Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Walmark

Walmark е компания за производство и дистрибуция на здравословни добавки и продукти, която е една от най-бързоразвиващите се компании в Централна и Източна Европа. Основана е през 1990 година, като през годините отваря клонове в Словакия, Румъния, Полша, Унгария, Литва, България, Латвия, Естония.

В началото Walmark се занимава с производството на безалкохолни напитки и земеделски продукти, но през 1994 година започва да предлага на пазара първата си хранителна добавка. Днес вече те са стотици и всичките са с много високо качество и чистота, от доказано добри суровини и наистина разпознаваеми на пазара.

Walmark е притежател на много познати и избирани продукти с брандове като Sinulan, Proenzi, Urinal, Марсианци, Prostenal, Biopron и други.

Walmark не спират да се развиват, за да могат да предложат на своите потребителите най-добрите здравословни продукти и добавки, и то на изгодни цени.

За своето здраве изберете продуктите на Walmark от BioMall.bg!

 

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
27.41 лв
GinkoPrim Max 40/80 таблетки | Walmark Високо концентрирана формула със стандартизиран екстракт от гинко билоба, магнезий и цинк Грижи се за нормалното кръвооросяване на мозъка и крайниците ..
26.35 лв
Proenzi Intensive 30/60 таблетки | Walmark Помага за запазване на ставите и поддържане на хрущялите Подпомага подвижността, гъвкавостта и комфорта на ставите Подпомага здравето на костите ..
26.90 лв
Prostenal Perfect 30/60 таблетки | Walmark Поддържа нормалната функция на уринарния тракт Подпомага здравословния хормонален метаболизъм Подобрява сексуалния живот на мъжете За здрава прос..
16.29 лв
Sinulan Forte 30 таблетки | Walmark Поддържа естествените защитни сили на организма За по-добро здраве и имунна система Стимулира здравето  Напълно естествен продукт Синулан Фотре н..
16.67 лв
Sinulan Forte Duo 30 таблетки | Walmark За нормалната дейност на дихателните пътища Повишава защитните сили на организма За силна имунна система Помага за спокойно и здравословно дишане ..
20.27 лв
Urinal Akut 10 таблетки | Walmark Естествени флавоноиди от плодове от червена боровинка Висока доза антиоксиданти Противодейства на бактериалните инфекции Грижи се за здравето на пикочно-п..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™