Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Planetary Herbals

Planetary Herbals е Американска кампания създадена от експертни билкари, която се фокусира предимно върху хилядите години опит на аюрведа и традиционното китайско билколечение. Зад гърба си имат стотици години опит на западно практикуващи билкари  и повече от 30 години клиничен опит от професионални билкари като Michael Tierra, Lesley Tierra, Jill Stansbury и Alan Tillotson .
 
Planetary Herbals предлага най-доброто от класическите билкови традиции, интегрирани в билкови формули и използвани в продължение на стотици хиляди години. Всеки продукт на Planetary Herbals е предназначен за насърчаване на здравето, а не само да накара хората да се чувстват по-добре. Всяка формула е умело разбработена по традиционни и съвременни принципи. Тяхната философия е вниманието към детайла по отношение на качеството на суровините, индивидуална отговорност за самолечение и екологичната осведоменост.
 
По-голямата част от населението по света се позовава на растенията за здраве и изцеление, тъй като е било в преди много време. Planetary Herbals взима под внимание точно това и се ангажира да даде гаранция, че билкови традиции продължават да се развиват и растат. Planetary Herbals разработва висококачествени билкови добавки на много добри цени

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
180.00 лв.
AHCC 500 мг 60 капсули I Planetary Herbals Мощен антиоксидант Има хепатопротекторни свойства Срещу вирусни и инфекциозни заболявания При артрит Има функция на имуностимулатор Понижава..
39.90 лв.
Bupleurum Calmative Compound 550 мг 120 таблетки | Planetary Herbals Подобрява функциите на жлъчката Има детоксикиращо свойство Изцяло билкова добавка Bupleurum Calmative Compound на из..
35.00 лв.
Stone Free 90 таблетки за здрави Бъбреци и Пикочен мехур Помага при камъни в бъбреците и жлъчния мехур Stone Free на таблетки е изцяло билкова хранителна добавка Облекчава болките Може да ..
На база ( 1)  Коментара
40.00 лв.
Амла Органична 500 мг 120 таблетки | Planetary Herbals билкова добавка, която пречиства кръвта поощряване на дълголетието за подобряване на храносмилането в борба с констипацията за омек..
110.00 лв.
Full Spectrum CHAGA 1000 мг 120 таблетки | Planetary Herbals За по-силна имунна система Повишава устойчивостта на организма към стрес Спомага за забавяне на процеса на стареене Повишава ен..
60.00 лв.
Full Spectrum CHAGA 1000 мг 60/120 таблетки | Planetary Herbals За по-силна имунна система Повишава устойчивостта на организма към стрес Спомага за забавяне на процеса на стареене Повишава..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™