Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

ROVATEN 400 мг 30 капсули | Nueva Vita

ROVATEN 400 мг 30 капсули | Nueva Vita
ROVATEN 400 мг 30 капсули | Nueva Vita
ROVATEN 400 мг 30 капсули | Nueva Vita
49.00 лв
Код на продукта : ROVATEN 400 mg 30 caps
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.63 лв.

 
Бърза поръчка
ROVATEN 400 мг 30 капсули | Nueva Vita

ROVATEN 400 мг 30 капсули | Nueva Vita

 • Прекъсва патологичното състояние на отравяне на тялото
 • Очиства тялото от химикалите и биохимичните токсини
 • Способства пълноценното абсорбиране на полезните вещества
 • Увеличава имунните сили и предпазва от инфекции
 • Извършва антиоксидантно насищане на тялото и осигурява повече кислород в кръвната плазма
 • Предпазва от анемия, като стимулира производството на еритроцити
 • Стабилизира коронарната система и подобрява функцията на сърцето
 • Намалява риска от тромбоза в кръвоносните съдове
 • ROVATEN 400 мг 30 капсули е на чудесна цена от Nueva Vita

Какво знаем за ROVATEN?

При лечението на онкологичните болести се предизвиква отслабване на имунната система. Често то води до редица странични ефекти. Тялото не може да поддържа естествените си защитни процеси и програмираната клетъчна смърт – апоптоза. За да се задейства този физиологичен процес и организмът да е способен сам да се бори с туморните клетки, е необходимо да се повиши имунната защита. Натрупаните по време на лечението свободни радикали причиняват големи щети върху защитните сили на тялото. Те са увредени високореактивоспособни молекули, защото им липсва един електрон. За да си го набавят, те „открадват” електрон от други нормални структури или клетки, като така разрушават техните ДНК. След мутацията на ДНК нормалните клетки също мутират и вече не изпълняват правилно функциите си. Това води до отслабване на защитните механизми на тялото.

За повишаване на имунната защита е много важно храненето, като консумирането на по-алкални храни е препоръчително. Добре е в менюто да преобладават зеленчуците и свежите храни. Желателно е храната да се обработва на пара или чрез варене и печене, да се избягва пърженето. За определен период е добре да се избягват млечните храни, месото, полуфабрикатите, пакетираните изделия, тестените храни и захарта. Тези храни са киселинообразуващи и съдържат консерванти.

За повишаване на имунитета отлична помощ могат да окажат хранителните добавки. Научните изследвания са изяснили, че свободните радикали, натрупани по време на онколечението, могат да бъдат обезвредени чрез антиоксиданти. Това са вещества, които отдават електрони на високореактивоспособните молекули, така те вече не са опасни. Всяко антиоксидантно вещество, прието с храната или с добавка, се бори с крайно реактивните и нестабилни молекули. Силата на действие на веществата с антиоксидантен потенциал зависи от техния „синергичен ефект”. Колкото по-добре работят заедно, толкова по-надеждно се борят със свободните радикали.

ROVATEN 400 мг 30 капсули от Nueva Vita на уникална цена е перфектен продукт с ценни антиоксидантни съставки. Той е много ефективен за блокиране влиянието на вредните крайно реактивни и нестабилни атоми на кислорода и премахването на отровните вещества, произвеждани вътре в организма, радионуклидите и вредните съединения чрез детоксикация на тялото.

Как действа ROVATEN на капсули?

ROVATEN 400 мг 30 капсули е смес от естествени хранителни вещества със силен антиоксидантен потенциал. В състава му са включени съставки, които са много ефективни за намаляване на реактивните кислородни форми и засилване защитните механизми на тялото. Представлява перфектна хранителна добавка с ценни антиоксиданти. Препоръчва се на всички, които са диагностицирани с онкологично заболяване и им предстои химио- или лъчетерапия, както и за хора, изложени на канцерогенни фактори. Продуктът действа на два етапа:

 • Блокира реактивоспособните свободни радикални молекули. Когато тези молекули се свържат с антиоксидантите, те вече не са опасни за тялото.
 • Адсорбира и извежда токсините, радионуклидите и вредните вещества, като детоксикира организма.

Антиоксидантите, които съдържа ROVATEN 400 мг 30 капсули на страхотна цена, деактивират свободните радикални молекули. Компонентите на продукта проявяват способността да възпрепятстват или забавят процесите на окисляване на другите вещества. Те работят по няколко различни начина – чрез взаимодействие директно с окислителните фактори или чрез взаимодействие с продуктите, получени по време на окислението, напр. свободните радикални молекули. Благодарение на дейността на антиоксидантите се поддържа баланс между процесите на окисление и редукция, който е от съществено значение за здравето и благосъстоянието. Ако поддържаме нивата им здравословно високи, опасните за тялото реагенти се обезвреждат, преди да са нанесли вреда на тялото. Всички антиоксиданти пазят по-надеждно нашето тяло, съчетани с други антиоксиданти, като така от съвместно им действие се получава по-силен и по-ефективен краен ефект.

Човешкият организъм е снабден с ендогенни антиоксиданти (глутатион, супероксид дисмутаза (SOD), глутатион пероксидаза, каталаза), но често се оказва, че тяхното производство е твърде малко, за да се намали ефективно излишъкът от реактивните кислородни форми. За щастие, има голяма група природни съединения, които проявяват изключителни антиоксидантни свойства.

В продукта ROVATEN 400 мг 30 капсули, който Ви представяме, се съдържат биологично активни природни компоненти. Благодарение на антиоксидантния комплекс ROVATEN 400 мг отдава свободни електрони на радикалите, деактивира ги и неутрализира високата им реактивна способност. Процесът на делене на реактивните кислородни форми се прекъсва и след като те вече са обезвредени, не нанасят вреда на клетките. Продуктът има мощно детоксикиращо и имуномодулиращо действие. ROVATEN 400 мг премахва създалите се от онкологичното лечение токсини благодарение на процеса адсорбция. Токсините се извеждат от тялото, извършва се неговата детоксикация, а имунитетът се повишава. Ето кои от най-ефективните антиоксиданти за обезвреждане на токсините натрупани при онколечението са включени в продукта:

Един от компонентите в ROVATEN 400 мг 30 капсули е извлеченият от сибирска лиственица уникален антиоксидант – дихидрокверцетин. Той съдържа естествения биофлавоноид таксифолин, който притежава силни противовъзпалителни и антиалергични свойства. Укрепва и регенерира съединителната тъкан. Укрепва кръвоносните съдове и така предпазва от атеросклероза, намалява възможността за инсулт и инфаркт и подобрява кръвния поток. Предотвратява образуването на тромби, засилва имунната система. Активира регенеративните процеси на стомашната лигавица и забавя стареенето. Притежава антиканцерогенно действие, предпазва от рак, сърдечно-съдови и мозъчни заболявания и намалява вероятността от развитие на диабет. Установено е, че дихидрокверцетиновият изолат от сибирска лиственица (Larix sibirica L.) подобрява защитните свойства на кожата и отстранява обривите, намалява неблагоприятните ефекти от химиотерапията и лъчетерапията, инхибира синтеза на хидроксилови радикали и поддържа способността на организма да се възстановява след излагане на токсични и радиоактивни елементи.

Друго вещество от състава на ROVATEN 400 мг 30 капсули, което противодейства мощно на реактивните кислородни форми и ги извежда от тялото, е клиносорбент. Добива се в Родопите от находища, определяни като най-висококачествените в света. Минералът е много ефективен при профилактика и лечение на онкологични заболявания, които често са породени от отделянето на вредните крайно реактивни и нестабилни атоми на кислорода. Минералът улавя тежките метали и радионуклидите, като ги изхвърля. Тялото се пречиства и детоксикира, нормализират се всички функции и процеси благодарение на детоксикиращата му способност.

Джинджифилът е друг антиоксидант, включен в капсулите ROVATEN 400 мг. Той е източник на метилсулфонилметан (МSМ) или диметилсулфон, който проявява противовъзпалителен ефект, помага при случаи на гадене, болки в стомаха и мускулите. Помага при повръщане и колики. Благодарение на тези свойства се отразява много благоприятно при онкоболни, които са загубили апетита си или страдат от проблеми с храносмилателния тракт и повръщане.

Куркуминът е основното биоактивно съединение в куркумата, чийто изолат е включен в продукта. Това вещество има многопосочни свойства и оказва положителен ефект върху целия организъм. Инхибира циклооксигеназа-2 (COX-2) и интерлевкин 8, благодарение на което ефективно успокоява възпалителния процес, поддържа нивото на холестерола, облекчава когнитивна отпадналост, оптимизира нивата на инсулин.

Чесънът е познат от много години. Той е естествен източник на селен, който има антивирусно и антисептично действие. Включва се като съставна част от ензима, предпазващ клетъчните структури от окислителни увреждания. Селенът е мощен антиоксидант, засилва имунната защита, неутрализира свободните радикали.

Зеленият чай е още един компонент от състава на ROVATEN 400 мг. Той съдържа коензим Q10 и катехин, които предотвратяват стареенето на клетъчните мембрани, обезвреждат вредното въздействие на свободните радикали, подобряват състоянието на чревната микрофлора, увеличават нивата на мозъчния норепинефрин (норадреналин), предпазват кожата от вредните ултравиолетови лъчи на слънцето.

ROVATEN 400 мг 30 капсули от Nueva Vita на невероятна цена се бори активно с реактивните кислородни форми, натрупани при лечението. Имунната защита се засилва, нежеланите последици от онколечението се повлияват много по-бързо или не се проявяват, връща се тонусът и нормалният баланс на организма! Продуктът няма странични ефекти и е безопасен – може да се приема без назначение от лекар.

Препоръчителен прием: Приемайте препоръчаната доза преди хранене по следния начин:

 • Преди провeждане на лечението – приемайте по 2 капсули 2 пъти на ден;
 • След провeждане на лечението – приемайте по 2 капсули 3 пъти на ден;
 • При прeвенция и за дeтоксикиращо действие – приемайте по 1 капсула 3 пъти на ден;
 1. Когато планирате Вашето онколечение, е препоръчително веднага да започнете прием на добавката, който да продължи до началото на терапията, за да може да подготви организма Ви.
 2. Добавката се приема СЛЕД завършване на курса на онколечение – за да редуцира нежеланите последици от неговото провеждане.

След проведената терапия приемайте по следната схема:

 • За период от 2 месеца приемайте по 2 капсули 3 пъти на ден
 • За период от 3 месеца приемайте по 2 капсули 2 пъти на ден

Когато приключи приемът по указания по-горе начин, е необходимо да се направи почивка от 3 месеца. След това е добре за 1 месец добавката да се приема с профилактична цел по 1 капсула 3 пъти дневно. Приемът може да е за по-дълъг период по същата схема.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Клиносорбент КЛС-Pb/Cd 183,928 мг **
Екстракт от джинджифил (Zingiber officinale) 55,212 мг **
Изолат от коренища на куркума (Curcuma longa L.) 55,212 мг **
Чесън на прах (Allium sativum) 51,534 мг **
Екстракт от зелен чай (Camellia sinensis) 36,68 мг **
Дихидрокверцетин от сибирска лиственица (Larix sibirica L.) 3,72 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: магнeзиев стeарат, силициeв диоксид, рaстителна вeган кaпсула.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Ако сте бременна или кърмите, се консултирайте с Вашия лекар! Съхранявайте при температура до 25 °С и влажност около 85%! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™