Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Зелено кафе за здрава кожа и красива коса

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Коса, кожа и нокти | Все още няма коментари. | 4732 прегледа на този пост

Съдържание на Зелено кафе за здрава кожа и красива коса


Как действа зеленото кафе върху кожата?

Зеленото кафе съдържа няколко изключителни съставки, които действат много ефективно върху имунната система и на кожата.Подобрява имунната система

Зеленото кафе съдържа няколко изключителни съставки, които действат много ефективно върху имунната система. Главните виновници за лоша имунна система са мощните свободни радикали, наречени още Busters. Зърната зелено кафе са способни да премахват всички видове токсични и вредни елементи. Този процес, от друга страна, спомага и за лечението на кожа, която е предразположена към акне.

Хидратира кожата

Зелените кафеени зърна са богати на антиоксиданти, мастни киселини и естери, включително Arahidic киселина, линолова киселина и олеинова киселина. Последната действа, като овлажнява и подхранва кожата. Зеленото кафе може да предотвратява увисване, обезцветяване на кожата, както и други тежки последици на стареенето.

Намалява действието на свободните радикали

Важна съставка в зеленото кафе е хлорогеновата киселина, а нейното действие е да намалява свободните радикали в тялото ни. Действието й е 10 пъти по-добро от това на обикновения зелен чай. Понеже кафеените зърна не са изпечени, те са запазили и други антиоксидантни агенти като полифенол, ферулинова киселина и т.н., които забавят стареенето на кожата.

Забавя процеса на стареене

Зелените кафеени зърна имат уникално действие, тъй като запазват високите си нива на летливи съставки и всичко това, защото не са изпечени. Гама-аминомаслена киселина (GABA), теофилин, Epigallocatechin галат, и т.н. са някои от тези съставки, които помагат да запазим здрава кожата си и предотвратяват появата на бръчки
В състава на зеленото кафе има много антиоксиданти, които са полезни за косата ни.

Как действа зеленото кафе на косата?

Премахва вещества, които увреждат косата

В състава на зеленото кафе има много антиоксиданти, които са полезни за косата ни. На практика зелените кафеени зърна ни помагат да се борим срещу всичко токсично и вредно. По този начин косата ни запазва силата, здравината и красотата си.

Да предпазим косата си

Плешивостта при жените си има отделно наименование и то е Androgenetic алопецията, известна още като „женски тип загуба на коса“. Този проблем може да бъде излекуван с екстракт от зелени кафеени зърна. Екстрактът от зелено кафе подпомага растежа на косата и значително увеличава дебелината на косъма.

Зелено кафе за здрава кожа и красива коса Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™