Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Quality of Life

Основана през 1998 г., Quality of Life е създадена с цел да предостави на потребителите достъп до голямо разнообразие от специфични за здравето добавки, формулирани с уникални хранителни съставки.

Компанията е изминала дълъг път, така че екипът ѝ знае точно в каква посока да се насочи, за да предоставя на потребителите си висококачествени, но на достъпна цена добавки. Те предлагат всичко това, като същевременно се стремят да предоставят отлично обслужване на клиенти и приятелска поддръжка. Винаги следят последните тенденции в добавките и поставят на първо място желанията на клиенти си. Ето защо имат доволни клиенти навсякъде и са едни от най-успешните в индустрията за натурални продукти.

Като компания, ангажирана с разработването на продукти, базирани на доказателства, Quality of Life е една от малкото компании в индустрията за добавки, които могат да гарантират, че всяка една съставка във всеки един от продуктите им е подкрепена от изследвания върху хора и се доставя в дози, съответстващи на клиничните изследвания.

Quality of Life се посвещава да предложи продукти, които е сигурно, че ще осигурят реални резултати. Без изключения! Без компромиси!

Ето защо ние избрахме да работим с Quality of Life! Интересите на нашите клиенти винаги са основен приоритет за нас, така че се надяваме, че ще се насладите на продуктите им толкова, колкото ние се радваме, като ги предоставяме на разположение за Вас.

С мотивиран екип Quality of Life се стреми да бъде креативна, да дарява усмивки на лицата на своите клиенти. Ето защо винаги търсят нови иновативни съставки, за да Ви дадат най-доброто от най-доброто! Вашето здраве е техен приоритет! Вашето здраве е НАШ приоритет!

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
На база ( 1)  Коментара
199.00 лв
Активен хемицелулозен компонент (AHCC) 500 мг 60 капсули | Quality of Life Mощнa имуностимулираща добавка, която се бори с рака Увеличава устойчивостта към инфекции Увеличава активностт..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™