Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

PePe Caffee

PePe Caffee е фирма, която е основана през 1998 година. Тя предлага изключително голямо разнообразие от кафета, чайове и други продукти. Италианско кафе с превъзходен вкус и качество. Комбинацията от най-добрата Арабика придават страхотния аромат на кафето. Всяко едно зрънце от кафето се избира и подбира много внимателно от експрертите. Кафето се почиства, проверява и пече много внимателно. Pepe кафе е сравнително млада компания, която поднася на своите потребители качествено кафе.

Фирмата започва вноса на кафе, след което благодарение на модерната технология започват да създават италианско кафе. И до ден днешен е една от най-търсените и продавани марки. Това е така защото компанията се стреми към най-добро качество. Всеки търси в кафето аромат и вкус, който да оставя следи след приемане. В тази компания работят само професионалисти, които наистина разбират от своята работа, прави се всичко изключително внимателно и прецизно. Иновативната технология на приготвяне на Pepe caffee позволява всичко това да бъде постигано без никакъв проблем. Най-използваните сортове кафе са Робуста и Арабика.

Ние Ви предлагаме разнообразие от кафе на капсули, чайове и какво ли още не. Може да ги разгледате тук:

Производители
Категории
Няма налични продукти
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™