Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Boiron

През 1932 г. братята близнаци и фармацевти Жан и Анри Боарон се стремят да изпълнят нарастващото търсене, поставено от група лекари, за да развият необходимия производствен опит, за да подготвят надеждни хомеопатични лекарства за своите родители.

С 90-годишен опит в производството на хомеопатични лекарства, Boiron се гордее с това, че предоставя на хората лекарства, които са „възможно най-чисти и съвършени“.

Днес екипът на Boiron има 3600 души с 20 чуждестранни филиала, четири производствени бази във Франция и дистрибуция в 50 страни. Можете да разчитате на лекарствата Boiron за цялото си семейство, от новородени до възрастни хора.

От самото начало на хомеопатията растителните, животинските и минералните вещества (наречени „щамове“) в произхода на тези лекарства са били от жизненоважно значение. Boiron продължава тази традиция със съставки, които са възможно най-чисти и перфектни.

Компанията полага много усилия, за да гарантира, че веществата не са замърсени с естествени или създадени от човека токсини. Този процес включва задълбочени мерки за контрол на качеството за оценка на здравето и целостта на всички активни съставки.

Boiron е източник на повече от 1000 ботанически вещества, включително Arnica montana, Calendula officinalis и Chamomilla, от ботаници и жътвари, които се грижат за опазването на използваните растения и земята, върху която растат. Следвайки строги процедури за опазване на околната среда, много от тях са ръчно подбрани цели в девствените им естествени местообитания и се обработват пресни, а не сушени. Култивирането се извършва в райони, недокоснати от пестициди или торове, далеч от замърсени промишлени или градски зони.

Някои лекарства са получени от малки животни, както и от органотерапевтични източници. Boiron работи със специализирани фирми за доставка на материалите и удостоверяване на тяхното качество, зоологическа идентификация, произход и етичен метод на доставка.

Химическите и минерални вещества на Boiron се набавят от естествени източници, като черупки от стриди (Calcarea carbonica), или активни съставки от фармацевтичен клас.

Тъй като хомеопатичните лекарства се създават в сферата на микродозите, тяхното производство е предмет на много строги разпоредби и сложни технологични съображения.

Използвайки най-новите технологии и иновации, Boiron разработва високоефективни производствени методи, които гарантират надеждността на техните лекарства.

Всеки етап от производствения процес, от суровината до крайния продукт, е постоянно контролиран и тестван, за да се гарантира, че всяко лекарство е с възможно най-добро качество. В резултат на това Boiron поддържа най-високите стандарти в производството, спазвайки настоящите добри производствени практики за лекарства (cGMP) и хомеопатична фармакопея в Съединените щати.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
10.61 лв.
Oscillococcinum 6 дози | Boiron Хомеопатичен препарат За лечение и профилактика на грипни състояния в начален и клиничен стадий Облекчава грипните симптоми като втрисане, фебрилитет, миалгия..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™