Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Teva

От основаването на Teva в Йерусалим през 1901 г. целта им е да помагат на хората да живеят по-дълго и по-здравословно. Когато преди повече от век Хаим Саломон, Моше Левин и Ицхак Елщайн се събират в Йерусалим, за да образуват малък фармацевтичен бизнес, те не са си представяли, че тяхната компания ще продължи да бъде световен лидер в индустрията.

Тева Фармасютикълс се ангажират да създават качествени, достъпни лекарства и хранителни добавки. В момента разработват стотици генерични лекарства, целящи да увеличат достъпа до лечения, които могат да подобрят здравето на пациентите и да спестят милиарди на доставчиците на здравни услуги. Teva продължава да се стреми към по-здравословен свят.

Тева Фармасютикълс е световна генерична фармацевтична компания, предлагаща над 1840 лекарствени продукта. Teva е най-голямата компания за фармацевтични продукти в България

Търговската част на компанията - Тева Фарма (преди Актавис ЕАД), предлага най-богатото продуктово портфолио на българския пазар, включващо широк избор от  висококачествени генерични фармацевтични продукти за хуманна употреба във всички важни терапевтични области.

В България заводите на Тева са в Дупница и Троян (преди Балканфарма Дупница и Балканфарма Троян), които имат над 60 години опит в производството на лекарства.

Заводът в Дупница е един от най-модерните в Европа за производство на твърди лекарствени форми. Нещо повече – той е единственият фармацевтичен завод у нас, лицензиран от Агенцията по храните и лекарствата на САЩ (FDA).

Производствената продукция се реализира в над 70 държави в Европа, Северна и Южна Америка, Канада, Азия, Южна Африка, Австралия и Нова Зеландия.

Тева Фармасютикълс е с най-богатото, внимателно оптимизирано продуктово портфолио на „Актавис“ и „Тева“ в полза на пациентите в България. Портфолио с ясно обособени фокусни терапевтични категории като кардиология, неврология, метаболизъм и диабет, онкологично портфолио с генерични и иновативни продукти. Teva предлагат един от водещите продукти в световен мащаб за терапия на множествена склероза и продължават да са сред пазарните лидери в областта на ОТС лекарствата (продукти без рецепта).

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
3.12 лв
CitroVit 100 мг 40/80 таблетки | Teva Прилага се при състояния, свързани с недостиг на витамин С За поддържане на естествената устойчивост на организма към инфекции Помага на тези, подложени..
8.94 лв
CitroVit 200 мг Течен Витамин C 10 сашета | Teva Витамин С за възрастни и деца над 3 години Лесни за употреба сашета с вкус на портокал Намалява чувството за умора и отпадналост Допринася ..
2.61 лв
CitroVit 500 мг 10/20 таблетки | Teva Грижа за имунната система Подобрява здравето на кожата, косата, ноктите Предпазва от оксидативен стрес ЦитроВит 500 мг Витамин C на на таблетки е на т..
12.79 лв
CitroVit 500 мг Течен Витамин C 10 сашета | Teva Стимулира нормалното протичане на метаболизма Защитава клетките от оксидативен стрес Подпомага психичната функция и нервната система Увелич..
7.59 лв
CitroVit Vitamin C 500 мг + Zinc 20 таблетки | Teva Двойна формула за силен имунитет Предпазва от респираторни заболявания Мощен антиоксидант, предпазващ от оксидативен стрес Влияе благопр..
Ново
12.67 лв
Magnerich Plus 30/60 таблетки | Teva Таблетки с магнезий и витамин В6 Подпомага нормалните енергийни нива Помага за намаляване на умората  Поддържа мускулната функция Облекчава пери..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™