изкараш вечер вкъщи, в любимото кресло, увит в топлото одеяло, с хубава книга или пред телевизора. Но много хора в тази ситуация могат да почу..

Всичко за домашните инхалации

Всичко за домашните инхалации

Как, кога и колко често да правим инхалации у дома? Домашната терапия за инхалиране е полезна за облекчаване на симптомите на настинка, запушване на бронхиалните пътища, както и редица други р..

Промивки на носа – лек за синузит, хрема и алергии...

Промивки на носа – лек за синузит, хрема и алергии

Промивките на носа – лечение и профилактика на болестите на носа На хигиената на горните дихателни пътища и е отделено значително място в древните текстове на аюрведата – традиционната ..

Инхалатор – добър помощник при хрема, кашлица или алерг...

Инхалатор – добър помощник при хрема, кашлица или алергия

Инхалатор – как действа и защо трябва да го имаме вкъщи? Инхалацията е ефективна процедура за лекуване на дихателните органи. Резултативността и е обусловена с бързото постъпване на лекарства..

Как да разберем какъв е полът на бебето?...

Как да разберем какъв е полът на бебето?

Трикове за определяне пола на бебето без лекарска помощ Въпреки че методите за познаване на пола на вашето бебе, които ще ви споделим днес, могат да работят, не трябва да забравяте, че те няма..

Да ускорим процеса на забременяване...

Да ускорим процеса на забременяване

10 неща, които не трябва да правите, ако искате да забременеете Ако вече се чувствате готова да се впуснете в приключението наречено родителство е важно да се информирате относно нещата, които..

10 неща, които не знаете за бебетата...

10 неща, които не знаете за бебетата

Интересни факти за бебетата, които вероятно не знаете Първоначално акото им не мирише Черните, подобни на катран бебешки акита, които родителите откриват в памперса на бебето през първи..

Здравословно тегло при децата

Здравословно тегло при децата

Колко е важна ролята на родителя за здравословното тегло на децата? В наши дни, все повече деца и млади хора страдат от проблем с теглото. С напредването на времето, наднорменото тегло по..

Сини сливи – защо да ги ядем?

Сини сливи – защо да ги ядем?

Колко са полезни сините сливи за нашето здраве Сините сливи са сезонни плодове, които имат сладък, тръпчив вкус и са с много приятен аромат. Могат да се употребяват както пресни, така и сушени..

Храни, богати на желязо

Храни, богати на желязо

Кои са храните - естествен източник на желязо за вашето тяло? Спанакът може да не ви даде свръхчовешка сила, с която да се борите със злодеи, като Попай, но пък тази и други храни, съдържащи ж..

Фолат vs. фолиева киселина - има ли разлика?...

Фолат vs. фолиева киселина - има ли разлика?

Фолат и фолиева киселина - какво предствавляват и кое е по-полезно за здравето? Фолата и фолиевата киселина представляват различни форми на витамин B9. Въпреки че има известна разлика между двете, ..

Метил Фолат – достъпната Фолиева киселина...

Метил Фолат – достъпната Фолиева киселина

Фолиевата киселина е вещество, получено чрез химически синтез, което не е метаболитно активно. Метил Фолат е синтетическо производно, създадено на базата на 5-метил-тетрахидрофолата. Неговите преимуще..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2015 | Всички права запазени!