Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

NAC (N-Acetylcysteine) 600 мг 60 веге капсули | Doctor's Best

NAC (N-Acetylcysteine) 600 мг 60 веге капсули | Doctor's Best
NAC (N-Acetylcysteine) 600 мг 60 веге капсули | Doctor's Best
NAC (N-Acetylcysteine) 600 мг 60 веге капсули | Doctor's Best
29.99 лв.
Код на продукта : NAC Detox Regulators 60 Veggie Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.5 лв.

 
Бърза поръчка
NAC (N-Acetylcysteine) 600 мг 60 веге капсули | Doctor's Best

Best NAC (N-Acetylcysteine) 600 мг 60 веге капсули Doctor's Best

 • Стимулира функцията на дихателната система
 • Има антиоксидантни свойства
 • Помага при астма
 • Срещу синузит и отит
 • Има отхрачващо свойство
 • Противовъзпалително средство
 • Влияе благоприятно при емфизем
 • Подобрява състоянието при бронхит
 • N-Acetylcysteine 600 мг 60 веге капсули е на страхотна цена от Doctor's Best 

Какво знаем за N-Acetylcysteine?

Acetylcysteinum e производно на аминокиселината на цистеин. Като хранителна добавка Best NAC 600 мг 60 капсули от Doctor's Best на изгодна цена неутрализира свободно-радикалните групи, което е от особено значение при възпалителни заболявания на белите дробове, когато рязко се усилват окислителните процеси в белодробната тъкан.

Това води до понижаване на равнището на вътре-клетъчния глутатион, което е съпроводено от нарушение на функциите на сърфъктанта и усилване на активността на цитокините-медиатори на възпаленията. При намалена концентрация на глутатион или увеличена потребност от него, нивото му може да бъде повишено за сметка на доставката на цистеин от екзогенния Ацетилцистеин.

Прякото антиоксидантно действие на продукта е обусловено от наличието на свободната сулфхидрилна (тиолова) група. Тя е способна непосредствено да взаимодейства с електрофилните окислителни токсини и да ги неутрализира. По този начин N-Acetylcysteine защитава клетките на организма от влиянието на свободните радикали както чрез пряка реакция с тях. Цитопротекторното действие на Ацетилцистеин, тясно свързано с неговите антиоксидантни свойстви, определя потенциалните възможности на употребата му при различни заболявания и патологични състояния в профилактиката на вътрешни болести.

Best NAC подобрява възстановяването на болни след чернодробна трансплантация, оказва комплексно влияние върху имунитета при ХИВ-позитивни пациенти. Може да се използва като имуномодулатор, отслабва токсичното действие на редица лекарствени препарати. Ацетилцистеин е ефективен в профилактиката на псевдомембранозен колит, обусловен от приема на антибиотици, при остри отравяния с парацетамол и други токсични вещества (алдехиди, феноли, живак, арсен), а също така влияе благотворно върху клетките на черния дроб и ги защитава от токсичното въздействие на кадмий.

N-Acetylcysteine притежава и нефропротекторни свойства. Неговата употреба минимизира вероятността от повишаване на креатинин в кръвта. 

Как действа Ацетилцистеин на капсули?

N-Acetylcysteine 600 мг 60 капсули на Doctor's Best е модифицирана форма на цистеина, която е присъединена към ацетилната група. Доказано е, че той е способен да увеличава равнището на антиоксиданта глутатион, който намалява увреждането на клетките. Увеличава скоростта на възстановяване и способства за растежа на мускулна маса.

Благодарение на предотвратяването на увреждането на клетките Best NAC капсули е свързан със забавяне на процесите на стареене. Особено популярен и сред хората, занимаващи се със спорт изискващ висока издръжливост, а също така повишена интензивност.

Ацетилцистеин помага за намаляване на уврежданията на мускулите и способства за здравата имунна система. Антиоксидантните му свойства са широко приложими при желаещите да съхранят или да натрупат мускулна маса, като N-Acetylcysteine понижава умората по време на тренировка. Best NAC е муколитично средство, което втечнява секрета, увеличава неговия обем и облекчава отделянето му.

Действието на продукта е свързано със способността на свободните сулфхидрилни групи на Ацетилцистеин да разрушават вътре- и междумолекулните дисулфидни връзки на киселинните мукополизахариди на секрета. Това води до деполимеризация на мукопротеините и намаляване на гъстотата на секрета.

N-Acetylcysteine увеличава секрецията на по-течни сиаломуцини от чашковидните клетки, понижава бактериалната адхезия на епителните клетки на лигавицата на бронхите. Той стимулира мукозните клетки на бронхите, чиито секрет лизира фибрин. Притежава и противовъзпалителни свойства. Спектърът на антитоксична действие на Ацетилцистеин е достатъчно широк. В частност той е антидот на акролеина, съдържащ се в цигарения дим, автомобилните газове и в пържените ястия, а също така и на циклофосфана, приеман от онкологично болните.

При вътрешния прием на Best NAC се усвоява много бързо. След перорален прием неговата максимална концентрация в плазмата на кръвта се достига след 1–3 ч, с белтъчините на плазмата се свързва 50% от неговото количество. N-Acetylcysteine се извежда преимуществено от бъбреците във вид на неактивни метаболити (неорганични сулфати, диацетилцистеин), незначителна част се отделя в неизменен вид от червата.

Ацетилцистеин е муколитик, регулиращ образуването на муцин и стимулиращ неговия транспорт по дихателните пътища. Той се прилага в качеството на антиоксидант в пулмологията, в кардиологията, при провеждането на химиотерапия, трансплантация на органи и тъкани. Използва се в токсикологията и в качеството на антидот при радиационно въздействие. Best NAC има имуномодулиращо действие при респираторни заболявания, антимутационни свойства при болни с патологии на червата.

N-Acetylcysteine увеличава утилизацията на глюкоза, спира прекисното окисление на липидите, стимулира фагоцитозата. В състава му влиза аскорбинова киселина, възстановяваща окислените алфа-токоферолни радикали, възстановявайки антиоксидантните свойства на токоферола. Ацетилцистеин има доказан антиканцерогенен ефект и противотуморни свойства. 

Още ползи при прием на Best NAC:

 • Помага при муковисцидоза
 • При пневмония
 • Благоприятства при ларинготрахеит
 • Препоръчва се за профилактика на белодробни абсцеси
 • При простудни заболявания
 • Помага при ринит
 • NAC 600 мг 60 капсули от Doctor's Best на топ цена има детоксикиращо действие
 • Отстранява гъстия секрет от дихателните пътища при пост-операционни и пост-травматични състояния
 • Подходящо средство при кашлица

Произведено в: Калифорния, САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 веге капсула дневно, за предпочитане с храна.

Дозировка: 1 веге капсула 

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 веге капсула) Стойност %ПДД

Селен (от селенови дрожди) (SelenoExcell®)

50 мкг 71%

Молибден (от молибден глицинат)

50 мкг 67%
N-Ацетилцистеин (NAC) 600 мг ** 

 

 

 

 

 

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено. 

Други съставки: модифицирана целулоза (вегетарианска капсула), лимонена киселина, естествен аромат на ванилия. 

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™