Glucosamine Relief 1000 мг 120 таблетки | 21st Century

Glucosamine Relief 1000 мг 120 таблетки | 21st Century
Glucosamine Relief 1000 мг 120 таблетки | 21st Century
Glucosamine Relief 1000 мг 120 таблетки | 21st Century
Glucosamine Relief 1000 мг 120 таблетки | 21st Century
Glucosamine Relief 1000 мг 120 таблетки | 21st Century
Глюкозамин Сулфат таблекти на супер цена от 21st Century се препоръчва за лечение на артрит и други ставни проблеми. Подпомага здравето на костите, ставните хрущяли и ставите. Има успокояващ ефект, регулира нивото на глюкозамина. Намалява болките в ставит Научете повече
47.99 лв.
Без данък: 47.99 лв.

Глюкозамин Сулфат 1000 мг 120 таблетки | 21st Century

Глюкозамин сулфат от 21st Century е невероятен натурален продукт, търсен от нашите клиенти за подкрепа за ставите. Една опаковка от 120 таблетки е достатъчна за 4 месеца редовен прием. Приема се по една таблетка на ден, като всяка доза съдържа 1000 мг глюкозамин сулфат и 99 мг калций.

 • За здрави стави, тъкани и хрущяли
 • Има успокояващ ефект, регулира нивото на глюкозамина
 • Подходящ за хора с високо кръвно налягане, тъй като не съдържа натриев сулфат
 • Глюкозамин Сулфат 1000 мг на таблетки от 21st Century е на топ цена

21st Century предлагат невероятен продукт, с който можете да сe погрижите по най-добрия начин за здравето на костите и ставите си. Няма да намерите по-ефективен продукт на пазара, защото Глюкозамин Сулфат 21st Century има висока концентрация и гаранция за 100% качество и чистота. Ако спортувате редовно и усилено, задължително трябва да сe погрижите за костите и ставите си. Глюкозамин Сулфат таблетки е Вашият продукт, a освен това се предлага на страхотна цена.

Какво представлява Глюкозамин Сулфат?

За здрави кости и стави изберете Глюкозамин Сулфат на таблетки на супер цена.Глюкозаминът е естествена съставка на съединителната тъкан. Подпомага поддържането на здрави ставни връзки и сухожилия. Глюкозаминът е вещество, синтезиращо се естествено в организма. Използва се за забавяне на щетите, причинени от артрит, но може да помогне и на спортуващите, които имат болки в ставите. Образува се при съединяване на глюкозата с аминокиселината глутамин.

Глюкозамин е съставна част на ставните връзки, хрущяли, клетки и като цяло, на съединителната тъкан. Препоръчва се широко на спортисти, както и на всички хора, които водят активен начин на живот. Добавката Глюкозамин поддържа здравето на ставите, тъканите и хрущялите.

За здрави стави, изберете Зеленоуста мида капсули!

Глюкозамин Сулфат 21st Century на изгодна цена подобрява кръвообращението и доставя ценни хранителни вещества до всички стави и хрущяли. С напредването на възрастта концентрацията на глюкозамин в тялото намалява естествено и затова не е чудно, че почти всички хора в по-зряла възраст страдат от един или друг вид ставни проблеми. За да регулирате нивата на глюкозамин, е добре да приемате глюкозамин като хранителна добавка. Освен всичко друго, Глюкозамин сулфат е обогатен с калций за още по-добра грижа и подхранване на ставите и костната система. Калцият предпазва от развитието на остеопороза, която е особено опасна за жените в зряла възраст.

Защо да изберем Глюкозамин Сулфат 21st Century?

 • Глюкозамин Сулфат таблетки се предлагат на страхотна цена и помагат при артрит и остеопорозаСъдържа 1000 мг глюкозамин сулфат на доза
 • Съдържа 99 мг калций на доза
 • Предпазва от остеопороза
 • Помага при артрит
 • Служи като градивен материал на хрущялната тъкан
 • Намалява болките в ставите и премахва дискомфорта
 • Грижи се за общото здраве на ставите и ставните хрущяли. За здрави кости опитайте и Витамин Д Natrol.
 • Помага при ставни травми и възпаления
 • Препоръчва се на спортисти и хора, водещи активен начин на живот
 • Подпомага по-бързото зарастване на рани по тялото
 • Лесен и удобен за прием
 • Таблетки, специално разработени за лесно поглъщане
 • Глюкозамин Сулфат таблетки се предлагат на страхотна цена

Коментари на наши клиенти: 

 1. Пробвах лечение гюкозамин с Омега 3 и само след няколко дни скърцането в коленете ми и болката бяха преодолени.
 2. Последните няколко пъти като бягах ме боляха доста ставите на коленете, а последната година не ги жалих с натоварвания. Реших да направя един профилактичен курс с глюкозамин. Останах очарован и не съм спирал да го приемам.

 3. Имах много здрава физическа натовареност допреди месец, фитнес плюс работа. Нямам никакви ставни проблеми, просто се чувствам по-леко като го пия, дава ми чувство за летеж.

Глюкозамин Сулфат 120 таблетки за стави на невероятна цена от 21st Century се използва за подпомагане на функцията на ставите, особено срещу общото износване на хрущялите, и се превърна в една от водещите хранителни добавки в света за артрит.

Към днешна дата глюкозамин сулфатът е най-широко използваният и широко проучван, докато глюкозамин хидрохлоридът е вегетарианска алтернатива. Има доказателства, че добавките с глюкозамин сулфат могат да помогнат за:

 • Облекчаване на болката и подобряване на функцията на ставите при хора с остеоартрит, особено на коляното или тазобедрената става
 • Бавно разграждане на ставния хрущял и прогресиране на свързаните с възрастта ставни състояния.

Остеоартритът е изтощително състояние, което се отразява негативно на здравето на ставите, като причинява увреждане и ограничава движението, което води до болка и намалено качество на живот. Смята се, че артрозата засяга почти милиони хора по целия свят. Повечето хора, страдащи от остеоартрит, използват противовъзпалителни болкоуспокояващи, за да управляват симптомите си.

Глюкозамин Сулфат таблекти на супер цена от 21st Century се препоръчва за лечение на артрит и други ставни проблеми. Много клинични проучвания в областта на добавките с глюкозамин са фокусирани върху остеоартрит на коляното, тазобедрената става и гръбначния стълб. Те доказват, че глюкозаминът може да забави разграждането на хрущяла в ставите, намалявайки прогресията на остеоартрита и необходимостта от операция за смяна на коляното.

През 2006 г. са публикувани констатациите от GAIT (Проучването за прием на глюкозамин при артрит). Това 24-седмично проучване обхваща 1600 пациенти с остеоартрит на коляното и откритията показват, че добавките с глюкозамин сулфат намаляват болката при пациенти с леки до умерени симптоми.

Друго полезно проучване е установило, че приемането на глюкозамин сулфат за период от шест месеца може да бъде толкова ефективно, колкото лекарствата за болка, които се продават без рецепта, за облекчаване на болката в коляното, причинена от остеоартрит

Отделен мета-анализ, публикуван през 2013 г., извлича данни от 19 проучвания и заключава, че глюкозамин сулфатът е значително по-ефективен за подобряване на функцията на коляното при пациенти с остеоартрит в сравнение с плацебо.

Прекомерното износване на ставния хрущял може да бъде причинено и от наранявания или разтежения, които допълнително ускоряват прогресирането на ставни състояния като остеоартрит. Към днешна дата обаче няма достатъчно доказателства, че глюкозамин сулфат може да бъде от полза при спортни наранявания или хронична болка в долната част на гърба поради нараняване.

Вероятно се чудите тогава: „Защо да приемам глюкозамин сулфат?“ С напредване на възрастта тялото Ви започва да страда от намаляване на производството на протеогликан, един от жизненоважните компоненти на хрущяла. По същия начин с напредването на възрастта наблюдаваме увеличаване на ензимите, които разграждат хрущяла, покриващ костта в нашите стави. 

Това се случва и при някои хора, преди да навлязат в по-късните възрасти на живота: генетика, нараняване на ставите, пол, наднормено тегло, хора с тежки професии, диета и дори етническа принадлежност влияят върху намаляването на това съединение в организма. Наднорменото тегло само с 10 килограма може да постави допълнителни 30-60 килограма сила върху ставите Ви на всяка стъпка. 

По същество здравето на ставите засяга всички. Това естествено намаляване на протеогликана води до повишен стрес върху ставите. Глюкозаминът е необходим за естествения синтез на протеогликан в организма. Приемът на Глюкозамин Сулфат 120 таблетки за стави на страхотна цена от 21st Century може да увеличи количеството на хрущяла и течността в ставите и потенциално може да помогне за намаляване на темпото, с което наблюдаваме този естествен спад на протеогликана в тялото.

Може ли Глюкозамин Сулфат да се приема дългосрочно?

Кратък отговор: Да! Всъщност с повечето добавки с глюкозамин на пазара няма да започнете да виждате ползите до седмици (а понякога и месеци) по-късно, така че е жизненоважно да продължите да го приемате дългосрочно. Приемът на Глюкозамин Сулфат 120 таблетки за стави на много изгодна цена от 21st Century е безопасен, поддържа нормалната, здрава функция на ставите и помага за поддържането на здрави стави.

Произведено в: САЩ

​Препоръчителен прием:Като хранителна добавка, приемайте по 1 таблетка дневно. Ако е необходимо, увеличете на 2 таблетки дневно, една сутрин и една вечер. Дневната доза може да варира в зависимост от индивидуалните нужди. Да не се превишава препоръчаната дневна доза.

Дози: 1 таблетка

Дози в опаковка: 120

Състав в 1 доза (1 тяаблетка)Стойност:%ПДД
Общо въглехидрати1 гр<1%†
Калций (калциев карбонат)99 мг8%
Глюкозамин Sulfate - 2KCl1000 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value (DV) не е установен.

Други съставки: целулоза, стеаринова киселина. Съдържа <2% магнезиев силикат, магнезиев стеарат, PEG, полиплаздон, поливинилов алкохо, титаниев диоксид.

Съдържа ракообразни (скариди, рак, омар).

Без добавени захар, сол, мая, консерванти и изкуствени аромати.

Важно: Ако сте бременна, кърмите, приемате някакви лекарства, включително такива, които разреждат кръвта, ако страдате от някакво заболяване или имате планирана медицинска процедура, се консултирайте с лекар преди употреба! Преустановете употребата на този продукт и се свъжете с лекар, ако се появят нежелани реакции! Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на стайна температура!

Глюкозамин > Стави и кости > Glucosamine Maximum Strenght 1000mg 120 Tablets

Състав
Други съставкицелулоза, хидроксипропил целулоза, стеаринова киселина, силикон диоксид, титан диоксид, магнезиев стеарат. Може да съдържа следи от скариди и раци.
Прием и дозировка
Прием и употреба1 доза е равна на 1 таблетка. Приемайте 1-2 таблетки дневно.

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Glucosamine Relief 1000 мг 120 таблетки | 21st Century

 • (5)

Общо отзиви (2)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.