Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

The Green Bear

The Green Bear е бранд, създаден от Илиян Найденов и Джулиана Гани, за продукти, насочени към грижа за цялостното здраве. The Green Bear предлага специално комбинирани билкови миксове, със специална насоченост - за бременни жени, за кърмачки, за увеличаване на тестостерона и либидото, за отслабване и детоксикация и против грип и настинка.  Всички рецепти са внимателно изучени и тествани в лабораторни условия. Технолозите на „The Green Bear” са създали микс от най-мощните билки, спомагащи за различните цели и нужди. Всички продукти са преминали през редица тестове, одобрения и сертификати и дават 100% гаранция за успех.

Билките е всеизвестно, че могат да помогнат при много състояния. На практика се използват семената, плодовете, корените, листата, кората или цветята на растенията за лечебни цели в Китай, Индия, Египет и Северна Америка от векове. В България също се предават рецепти с билки от векове. А днес все повече хора се връщат към билките.

Много хора вярват, че натуралните продукти винаги са безопасни и добри за тях. Това не е съвсем вярно, защото не всяка билка е подходяща за Вашата конкретна цел или за подобряване на определен здравословен проблем. Има билки, които могат да взаимодействат с някои лекарства и да предизвикат нежелани реакции от съвместната им употреба.

The Green Bear гарантира за качеството и произхода на продуктите си, защото смятат, че не само съдържанието е важно, но и откъде са набавени самите билки. The Green Bear е фирма с български произход и билките, съдържащи се в продуктите ѝ, са култивирани, изсушени и пакетирани в затворен производствен кръг в района на Стара планина. Чайовете на The Green Bear се отличават с внимателния подбор на съставките и с тяхното старателно комбиниране.

Препоръчва се чайовете да се приемат за поне 2-3 месеца за видими и трайни резултати, тъй като билките не са конвенционални лекарства и не действат веднага, а с натрупване.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
19.90 лв
Baby Bear Breastfeeding Tea 160 гр | The Green Bear Подпомага лактацията при кърмещи майки Подходящ за употреба през целия период на кърмене Доставя важни витамини и минерали за майката и де..
21.90 лв
Immune Bear Immune Boosting & Anti-Cold Tea 160 гр | The Green Bear 100% натурално съдържание Повишава имунитета Бързо възстановяване от настинки и вируси Дава сила и енергия Предпаз..
19.90 лв
Mama Bear Pregnancy Tea 160 гр | The Green Bear За подсилване на имунните защити на организма Срещу сутрешно гадене и киселини Добро средство за облекчаване на мускулните крампи Предпазва ..
21.90 лв
Strong Bear Men's Tea 160 гр | The Green Bear За увеличаване на силата и издръжливостта по време на физическо натоварване За насърчаване на тонуса, жизнеността и сексуалното здраве Добро..
На база ( 2)  Коментара
20.90 лв
Slim Bear Detox Tea 160 гр | The Green Bear Натурален и здравословен продукт Благоприятен ефект върху цялостното здраве Контролира апетита и подпомага процеса на отслабване Има детоксикира..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™