Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Qgain USA

Qgain USA е американска компания, чиято основна мисия е да помага на тези, които страдат от косопад, отслабване и оредяване на косата. Чрез продуктовата линия Qgain компанията предлага надежда на онези, които страдат и се срамуват заради косопада си. Продуктите са създадени не само за да осигурят реални и трайни резултати, но и да бъдат безопасни и ефикасни. Компанията се старае да включва възможно най-чистите съставки във всички продукти за косопад така, че клиентите да могат да се чувстват напълно удовлетворени и уверени.

Обикновено липсата на хранителни вещества е причина за изтъняване на косата и загубата ѝ. Тези проблеми започват да се проявяват при мъже и жени на възраст над 20 години. Продуктите против косопад на Qgain USA са с перфектните съставки за борба с такива проблеми. Продуктовата гама Qgain включва Миноксидил 5% пяна, Миноксидил 2% пяна, Миноксидил 5% разтвор, Миноксидил 5% формула с ниско съдържание на алкохол, Биотин таблетки за здрава коса, които спомагат за намаляване на косопада и увеличаване на здравето и растежа на косата. Разтворът, богат на хранителни вещества, е насочен към космените фоликули чрез най-ефективния път за достигане - кръвния поток. Оралните добавки са пълни с витамини, минерали и съединения, които адекватно подхранват космените фоликули за развитието на здрава коса и насърчаване на растежа на косата.

Qgain USA предлага в продуктовата си гама и капсули против побеляване Prime Qgain, които работят за спиране на посивяването на косата, както и влакна за коса Qgain, които покриват плешиви петна и придават мигновено перфектен и пълен вид на косата.

Със строгия режим за осигуряване на качество Qgain USA гарантира, че представените продукти са от най-висок клас и са напълно безопасни за ползващите ги. Всички са наясно как косопадът може дълбоко да засегне човек, затова хората, които използват продуктите на Qgain USA, трябва да се чувстват уверени в това, че ползват най-добрите продукти и работят за възстановяване на косата си и за предотвратяване на по-нататъшната ѝ загуба.

Фокусът на компанията Qgain USA е върху удовлетвореността на клиентите и работи за задоволяване нуждите на тези, които са поверили здравето на косата си на техните продукти.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
На база ( 2)  Коментара
-25%
79.90 лв 59.90 лв
Промо оферта изтича след:
Миноксидил 2% Пяна за Жени 177 мл | 3 месеца | Qgain US​A За ефективно спиране загубата на коса Стимулира развитието на здрави фокилули и растежа на силна коса В опаковка, която е достатъчна..
На база ( 5)  Коментара
27.00 лв
Миноксидил течност срещу мъжки косопад 1 х 60 мл за 1 месец, 3 x 60 мл за 3 месеца и 6 х 60 мл за 6 месеца Възстановяване на косата с допълнителна сила за мъже Клинично тестван продукт за борб..
На база ( 1)  Коментара
-25%
79.90 лв 59.90 лв
Промо оферта изтича след:
Minoxidil 5 % Пяна за мъже срещу косопад за 3 месеца Опаковката от 177 мл е достатъчна за 3 месечна употреба! Клинично доказано, че обновява до 25% повече космени фоликули Подобрена формула..
27.00 лв
Миноксидил 5% слабоалкохолна формула | Qgain USA На българския пазар се предлагат много продукти, които обещават да спрат косопада, но не всички действат еднакво добре. Както и не всички продукти с..
69.90 лв
Healthy Hair Biotin Complex 60 таблетки | Qgain USA Спира косопада Уплътнява и заздравява косъма Повишава кръвообращението в скалпа Доставя до космения фоликул важни, подхранващи го съедин..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™