Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Rosalique

Създаденa през 2018 г., компанията Розалик е вдъхновен от философиите за формулиране на д-р М. Шиле, немски учен, прекарал 5 десетилетия в биомедицински изследвания, фокусиращи се върху плодовитостта, имунологията и дерматологията. В сътрудничество с швейцарски и френски дермокозметични учени, Розалик е най-новото във високотехнологичните изследвания и разработки.

Rosalique цели да бъде крем за лице №1 при чувствителност на кожата и еритема (зачервена кожа). Уникалната био-научна формула е формулирана като най-бързото, безопасно и ефективно решение за зачервяване на лицето. Rosalique помага при:

  • Розацея
  • Купероза
  • Кератоза Пиларис
  • Зачервяване (еритема)
  • Лицеви петна
  • Зачервена кожа
  • Възпалена кожа

Какво прави Rosalique уникални? - Ефектът на тройното действие!

Незабавен прикриващ ефект

Уникалните микро-капсулирани пигменти в Rosalique доставят ултра фини цветни пигменти директно върху кожата, маскирайки всяко зачервяване или неравност моментално. Зеленият външен слой на микро пигментите допълнително неутрализира зачервяването на кожата.

Нежен терапевтичен ефект

Съдържащите се активни съставки като зеолит, алфа-бизаболол, пантенол, масло от ший и карбамид внимателно третират всички симптоми, свързани със зачервяване. Проучванията показват, че раздразнените кожни участъци се успокояват и облекчават, когато Rosalique се използва ежедневно за период от 4-8 седмици. Зачервяването на кожата се намалява, контролира и управлява дългосрочно.

Ефект на дългосрочна защита

UV филтрите предлагат защита от UVA и UVB лъчи, които влошават зачервената кожа. SPF 50 предлага защита от по-нататъшно дълготрайно увреждане на кожата. 96% от UVA и UVB лъчите се блокират при използване на Rosalique - SPF 50 осигурява първокласна защита при ежедневно излагане на слънце. Rosalique блокира UVA и UVB лъчите, което намалява повторното дразнене на кожата и увреждане, което може да причини зачервена и чувствителна кожа. Rosalique 3 в 1 Чудотворна формула против зачервяване предотвратява дългосрочно увреждане и зачервяване на кожата, докато активно третира симптомите.

От септември до началото на ноември 2019 г. Rosalique 3 в 1 Чудотворна формула SPF50 е тестван от Good Housekeeping Institute за период от 8 седмици. Лабораторните тестове са включвали инструментално изследване, използващо Multi Skin Test Center (мегаметрова сонда) и комплекс за анализатор VISIA за оценка на ефективността на Rosalique.

Резултатите от тестовете са толкова положителни, че получената оценка е 77/100. Лабораторните тестове са показали незабавно намаляване на видимостта на зачервяване, успокояване на зачервяването след ежедневно използване на Rosalique през целия период от 8 седмици.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
54.90 лв.
Miracle Brush | Rosalique Специално разработена за по-лесно прилагане на 3in1 крем Rosalique Перфектна за ежедневен грим Изключително подходяща за подарък Магическа Четка за Грим е на изго..
69.00 лв.
Розалик 3 в 1 Крем против Розацея и червени петна 30 мл | Rosalique Намалява възпалението на кожата, облекчаващ и успокояващ крем против Розацея Мигновен коригиращ кожните несъвършенства ефект..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™