Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Защо искаме да си купим продукт за отслабване?

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Здравословно хранене, Отслабване, Хранителни добавки и продукти | 1 коментара. | 5463 прегледа на този пост

Съдържание на Защо искаме да си купим продукт за отслабване?


За това плащаме – за да намерим свободно време, да се замислим какво ядем и за да се мотивираме! Защото сме заети, мързеливи или демотивирани.

Хранителните добавки са прахообразното състояние на храната, която вие трябва да поемате в чист видНие от БиоМол от години проучваме пазара на хранителни добавки и по-засилено тези, които спомагат разграждането на мазнините в организма. Редица продукти, с които сме се сблъскали, са били с неявен произход, неясни съставки, неясни странични ефекти, такива с редица фалшификати и други.

При избора си на продукт за отслабване е добре да се насочите към някой лекар или диетолог. Те ще Ви кажат според Вашата кръвна група кои са продуктите, които трябва да приемате в ежедневието си. Това ще гарантира Вашия успех в борбата с килограмите.

Хранителните добавки са прахообразното състояние на храната, която Вие трябва да поемате в чист вид – портокали, грейпфрути, ябълки и други плодове и зеленчуци. Използването им обаче има и друг ефект, който трудно може да откриете в панера с плодове – мотивацията, която идва от похарчената сума за даден продукт. Българският пазар във всяко едно отношение реагира по следния начин:

Безплатно ли е? Ще си взема, пък ще реша дали да го ползвам... Платено ли е? 100% има ефект трябва да се ползва и прилага по схемата на кутийката.

Замислете се, че повече бихте отслабнали, ако просто внимавате какво ще ядете през деня и най-важното – кога го ядете!

Лесното решение в борбата с килограмите обаче се оказват хранителните добавки. Те се популяризират основно по форуми. Те са ефективни заради редицата изписани статии от магазини, продаващи продуктите. Те се очаква да бъдат универсални за всеки човек. Не при всеки обаче имат желания ефект. Трябва да кажем, че голяма част от рекламите и статиите по форумите са манипулирани с едничката цел – продажба. Истината е, че хранителните добавки действат различно на всеки човек и ако някой Ви обещае отслабване от 15-20 кг. на месец с натурални хранителни добавки без диета, то бъдете сигурни, че ще бъдете излъгани.

При избора си на продукт за отслабване е добре да се насочите към някои лекар или диетолог.Основният принцип на действие на натуралните хранителни добавки за отслабване е потискане на апетита. Ако успеете да използвате това тяхно свойство, като регулирате режима си на хранене, можете да очаквате резултат. Ако не успеете да си наложите здравословен режим на хранене, резултатите Ви ще бъдат разочароващи.

Най-актуалните хранителни добавки са на основата на Акай бери, Малинови кетони, Худия, Африканско манго и други подобни чужди за нас плодове.

Aвтор: Д. Делчев

Защо искаме да си купим продукт за отслабване? Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (1)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™