Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Странични ефекти от химиотерапията: можем ли да ги избегнем?

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Здравословни проблеми и състояния, Хранителни добавки и продукти | Все още няма коментари. | 1966 прегледа на този пост

Съдържание на Странични ефекти от химиотерапията: можем ли да ги избегнем?


Под химиотерапия се разбира използването на медикаментозни препарати за лечение на рак. Механизмът на действие на тези препарати се изразява в спиране растежа на ракови клетки, които се характеризират със склонността да се делят бързо. Докато операцията предполага премахване на раковата тъкан от определена област от човешкото тяло, химиотерапията цели да забави растежа или да унищожи раковите клетки, включително и онези, които са се разпространили на места, далеч от първоначалното раково огнище (така наречените метастази).

Какви са страничните ефекти?

ROVATEN 30 капсули от Nueva Vita на достъпна цена е хранителна добавка, която намалява или възпрепятства появата на странични ефекти от препаратите, използвани в химиотерапитя и лъчетерапия за лечение на рак.Химиотерапевтичните препарати са разработени да разрушават болните клетки, които се характеризират с бързото си делене и съответно с растеж на туморна тъкан. В някои случаи тези средства могат да повредят и бързо делящите се здрави клетки. Някои лекарства могат дори да увредят жизнено важни органи като сърце, бъбреци, пикочен мехур, бял дроб, а също и нервната система.

Изразеността на страничните ефекти при различните болни е различна, при това тя зависи както от индивидуалната реакция на организма към лекарствата, така и от типа на самото лекарство и дозата му.

Сред възможните странични ефекти са: слабост, нисък брой червени кръвни клетки (дори анемия), намален брой на еритроцитите, гадене и повръщане, загуба на апетит, запеци, диарии, косопад, инфекции и чувство на парене в устната кухина, занижена съпротивляемост на организма, склонност към инфекции, болки.

Към момента има няколко достъпни лекарства, които ефективно намаляват или изобщо предотвратяват гаденето и повръщането. Тези средства могат да се въвеждат венозно по време на химиотерапията или да се дават с рецепта за прием вкъщи, ако е необходимо.

Страничните ефекти постепенно изчезват заради това, че здравите клетки преодоляват вредното въздействие на химиотерапията и започват да се развиват нормално. Обикновено страничните явления не са продължителни. И все пак са изключително неприятни и болезнени.

Затова Nueva Vita разработи хранителна добавка, която да подпомага имунната система да работи по-добре, с което страничните ефекти или изчезват бързо, или изобщо не се появяват. Добавката ROVATEN е натурален продукт, без химикали и вредни вещества, която БиоМол предлага на достъпна цена. РОВАТЕН е продукт, изцяло целящ да намали нежеланите реакции на организма към химикалите, които се използват в лечението на онкологии, ориентирана е към подобряване общото състояние на раковоболните и поддържане лечението на онкологични заболявания. Повече за продукта можете да прочетете, като натиснете ТУК!

Странични ефекти от химиотерапията: можем ли да ги избегнем? Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™