Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Бременност и раждане

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Бременност и раждане

В тази категория ще намерите всичко за зачеването, развитието на бременносттаздравословното хранене на бременната, полезни съвети за здравето, и проблемната бременност. През деветте месеца на бременността си, жената преминава през 40 гестационни седмици. Хубаво е бъдещите майки да знаят за какво става въпрос, за да са наясно как протича развитието на бебето през всеки етап от бременността.

Бременността е един от най-прекрасните периоди от живота на една жена, но той изисква повишена внимание и специализирана грижа за здравето на бременната и носеното от нея дете. Целите пред проследяването на бременността са свързани със запазване на бременността, грижа за здравето на майката и плода, предотвратяване на усложненията, свързани с бременността и раждането. 

Как да разберем какъв е полът на бебето?...

Как да разберем какъв е полът на бебето?

Трикове за определяне пола на бебето без лекарска помощ Въпреки че методите за познаване на пола на вашето бебе, които ще ви споделим днес, могат да работят, не трябва да забравяте, че те няма..

Да ускорим процеса на забременяване...

Да ускорим процеса на забременяване

10 неща, които не трябва да правите, ако искате да забременеете Ако вече се чувствате готова да се впуснете в приключението наречено родителство е важно да се информирате относно нещата, които..

Здравословно тегло при децата

Здравословно тегло при децата

Колко е важна ролята на родителя за здравословното тегло на децата? В наши дни, все повече деца и млади хора страдат от проблем с теглото. С напредването на времето, наднорменото тегло по..

Сини сливи – защо да ги ядем?

Сини сливи – защо да ги ядем?

Колко са полезни сините сливи за нашето здраве Сините сливи са сезонни плодове, които имат сладък, тръпчив вкус и са с много приятен аромат. Могат да се употребяват както пресни, така и сушени..

Храни, богати на желязо

Храни, богати на желязо

Кои са храните - естествен източник на желязо за вашето тяло? Спанакът може да не ви даде свръхчовешка сила, с която да се борите със злодеи, като Попай, но пък тази и други храни, съдържащи ж..

Фолат vs. фолиева киселина - има ли разлика?...

Фолат vs. фолиева киселина - има ли разлика?

Фолат и фолиева киселина - какво предствавляват и кое е по-полезно за здравето? Фолата и фолиевата киселина представляват различни форми на витамин B9. Въпреки че има известна разлика между двете, ..

Метил Фолат – достъпната Фолиева киселина...

Метил Фолат – достъпната Фолиева киселина

Фолиевата киселина е вещество, получено чрез химически синтез, което не е метаболитно активно. Метил Фолат е синтетическо производно, създадено на базата на 5-метил-тетрахидрофолата. Неговите преимуще..

Праскови - сочни и полезни

Праскови - сочни и полезни

Лятото ни радва с многообразие от ароматни плодове. Ярките и сочни праскови, изпълнени със слънчеви аромати, даряват здраве и отлично настроение на хората. Те са полезни за всички, които страдат от пр..

Изграждане на правилни хигиенни навици при децата...

Изграждане на правилни хигиенни навици при децата

Създаването за хигиенни навици е основна задача в отглеждането на здрави деца Отглеждането на дете е най-очарователната, изпълнена с обич, но и с редица отговорности мисия. Всеки родител знае, че&n..

Алергии при деца - какво трябва да знае всеки родител?...

Алергии при деца - какво трябва да знае всеки родител?

Алергиите в ранна детска възраст - важно е да бъдем информирани Какво представляват алергиите? Алергията е защитна реакция на тялото срещу всякакви външни агенти, които могат да окажат заплаха з..

Летните вируси - какво трябва да знаем, за да се предпа...

Летните вируси - какво трябва да знаем, за да се предпазим

Летните вируси - видове, най-често засегнатите възрастови групи и методи за превенция Лятото настъпи, а с него идват и успокоителните мисли: край на досадните хрема и кашлица, които ни измъчваха ця..

5 съвета за установяване на добра комуникация с детето...

5 съвета за установяване на добра комуникация с детето

Как най-правилно да общуваме с детето си, за да сме сигурни, че осъзнава тежестта на думите ни? Когато родителят се сдобие с обичаната си рожба, бързо свиква с идеята, че "разговаря" с бе..

Всичко за бебешкото парти

Всичко за бебешкото парти

Бебешко парти - как да бъде идеално за всички? Бременността е изключително трепетен период от живота на всяка дама. А очакване и вълнения сполитат не само родители, но и всички близки на с..

Бебешкото парти - от гледна точка на майката...

Бебешкото парти - от гледна точка на майката

Бебешкото парти може да бъде забавно и запомнящо се ... дори за майката Бебешкото парти е тържество, с което се чества предстоящото раждане. Идеята за организирането на такъв тип празненство идва&n..

Време е за раждане - списък за родилния дом...

Време е за раждане - списък за родилния дом

Списък за родилния дом - какво ви трябва наистина? Бременността е изключително вълнуващ период от живота на всеки родител. Съвременните майки са добре информирани относно основните моменти от ..

Как да се справим с високата температура при деца...

Как да се справим с високата температура при деца

Температурата и нейното ефективно понижаване без лекарства  Как да се справим с високата температура без лекарства е особено важен въпрос, който засяга всеки родител. За възрастен човек н..

Забранените храни през бременността...

Забранените храни през бременността

Кои храни не се препоръчват по време на бременността? Всеки знае, че по време на бременността алкохолът и цигарите са абсолютно забранени. Достатъчно ли е обаче бъдещата майка да се откаже само от ..

Рецепти със суперхраната спирулина...

Рецепти със суперхраната спирулина

Спирулина е мощна суперхрана, която има редица ползи за здравето, общото състояние на организма и тонуса. Вкусът й обаче е малко плашещ за някои хора особено ако трябва да я добавят към ежедневното си..

Храни, с които да увеличите кърмата...

Храни, с които да увеличите кърмата

Има храни, които увеличават кърмата и лактацията: Всяка бъдеща майка иска най-доброто за детето си. А най-добрата храна за всяко бебче е майчината кърма. Ползите от кърменето за майката и дете..

20 стъпки за постигане на плосък корем...

20 стъпки за постигане на плосък корем

На прага на лятото плоският корем е винаги актуална тема. Плоският корем прави фигурата значително по-елегантна, а от друга страна натрупаните мазнини в тази област може да ви накарат да се чувствате ..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2015 | Всички права запазени!