Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Paradise Herbs & Essentials

Paradise Herbs & Essentials е създадена през 1994 г. и е посветена на това да произвежда чисти и натурални продукти, които отговарят на най-високи стандарти. Основната философия на Paradise Herbs & Essentials® Inc. се основава на седем страдарта за превъзходство: качество, чистота, действие, сила, безопасност, устойчивост и цена. Билките, които се използват за направата на хранителните добавки на Paradise се отглеждат в естествената им среда и са чисто екологични, отгледани без използването на всякакви химични торове , пестициди и консерванти.
Всички билки използвани в Аюрведическата медицина, които се грижат за здравето като Куркума, Ashwagandha и Holy Basil растат в една изолирана и девствената природа в Хималайте.  Джинджифила се взима от еквадорските дъждовни гори, където той е свободно диворастящо. Именно тази обща комбинация от важни фактори: климат, почва, девствени и естествено растящи в околната си среда растения допринасят за изключителното качество на всички билки и хранителни добавки. Тези хранителни добавки не са предназначени за диагностика, лечение или предотвратяване на някакво заболяване. Всички продукти на Paradise Herbs & Essentials са направени в САЩ.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
32.00 лв.
Пчелно Млечице 1750 мг 30 капсули | Paradise Herbs Богато на витамини Подобрява енергията Елиминира умората 100% чист и натурален продукт Без ГМО Какво представлява Пчелно Млечице н..
На база ( 1)  Коментара
49.90 лв.
Африканско Манго (African Mango) 60 капсули | Paradise Herbs - хранителна добавка за потискане на апетита Опаковката съдържа 60 капсули 100% чист екстракт от Африканско манго и е дост..
39.90 лв.
Куркума Екстракт 4:1 90 капсули Paradise Herbals Понижава холестерола Намалява болките в ставите Защитава сърцето Подобрява хранисмилането Подпомага пречистването на кръвта Ку..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™