Стресовитал - капки против нервни разтройства и стрес

Стресовитал - капки против нервни разтройства и стрес
Стресовитал - капки против нервни разтройства и стрес
Стресовитал - капки против нервни разтройства и стрес
Стресовитал - капки против нервни разтройства и стрес
Стресовитал - капки против нервни разтройства и стрес
Стресовитал - капки против нервни разтройства и стрес се предлагат на супер цена и помагат при диабет, стрес, депресия, психично разтройство, астма,алергии и др. Научете повече
39.00 лв.
Без данък: 39.00 лв.
 • Статус: В наличност
 • Марка: Биовитал
 • Модел: Стресовитал
 • КОД: BVT-0002

Стресовитал - капки против нервни разтройства и стрес

Стресовитал от Биовитал са капки, търсени от наите клиенти за справяне със стреса и тревожността. Препоръчва се да се приемат два пъти по 30 капки за най-добри резултати. Една опаковка Стресовитал капки е достатъчна за 30 дни.

Какво представлява Стресовитал? 

След години на изследвания и проучвания доктор Стефан Ангелов разработва билковите капки Стресовитал, които могат да овладеят всички проблеми, които са вследствие на нервни състояния, умора и стрес. Той решава да предложи тази билкова лечебна смес под формата на водно – етанолов екстракт, защото знае че полезните съставки, така запазват своята сила и тя е много по-голяма. Капките Стресовитал могат да бъдат много полезни за превенцията на болестите, причинени от стреса и нервното напрежение. Полезни са също така за предотвратяването на симптомите, които вече са на лице.  
Капките Стресовитал могат да гарантират за вашето спокойствие и ще ви поддържат в добра кондиция, на супер цена. Билковата комбинация ще ви помогне за по-лесно заспиване, спокоен сън. Сутринта ще се събудите по-свежи и с ведро настроение през деня.
 
Капките Стресовитал са една уникална формула, а за направата им е използвана много стара рецепта, която е открита от една селска знахарка, живяла в село, близо до Лопушанският манастир „Св. Йоан Предтеча“. Тя се е занимавала с знахарство, билкарство и с развъждането на билки, които са били познати от хилядолетия в района на Северна България. Всичките и познания и опита си, тя дължала на монасите от манастира и редовно е отправяла въпросите си към тях. 

Какви билки съдържат капките Стресовитал?

Пасифлора – лист – /Passiflora incarnata/
Индийски жен-шен – корен – /Withania somnifera/
Жълт кантарион –стрък – /Hypericum perforatum/
Лавандула – цвят – /Lavandula angustifolia/
Дилянка – корен – /Valeriana officinalis/
Страшниче – стрък – /Asplenium trichomanes/
Глог – цвят – /Crataegus Monogyna/
Мента – лист – /Mentha piperita/
Маточина – лист -/Melissa officinalis/

Какви са полезните свойства на билките, които се съдържат в капките Стресовитал?

 • Passiflora incarnata – естественoто средство за лечение на много заболявания на нервната система. Тази билка успява също и да намали симптомите, свързани с тях. Има алопатично лечение и предимство пред останалите билки и действа много успокойтелно на централната нервна система. Passiflora incarnata успява да намали симптомите на стрес, депресия, паника, раздраснен стомах и обсесивно-компулсивно разстройство.
 • Withania somnifera, е познат под името индийски жен-шен или Ashwagandha. Това е източната нотка в капките Стресовитал, като ползата от индийския жен-шен е да стимулира имунната система. Със своето диуретично действие, Ashwagandha подпомага съня, действа антиепилептично и противотуморно, и може да облекчава болката и да балансира добре холестерола. Индийският жен-шен спомага за здравето на очите, намалява депресията и безпокойството. В миналото индийския жен-шен е бил приеман за да спира когнитивния упадък, причинен от разрушаването на мозъчните клетки.
 • Hypericum perforatum - жълт кантарион в комбинация с пасифлората в този продукт може да постигне чудеса за вашето емоционално здраве. Жълтият кантарион има много ползи за човешкото здраве и за това е наричан още натурален антидепресант. Той помага при атопичен дерматит, тревожно разстройство, соматоформни разстройства, профилактика срещу мозъчни тумори и заболявания на костите. Жълтият кантарион действа благоприятно и върху симптомите при менопауза.
 • Asplenium trichomanes или както е познато у нас страшничето е с повече от красноречиво име. Това растение наподобява папрат с малко по-различен вид може да помогне при страхови неврози, страх от почти всякакво естество, безсъние, умора и тъга. Страшничето има лек седативен ефект, ако е в комбинация с други билки, като балансира с деликатното си действие. Страшничето действа успокоително при кашлица и дрезгав или пресипнал глас.
 • Глогът е едно много известно растение, познато под името Crataegus Monogyna. Има благоприятно действие върху сърцето, високото кръвно, атеросклерозата и лошото храносмилане. Глогът има свойството да разширява кръвоносните съдове и също така положително инотропено действие, може да модулира вътреклетъчната концентрация на калций, балансира сърдечната честота и действа успокояващо върху централната нервна система. Глогът е полезен за здравето в случаите на ангина пекторис, при сърдечна невроза, свръхвъзбудимост с аритмии и артериална хипертония. И не на последно място помага и при безсъние.
 • Листата на Ментата съдържат фенол, розмаринова киселина и различни флавоноиди. Билката може да действа антимикробно, антивирусно, антиоксидантно и противотуморно. Mentha Piperita също така притежава аналгетични и анестетични ефекти, които подпомагат централната и периферната нервна система. Тази билка е много полезна за имунната система и предотвратява появата на свободните радикали.     
 • Лавандулата - една билка с изключително полезни качества - може да облекчи тревожност, безсъние, депресия и генерализирано тревожно разстройство. Някой изследвания показват, че лавандулата помага при храносмилателни проблеми като гадене, повръщане, газове в червата, стомашно разстройство и подуване на корема. Лавандулата е ефективна и за да намали болката от главоболие, зъбобол, язви и др. 
 • Маточината в миналото е била използвана за да успокоява напрежението, за промиване на рани и при болки от зъбобол. Често са я предписвали при кожни обриви, при ухапвания от бесни кучета, изкривени шии и при болести при бременните. Маточината е полезна при възпален бронхит, болки или шум в ушите, треска, главоболие, високо кръвно, грип, липса на настроение, аритмия, зъбобол и повръщане. Билката действа много добре при наличието на менструални болки и облекчава симптомите на ПМС. Маточината се пие още под формата на чай при нервна възбуда, проблеми със съня, функционални стомашно-чревни оплаквания, менструални и пикочни спазми.
 • Дилянката действа благоприятно върху централната нервна система, и е идеално помощно средство за сън, когато сте превъзбудени или трудно заспивате поради нервност.
 • Валерианата няма силен седативен ефект, но има успокояващо действие. Препоръчва се още и при коремни спазми, причинени от нервно напрежение и при маточни спазми, причинени от менструални проблеми. 

Как могат да ви помогнат капките Стресовитал?

Билковите капки Стресовитал действат за овладяв като помагат за овладяването на стреса, нервността, емоционалната нестабилност и всички болести, които биват провокирани от проблемите с нервната система.
 
На всеки човек, стреса влияе по различен начин и пораженията могат да са индивидуални за всеки. Но все пак когато прекалено дълго време човек е подложен на стрес, може да бъде заплашен от някои видове болести. Повечето заболявания са следствие от стреса.

 • При хипертония – стресът може да играе важна роля за повишаване на кръвното налягане. Ако този процес стане хроничен, това може да доведе до хипертония. Изследванията показават, че най често развиват хиоертония, онези, които успяват да запазят самообладание в ситуации на стрес, или могат да балансират между предизвикателствата и трудностите, които срещат. Лошото в случая е, че стреса, които се е натрупал, рано или късно избива някъде.
 • При сърдечна аритмия /контракции/ - тяхната поява е вследствие от проводни нарушения, причинени от запушване на малки кръвоносни съдове, или нарушение на функциите на симпатиковата нервна система. Това също може да се дължи на прекомерните реакции на стреса.
 • При главоболие – мигрената или болестта на Рейно също имат връзка с нарушения на спазъма на кръвоносните съдове. Провокирани от всекидневния стрес, се получава този спазъм. В един момент това може да прерастне във вазоспазъм, кръвоносните съдове се разширяват много над нормалният си размер и това води до главоболие.
 • При стомашна язва и колит – от много дълго време се знае, че излишният стрес и храносмилателните заболявания са свързани едно с друго. Най-редовните  заболявания на стомашно-чревния тракт, са свързани с прекомерното напрежение и стрес, а това са пептична язва, дуоденална язва и улцерозен колит.
 • Изследванията доказват, че емоциите като гняв и ярост са причина за някои стомашни неразположения, придружени с повишени нива на киселинността и пепсина в стомашния сок. Обикновено стомашната стена е защитена от действието на киселините, намиращи се във вътрешността на лигавицата, но стресът разбива тази защитна система и хората предразположени към заболявания, могат да развиват стомашни язви.
 • Възпалителният процес, при който се образуват язви на лигавицата на дебелото черво се нарича улцерозен колит. Проучванията посочват, че емоциите, свързани с гняв или възмущение, предизвикат образуване на видими язви в червата. Когато имаме наличие на стрес се наблюдава повишен приток на кръв към дебелото черво, придружен с повишени нива на лизозим – протеолитичен ензим, който може да разтвори чревната лигавица.
 • При наднормено тегло – последиците от среса могат да бъдат много, но най- малкото зло може би е наднорменото тегло. Често такива хора имат лошо настроение и това ги кара да прибягват до приема на сладки и мазни храни, алкохол и газирани напитки. Храната в такъв случай се оказва много добър заместител на положителните емоции или източник на спокойствие. Заради това обаче, килограмите могат да се натрупат неусетно. Често  булимията и анорексията са свързани с лошото състояние на нервната система.
 • При алергии – тялото на човек реагира на различните алергии с различни защитни реакции. Този фактор се нарича алерген.  Сенната хрема е една от най-честите срещани форми на алергия. Това състояние се изразява с повишена чувствителност към прашеца на някои растения, от своя страна това води до оток на лигавицата и повишена секреция от носните проходи. Друга реакция на тялото към алергиите са обривите, които сърбят. Също така да не пропуснем да споменем неприятния невродермит. В следствие на сърбежа и стреса се избиват петна, а петната стават на обриви, които сърбят и по този начин се затваря кръгът.
 • При астма – тази болест е форма на апнея, съпроводена с хрипове, които се чуват от разстояние, обикновено в експираторна фаза. В някои отношения  астмата напомня на алергия, но тя е по-упорита и трудна за лечение. Емоционалните провокации и стресовите ситуации също могат да причинят задушаване.
 • Хипервентилация е един вид остра стресова реакция. Докато епизодичната хипервентилация може да се премине в хронично заболяване. В този случай симптомите са неизвестни и не съответстват на никоя конкретна картина на болестта. Често пациента се оплаква от неясна болка, гадене, повръщане, болка в гърдите, и за това лекарят трябва да бъде много внимателен, тъй като това често е типична проява на реакция на стрес.
 • При заболявания на опорно-двигателния апарат стресът също има ефект. Често мускулите се напрягат в стресова ситуация и заради това развитието на заболявания на опорно-двигателния апарат  са съвсем разбираеми.
 • Имунотоксичност се наблюдава често тъй като стресът влияе на имунната система на тялото. Прекаленият стрес може да предизвика широко разпространено имуносупресивно действие, което води до инхибиране дейността на органите, отговарящи за поддържането на имунната система: тимуса и лимфните възли.
 • При диабет - много експерименти и клинични проучвания доказват че има пряка връзка между появата и развитието на диабет и стреса. Диабетът е резултат от панкреатична недостатъчност. Това състояние става  вследствие на две причини: или панкреаса произвежда достатъчно количество инсулин или инсулинът, които е получен не може да се използва ефективно. Разбира се няма как да не споменем и връзката на стреса с наднорменото тегло, а от него и евентуалното развитие на диабет тип 2.
 • Психично разстройство – многото информация  и забързаното темпо на живот водят до претоварване на човешката умствена дейност, което води до трудности в психологическата ориентация. За съжаление в повечето случай стресовата реакция може да доведе до някои видове заболявания, а психологическите разстройства почти винаги се свързват с прекомерния стрес невроза, нарушения на съня, безцелно безпокойство, маниакално поведение, депресия и шизофрения.
 • При депресия често тези реакции са психологически последици от прекомерното напрежение. Стресовите ситуации могат да доведат човек до идеята, че всичките му усилия са безполезни, че той е в безпомощно състояние, а това е ясно и недвусмислено свързано с психофизиологичния стресор.

Ето защо е добре да се вземат мерки против стреса навреме е от огромно значение, защото както сами виждате, стреса може да предизвика не малко болести. Една добра защита срещу стреса са именно капките Стресовитал на изгодна цена.

Как капките Стресовитал помогат при депресия?

Билковите капки Стресовитал на супер цена могат да балансират човешките емоции. Не е препоръчително да подминавате състояния на депресия и моментите когато сте тъжни. Ясно е че не можем да бъдем постоянно весели  и всеки има моменти в които не се чувства добре. Редовният прием на билковите капки Стресовитал на добра цена, ще ви помогнат когато чувствате умора, безпокойство, страх, колебание или тъга. Иновативната формула на Стресовитал ще допринесе онова продуктивно равновесие, което ще направи нощите ви спокойни, а денят ви по-хубав. Капките помагат на някои хора да се откажат от вредните навици и гарантират едно спокоиствие на всеки, който ги приема. А от спокойствието има нужда всеки и за това всички се стремин към него.
 
Препоръчителна употреба: Една доза Стресовитал е за 30 дни. Приема се два пъти дневно по 30 капки.
 
Производител БИОВИТАЛ 2000 ЕООД

Безсъние > Здравословни проблеми > Биовитал Стресовитал

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Стресовитал - капки против нервни разтройства и стрес

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.