Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Sea-licious

Sea-licious е компания, която се занимава с производството на хранителни добавки. Самата компания се управлява от екип супрузи. От друга страна компанията разполага и със сертифициран лекар, който се грижи за контрола. Sea-licious произвежда висококачествени продукти, като за целта се използват качествени и натурални суровини. Продуктите са сертифицирани по IFOS. Омега-3, което е най-висококачественото рибено масло на пазара, превъзхожда всички останали.

Sea-licious се произвежда от масла от малка риба, която е събрана от бреговете на Чили и Перу. Тези невероятни масла не само са напълно чисти, но и имат най-високо естествено съотношение на омега-3, EPA и DHA.

Тук може да откриете голямо разнообразие от хранителни добавки. Продуктите са създадени специално за вас и вашите деца, за грижата на тяхното здраве и красота.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
77.27 лв.
Омега-3 1500 mg + Витамин D3 400 IU/10 µg за Деца Sea-licious Подпомага правилното развитие на детския организъм Предпазва детето от дефицит на важни елементи за неговото здраве Усъвър..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™