Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Биовитал

Биовитал 2000 е съвременна компания, която работи заедно с лабораторията на Ауриметрия. Те са специализирани в произвоството на хранителни добавки за здравето. На своите клиенти Биовитал предлага само натурални продукти, създадени изцяло на билкова основа. Техните продукти са патентовани в Патентно ведомство на Република България и са регистрирани в БАБХ. За разработването на хранителните добавки Биовитал използват само билки, разрешени българското законодателство. Тяхната работа се основава на целта да разработят хранителни добавки, които да подобрят човешкото здраве без химия и лекарствени продукти. Най-известните и добрите им продукти са:

  • Алкофитал – капки против алкохолизъм и абстинентни прояви
  • Хепавитал – капки за прочистване на черен дроб и жлъчка
  • Стресовитал – капки против депресии и нервни разстройства
  • Диабетал – капки за понижаване на кръвната захар и диабет
Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
На база ( 2)  Коментара
64.00 лв.
Алкофитал 50мл капки на Биовитал Какво представлява Алкофитал 50мл – капки на Биовитал 2000? Алкофитал 50мл, капки е уникален природен продукт на българския пазар. Той работи в две осн..
43.00 лв.
Диабетал капки 100мл. против диабет Спомага за понижаване на кръвната захар Възстановява организма Понижава нивата на хормоните на стреса Намаля нивото на инсулина Подкрепя дейността на ..
39.00 лв.
Стресовитал - капки против нервни разтройства и стрес Какво представлява Стресовитал?  След години на изследвания и проучвания доктор Стефан Ангелов разработва билковите капки Стресовитал, ..
На база ( 2)  Коментара
39.00 лв.
Хепавитал за прочистване на черен дроб и жлъчка Прочиства и възстановява черния дроб Спомага за прочистване на жлъчката Премахва умората в очите Придава по балансиран тен на кожата Ви Хе..
62.00 лв.
Алкотокс 90 капсули | БиоВитал Пръв помощник в борбата с алкохола и цигарите Изчиства токсините от тялото Състои се само от билки  Подобрява съня и успокоява Алкотокс Добавка за Спи..
48.00 лв.
Артеровитал 100 мл | Биовитал За здрави и еластични, чисти кръвоносни съдове За надлежна работа на кръвоносната система При влошени показатели на кръвообращението За по-добро състояние на ..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™