Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Vitaslim Innove

Компанията Vitaslim Innove е лидер на пазара у нас от 2009 г. за висококачествени и иновативни хранителни добавки. Витаслим Инове е производител, дистрибутор и търговец на хранителни добавки от най-висок клас. В портфолиото на Витаслим Инове се включват продуктови формули, които отговарят на съвременните изисквания на модерния потребител за качество, сигурност и ефикасност и са международно признати.

Вече повече от 10 години компанията Vitaslim Innove разработва новаторски продукти, базирани на уникални течни формули. През 2020 година проучване на американската мултинационална компания IQVIA (Quintiles and IMS Health, Inc.),  проведено в България, поставя продуктите Collanol и ProCombo са първо място по продажби, съответно в категориите "Грижа за ставите" и "Пробиотици".

Vitaslim Innove е резултат на ползотворно партньорство с големи производители на хранителни добавки от натурални източници. Производството им е поверено на фармацевтичната компания Capsugel в заводите ѝ в Colmar, Франция.

Всички съставки, влагани в серията, имат сертификат за качество и произход. Ефективността им е клинично доказана. Те отговарят на най-строгите стандарти за хранителни добавки и разбира се – целият производствен процес е подчинен на добрите производствени практики (Good Manufacturing Practices (GMP). Това гарантира, че физическите, химическите и биологичните характеристики на продуктите са в пълно съответствие с наредбата за химическия състав на храните (Food Chemical Codex) на Световната здравна организация (World Health Organization (WHO).

Продуктите с марка Vitaslim Innove са без ГМО, захар и глутен, без консерванти и разтворители. Сравнено с таблетките, те са почти без пълнители.  

Високата действеност и ефективност на продуктите Vitaslim Innove се определя от твърдите желатинови капсули, в които са запечатани течните активни съставки. Желатинът за тях е от морски произход. Запечатват се в азотна среда и в капсулата е вградено азотно мехурче, което осигурява оптимална свежест на продукта за продължителен срок. Съдържанието им няма как да се повлияе от външните условия и да влоши качеството си, нито да настъпят нежелани промени в активните вещества. Невъзможно е да бъдат манипулирани, отваряни, затваряни и т. н. Така Вие сте сигурни, че получавате висококачествен, безопасен продукт.

Licaps капсулите на Vitaslim Innove се разтварят бързо в стомаха. Предварително втечнените активни вещества се освобождават и бързо се абсорбират от организма. Според многократно потвърдените изследвания, точно поради течната си форма Vitaslim Innove продуктите се усвояват по-добре и по-бързо от всички останали форми на хранителни добавки, а твърдите желатинови капсули са по-лесни за смилане в стомаха и не го дразнят.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
22.41 лв
ProCombo пробиотик+пребиотик 10 капсули | Vitaslim Innove Иновативен и високоефективен синбиотик Поддържа в изправност храносмилателния тракт Подобрява процесите на смилане и усвояване на хр..
33.32 лв
Tibanol 10 капсули | Vitaslim Innove Естествен имуностимулиращ комплекс Комбинира благоприятните ефекти на витамини, минерали и биологично активни растителни съставки върху имунната система ..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™