Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Бременност и раждане

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Бременност и раждане

В тази категория ще намерите всичко за зачеването, развитието на бременносттаздравословното хранене на бременната, полезни съвети за здравето, и проблемната бременност. През деветте месеца на бременността си, жената преминава през 40 гестационни седмици. Хубаво е бъдещите майки да знаят за какво става въпрос, за да са наясно как протича развитието на бебето през всеки етап от бременността.

Бременността е един от най-прекрасните периоди от живота на една жена, но той изисква повишена внимание и специализирана грижа за здравето на бременната и носеното от нея дете. Целите пред проследяването на бременността са свързани със запазване на бременността, грижа за здравето на майката и плода, предотвратяване на усложненията, свързани с бременността и раждането. 

Киви – полза, вреда и противопоказания, рецепти за крас...

Киви – полза, вреда и противопоказания, рецепти за красота
 • Д И
 • 4 преглеждания
 • 0 коментари

Кивито е малък плод, покрит с кафява мъхеста кора. То бива два сорта: златно и зелено. Месестата част на плода може да бъде със зелен или жълт цвят. Във вътрешността му има малки черни семена, разполо..

С какво сушените кайсии са полезни за организма, против...

С какво сушените кайсии са полезни за организма, противопоказания, рецепти
 • Д И
 • 30 преглеждания
 • 0 коментари

От латински думата кайсия се превежда като арменска слива. Затова много хора смятат, че родината на тези дървета е Армения, въпреки че още от дълбока древност за родина се е считал Китай. В древността..

Горчица – полза, лечебни свойства и противопоказания...

Горчица – полза, лечебни свойства и противопоказания
 • Д И
 • 59 преглеждания
 • 0 коментари

Горчицата е кръстоцветен зеленчук, след цъфтежа на който се появяват малки семена, използвани за приготвяне на подправка с едноименно название. Съществуват повече от четиридесет разновидности на горчи..

За мускулните крампи и влиянието на магнезия...

За мускулните крампи и влиянието на магнезия
 • Д И
 • 59 преглеждания
 • 0 коментари

Мускулни спазми: Причини и рискови фактори  Мускулните схващания са внезапно и непроизволно съкращаване на един или няколко мускула. Както е известно, мускулните крампи могат да предизвикат мъ..

Овулация с болки – каква е причината и можем ли да си п...

Овулация с болки – каква е причината и можем ли да си помогнем?

Трябва ли да се тревожим, ако боли, докато сме в овулация? Много от представителките на нежния пол просто пренебрегват неприятните усещания в средната част на цикъла си, тъй като болките не са прод..

Аменорея – какво я причинява и как се лекува? – 2 част...

Аменорея – какво я причинява и как се лекува? – 2 част

Вече се запознахме с понятието аменорея, причините и видовете на това състояние в <<ПЪРВАТА ЧАСТ<<. Как се лекува вторичната аменорея, ще разгледаме сега. При гинекологичен преглед при ..

Аменорея – какво я причинява и как се лекува? – 1 част...

Аменорея – какво я причинява и как се лекува? – 1 част

Проблеми с женския цикъл Тази патология представлява разстройство на менструалните функции, при което при жените в детеродна възраст (16-45 години) не настъпва менструация в продължените на половин..

Желязодефицитна анемия – симптоми и лечение – 2 част...

Желязодефицитна анемия – симптоми и лечение – 2 част

Диагностика на желязодефицитна анемия Към >>ПЪРВА ЧАСТ<< на статията, където разгледахме по-подробно какво представлява това състояние и кои са неговите симптоми. Етапите на откриван..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™