Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Battery Nutrition

Battery Nutrition е компания, която се развива стремглаво, а мисията на екипа и е да гарантира, че предлаганите от компанията продукти са с най-голямо разнообразие и истинска ефективност и то на съвсем достъпни цени за предлаганото качество.

Философията на Battery Nutrition е дръзка. Те предлагат продуктите си на възможно най-ниските цени, но не за сметка на качеството. Точно обратното – качеството на тяхната продукция е най-високото. Информацията за хранителните стойности и състава на продуктите на Battery Nutrition е 100% гарантирана истина! В никой случай това, което е на опаковката се разминава с това, което биха показали едни лабораторни изследвания.

Battery Nutrition никога не прави компромиси с качеството на продуктите си. По никакъв начин не пестят от разходи за сметка на качествената продукция. Battery Nutrition дават възможност на хората да избират от много богат асортимент, за да подберат продукт, подходящ именно за тях и само за тях. Широкият спектър от продукти е разработен така, че да покрива всички аспекти на нуждите на всеки, независимо от поставената цел. Всеки, който избере Battery Nutrition може да бъде сигурен, че изборът му е правилен.

Опитният екип, който работи по разработването на продуктите, непрестанно търси нови съставки, за да може да предостави на клиентите си всичко, от което имат нужда.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
Ново
24.49 лв
Sugar Free Sugar 500 gr I Battery Nutrition Не влияе на нивото на кръвната захар Успешно подслажда без да вреди Не оказва въздействие върху произвеждането на инсулин Не предизвиква образув..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2015 | Всички права запазени!