Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Glucosamine 1000 мг 90 капсули I Battery Nutrition

Glucosamine 1000 мг 90 капсули I Battery Nutrition
Glucosamine 1000 мг 90 капсули I Battery Nutrition
Glucosamine 1000 мг 90 капсули I Battery Nutrition
21.49 лв
Код на продукта : Glucosamine 1000 mg 90 capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.36 лв.

 
Бърза поръчка
Glucosamine 1000 мг 90 капсули I Battery Nutrition

Glucosamine Sulphate 1000 мг 90 капсули I Battery Nutrition

  • Предпазва хрущялите от разрушаване
  • Помага при възпаление и болка в ставите
  • Възпрепятства възникването на артрит, остеоартрит и други ставни патологии
  • Удължава в пъти живота
  • За здрави връзки, кости, сухожилия и нокти
  • Стимулира синтезацията на колаген
  • Поддържа оптимални нивата на хиалуронова киселина в тялото
  • Заздравява съединителната тъкан
  • Глюкозамин Сулфат 1000 мг 90 капсули е на прекрасна цена от Battery Nutrition​

Какво знаем за Glucosamine Sulphate?

Глюкозамин е основа за изработването на най-важните части на хрущялната тъкан, наречени „глюкозаминогликани“ (GAG), които по-рано са се наричали мукополизахариди. Глюкозаминогликаните служат и като изходно съединение за други жизнено необходими компоненти на клетъчните мембрани, костите и колагена – основният протеин на съединителната тъкан. Glucosamine Sulphate 1000 мг 90 капсули от Battery Nutrition​ на много добра цена осигурява здраве на ставите, подпомага синтеза на GAG в човешкия организъм, а също така стимулира произвеждането на хиалуронова киселина, необходима за формирането на ставите.

Тъй като хранителната добавка осигурява строителни блокове за ставите, веществото Глюкозамин Сулфат може да подпомогне състоянието на ставите и да запази тяхната цялост и целостта на съединителната тъкан. Някои изследвания са доказали, че глюкозамин може да възстанови увредената хрущялна тъкан, което се обяснява с функцията му да снема болката при дегенеративни заболявания на ставите, като остеоартрит, например.

Как действа Глюкозамин Сулфат на капсули?

Glucosamine Sulphate 1000 мг 90 капсули е противовъзпалителен продукт за стави, който помага да се удължи животът. Освен основното си свойство – да неутрализира възпаленията, тази хранителна добавка увеличава и средната и максималната продължителност на живота. Значително намалява вероятността от развитие на старчески заболявания, понижава смъртността и забавя стареенето.

Глюкозамин Сулфат от 1000 мг предотвратява процесите на разрушаване на хрущялите, стимулира възстановяването им и има противовъзпалителни и обезболяващи свойства. Нормализира и продуцирането на вътреставна течност и подобрява ставната подвижност. Едно от най-добрите качества на добавката е, че намалява потребността на нестероидни противовъзпалителни средства.

Какво е глюкозамин?

Глюкозамин е природно вещество, което се съдържа във всички живи организми, в черупките на ракообразните, в костите и в костния мозък, а също и в гъбите. Това е особен аминозахар, който е компонент на ходроитина в организма и се произвежда от хрущялната тъкан на ставите. Като добавка, най-често приемат формата на сулфат. Това е най-разпространената форма за укрепване на ставите. Глюкозамин основно се извлича от хитин – органично вещество, от което се състоят твърдите обвивки на насекомите и раковините на ракообразните. Освен това се съдържа и в растенията като царевица и пшеница. Но дали можем да получим достатъчно глюкозамин само от храната, която използваме? Независимо че хитинът се получава от природни източници, е очевидно, че никой няма да се храни с твърдите части на морските животни. Това значи, че няма как да получим достатъчно глюкозамин само чрез храната, която приемаме.

Видовете глюкозамин

Глюкозаминът е в две основни форми: глюкозамин сулфат и глюкозамин хидрохлорид. Често се комбинира с хондроитин и MSM. В проведени изследвания за увеличаване продължителността на живота е повлияла именно формата на сулфата.

Функциите на Glucosamine Sulphate в организма

Glucosamine Sulphate 1000 mg 90 capsules на Battery Nutrition​ влияе пряко върху здравината и способността на хрущялната тъкан да се разтяга. Подпомага клетъчните мембрани на хрущялите, като съдейства за построяването на хрущялната тъкан. Този продукт оказва имуномодулиращо действие върху организма и при приемът му човек е много по-устойчив към инфекции.

Освен това добавката влияе пряко върху повърхността на ставите, сухожилията, връзките, кожата, костите, ноктите, косите, кръвоносните съдове и клапаните на сърцето.

Влиянието на Глюкозамин Сулфат в спорта

Като хранителна добавка Glucosamine Sulphate от 1000 мг на капсули се препоръчва на спортистите, особено на бодибилдърите и тежкоатлетите, за предотвратяване на голямото износване на ставите, което се получава заради тежестта на провежданите от тях упражнения и тренировки. Този продукт помага много качествено върху хрущялната тъкан, помага на ставите и поддържа здрава синовиалната течност. Оказва и голямо антивъзпалително действие.

Glucosamine Sulphate за по-дълъг живот

Глюкозамин Сулфат 1000 мг от 90 капсули на топ цена е един от най-безопасните хондропротектори. Глюкозаминът, както вече казахме, е в две форми – хидрохлорид и сулфат, като често се комбинира с различни добавки, които трябва да оказват полезно синергично действие върху състоянието на хрущялите. Най-често се комбинира с хондроитин, но изследванията показват, че тази комбинация има повече негативни моменти, тъй като това съчетание намалява крайната получена от човека доза от главното действащо вещество, а именно – глюкозамина. Затова, ако искате да използвате глюкозамин като хондропротектор, Ви препоръчваме да се възползвате именно от хранителната добавка на Battery Nutrition​ – Glucosamine Sulphate на капсули от 1000 мгглюкозамин във формата на сулфат в чист вид.

Веществото Глюкозамин сулфат в научните изследвания върху хора

В изследванията върху хора Глюкозамин сулфат намалил смъртността от рак на белите дробове и респираторни заболявания. Употребата на това съединение може да е полезно за пушачите.

Дългосрочните контролни изследвания са доказали, че приемът на глюкозамин помага да се забави развитието на хроничен артрит и намалява болките при остеоартрит. Освен това, в хода на изследванията, чийто период бил от 12 седмици до 3 години, е доказано, че регулярната употреба на това вещество помага да се намали болката при хора, страдащи от болки в ставите.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 2 пъти на ден по време на хранене.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 капсула)  Стойност  %ПДД

Глюкозамин сулфат•2KCl

(еквивалентно на 574 мг Глюкозамин)

1000 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: титаниев диоксид, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™