Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Топ 6 продукти, помагащи при проблеми в ставите!

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Здравословни проблеми и състояния, Хранителни добавки и продукти, Полезни съвети за здраве | Все още няма коментари. | 4837 прегледа на този пост

Съдържание на Топ 6 продукти, помагащи при проблеми в ставите!


Проблемите със ставите са изключително болезнени и мъчителни. Понякога е важно да обръщаме внимание и на най-малката болежка, тъй като тя може да доведе до много сериозни проблеми, изискващи специфични мерки. За да Ви помогнем, създадохме класация с топ 6 продукти в помощ на ставите. Надяваме се да Ви бъде от полза.

Помага за заздравяването на ставите

Преди да изброим продуктите, трябва да отбележим, че споменаването на продуктите в по-долен ред не означава, че са по-малко ефикасни.

Глюкозамин Хондроитин Комплекс

Глюкозамин Хондроитин Комплекс на 21st Century е продукт с изключителни свойства. Добавката има противовъзпалително действие, предотвратява развитието на остеопороза и износването на ставите.

Нека разясним как и защо помага продуктът? Глюкозаминът се съдържа в ставите и то в изключително големи количества. Това вещество има основна роля в укрепването на ставите. Благодарение на него се произвежда течност (синовиална течност), която понижава триенето в ставите. Точно поради това глюкозаминът е изключително важен за ставите.

Хондроитинът също е много важна съставка, тъй като той предотвратява навлизането на вода в ставите. Приемането на Глюкозамин Хондроитин Комплекс ще Ви е от изключителна полза. Това не са просто празни приказки, целящи някакъв вид зарибяване по продукта. В този комплекс са събрани двете много важни съставки, които предотвратяват разрушаването на ставите и развитието на остеоартрит.

Целадрин Глюкозамин КомплексПомага за еластичността и гъвкавостта на ставите

Целадрин Глюкозамин Комплекс на Doctor's Best е създаден специално за подобряване еластичността и гъвкавостта на ставите. Има болкоуспокояващ ефект при болки в мускулите. Както споменахме по-горе, глюкозаминът има благоприятно въздействие върху ставите и хрущялите. Полезните действия на тази добавка обаче далеч не приключват до дук. Комплексът предпазва клетките от разрушаване и дори помага на клетъчната мембрана да се възстанови изцяло.

Нека отбележим и значението на целадрина в добавката, не е само за да е по-сложно името на продукта. Това вещество предпазва ставите от пренатоварване и възпаление, породено от това натоварване.
Може да приемате продукта в случай че изпитвате силни болки в коленете или имате стари спортни травми, които се обаждат от време на време. Интересното за този продукт е, че може да се прилага и при наличие на глаукома.

Нека продължим с представянето на продуктите, които могат да Ви помогнат в неравната борба с проблемите в ставите.

Зеленоуста мида

Зеленоустата мида помага при артрит

Ще Ви запознаем с не по-малко полезния продукт, носещ името Зеленоуста мида. Не изпадайте веднага в паника, не е толкова неприятно, колкото звучи. Тя е много полезна и то не само за ставите, но и за ишиаси и наднормено тегло.

Да продължим по вече познатия начин на представяне на полезните свойства на продукта. Зеленоустата мида намира приложение при артрит, остеопороза, болки в ставите, при болки от стари травми, увредени хрущяли и стави.

Защо е полезна тази необикновена мида?

Първо, защото съдържа омега-3, а всички знаем, че тези мастни киселини са изключително полезни за очите, кожата, ноктите. Ето обаче, че се оказва полезен за ставите и костите. Тези мастни киселини, за съжаление, не се произвеждат от нашия организъм, затова един добър и лесен начин да си ги набавим е да приемаме Зеленоуста мида на Sanct Bernhard. Омега-3 не е единственото вещество, което се съдържа в този продукт. Има и глюкозамин и хондроитин, за които вече изяснихме, че имат основна функция в заздравяването и подобряването на състоянието на ставите и костите.

Тъй като екстрактът от Зеленоуста мида е изключително полезен, се препоръчва да се приема профилактично, особено от хора, чиято работа изисква дълго стоене на едно място или са се залежали, защото са имали тежко боледуване. Най-хубавото на този продукт е, че е изцяло натурален и може да се използва дълго време, без да има странични ефекти.

Хидролизиран Колаген GOLD EXTRAХидролизирания колаген съдържа много амино киселини, поддържащи правилната функция на тялото.

На това място се пада да Ви предложим Хидролизиран Колаген GOLD EXTRA. Този продукт се усвоява лесно, бързо и на 100% от организма, а дори подобряването на състоянието на ставите не е единственото му свойство. Намира приложение и при борбата с бръчките, използва се в много кремове за подмладяване на кожата и премахването на кожните проблеми. Хидролизиран Колаген съдържа изключително много аминокиселини, а те от своя страна играят важна роля за правилното функциониране на нашето тяло. За да не си мислите, че това са просто "дрънканици", ще Ви представим въздействията на част от тези аминокиселини. Наличието им в този продукт обуславят благоприятно въздействие на Хидролизирания колаген GOLD EXTRA върху нервната система, храносмилателната система, метаболизма и дори върху синтезирането на растежния хормон. Нека да споменем и специално за дамите, че в тази добавка се намират вещества, които подпомагат растежа на бюста. Какво по хубаво от това – здрави стави и здраво и красиво тяло?

Глюкозамин сулфат

Глюкозамин сулфата заздравява ставите и тъканите

Продуктът се нарича Глюкозамин сулфат и е производство на 21st Century. Той съдържа в себе си вещества, които са от изключителна важност за ставите и костите. Благодарение на този продукт Вашите стави и тъкани ще бъдат здрави. Хубавото на Глюкозамин сулфат е, че е подходящ за хора с високо кръвно.

Какво представлява Глюкозамин сулфат?

Той е една естествена съставка на съединителната тъкан, която поддържа ставните връзки и сухожилия здрави и силни. В този продукт, освен глюкозамин, който предотвратява остеопорозата, се съдържа и калций, който укрепва костите.

Защо трябва да изберем Glucosamine Relief на 21st Century?

Първо, защото Глюкозамин сулфат е естествена съставка. Второ, в него се съдържат много полезни вещества. И, трето, тази добавка може да има много приложения. Помага при артрит и подпомага изграждането на хрущялна тъкан. Също така облекчава болките в ставите и костите. Добавката Глюкозамин сулфат е подходяща за хора, които водят активен начин на живот, защото е лесна за приемане и е много полезна.

МСМ (Метилсулфонилметан) МСМ стимулира синтезирането на серотонин.

Така, и накрая, но не на последно място, идва продукт номер шест, а той е МСМ (Метилсулфонилметан) от 21st Century.

Какво е полезното действие на този продукт? Първо, помага при артрит и скованост в костите и ставите, има болкоуспокояващо и противовъзпалително действие. Второ, не дразни стомаха, а напротив, облекчава болките и дискомфорта и, трето, заздравява косата и ноктите. МСМ е отговорен за синтезирането на по-голямо количество серотонин. А знаете ли, че този хормон се нарича „хормонът на щастието“.
Тази хранителна добавка съдържа голямо количество сяра, именно това я прави толкова полезна, тъй като сярата се съдържа в тъканите на всяко едно живо същество. Нека изясним какви въздействия има МСМ върху организма. Освен вече изброените тази добавка облекчава алергичните реакции на организма и дори намалява махмурлука. Интересното е, че може да си използва при запек. МСМ е продукт, който е естествено и широко разпространен в природата. Намира се в яйцата, месото и рибата.

Всеки продукт сам по себе си е изключително полезен и то не само за ставите, но и за много други неща. Преди приемането на тези продукти трябва внимателно да прочетете начина им на приемане и количеството дозировка. Добавките са на допустима цена, която няма да навреди на Вашия бюджет, а освен това ще Ви бъдат и от изключителна помощ.

Топ 6 продукти, помагащи при проблеми в ставите! Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™