Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Battery Nutrition

Battery Nutrition е компания, която се развива стремглаво, а мисията на екипа и е да гарантира, че предлаганите от компанията продукти са с най-голямо разнообразие и истинска ефективност и то на съвсем достъпни цени за предлаганото качество.

Философията на Battery Nutrition е дръзка. Те предлагат продуктите си на възможно най-ниските цени, но не за сметка на качеството. Точно обратното – качеството на тяхната продукция е най-високото. Информацията за хранителните стойности и състава на продуктите на Battery Nutrition е 100% гарантирана истина! В никой случай това, което е на опаковката се разминава с това, което биха показали едни лабораторни изследвания.

Battery Nutrition никога не прави компромиси с качеството на продуктите си. По никакъв начин не пестят от разходи за сметка на качествената продукция. Battery Nutrition дават възможност на хората да избират от много богат асортимент, за да подберат продукт, подходящ именно за тях и само за тях. Широкият спектър от продукти е разработен така, че да покрива всички аспекти на нуждите на всеки, независимо от поставената цел. Всеки, който избере Battery Nutrition може да бъде сигурен, че изборът му е правилен.

Опитният екип, който работи по разработването на продуктите, непрестанно търси нови съставки, за да може да предостави на клиентите си всичко, от което имат нужда.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
21.49 лв.
Glucosamine Sulphate 1000 мг 90 капсули I Battery Nutrition Предпазва хрущялите от разрушаване Помага при възпаление и болка в ставите Възпрепятства възникването на артрит, остеоартрит ..
21.49 лв.
Glucosamine 1000 мг 90 капсули | Battery Nutrition За стимулиране обновяването увредените хрущялни тъкани Спира разрушителните процеси в ставите Укрепва връзковия апарат и тъканите Провоки..
26.99 лв.
Sugar Free Sugar 500 gr I Battery Nutrition Не влияе на нивото на кръвната захар Успешно подслажда без да вреди Не оказва въздействие върху произвеждането на инсулин Не предизвиква образув..
20.49 лв.
Vit&Min 90 капсули | Battery Nutrition Укрепва имунната система Подобрява издръжливостта и повишава мотивацията Специално проектиран за физически активни хора 100% телешки желатинови к..
28.49 лв.
ZMA 90 капсули | Battery Nutrition Имунна подкрепа Оптимални количества цинк, магнезий и витамин В6 Насърчава мускулния растеж Допринася за нормалните тестови нива в кръвта Спомага за но..
16.99 лв.
Кофеин 100 мг 200 капсули I Battery Nutrition Кофеинът от векове е превърнат в решение, традиция, ритуал и дори култ. Най-често под формата на любимата напитка - кафе, още от древността този ст..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™