Регистрирайте се в нашия сайт и грабнете ваучер за отстъпка!

Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Neocell

Neocell е най-голямата компания в света, която се занимава с производството на биоактивен колаген. Този колаген е комплексен протеин, който помага за изграждане на колагеновите влакна на мускулите, кожата, косата и сухожилията. Колагенът е един от основните протеини, който съставя повече от 75% от съединителната тъкан в тялото. Повечето хора след навършване на 25 години започват да губят колаген от организма. Той намалява с около 1.5% на всяка година. След 45 годишна възраст обаче той се понижава с цели 25%, а след 60 год. цели 50%. Затова Neocell започва да разработва биоактивен колаген, който е изключително добър и разпространен. Използва се от много хора по света.

Компанията Neocell е основана през 1998 година. Нейният основател се нарича Ал Каудри. Идеята за създаването на тази фирма му идва, когато претърпява много тежката сърдечна операция. След нея мускулите му започват да атрофират, състоянието му било доста тежко. В болницата обаче за неговото лечение му използвали колаген, който му помогнал да се възстанови по бързо. Когато той се оправил решава да създаде продукт, който да помогне на много хора по света, страдащи от дефицит на Колаген. С тази негова цел била създадена компанията NeoCell. Днес тя е марка номер 1 в света за производство на колаген. Тя разработва продукти с гарантирано качество и чистота. Всички продукти подобряват здравето на човек и притежават anti-age ефект.

Марката NeoCell обира всички награди. Натуралните хранителни добавки и козметика, който се създават притежават сертификати за качество.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
Ново
98.00 лв
Beauty Infusion Гурме Колаген комплекс 330 гр I Neocell Освежаващ колагенов коктейл Формула за сияещо лице, силна коса и бърз растеж на ноктите За подпомагане синтезирането на собствен к..
Ново
90.00 лв
Глоу Матрикс - Пълна Хидратация на Кожата 90 капсули I Neocell За максимално оптимизирано хидратиране на кожната обвивка на тялото Предпазва от разрушаване на кожната защита Има противогъбич..
Ново
79.00 лв
Дерма Матрикс - Премиум Колаген Комплекс на прах 183 гр. I Neocell Колаген в биоактивна форма Включена Хиалуронова киселина за по-силна хидратация Включен Витамин Ц за поддържане здравет..
Ново
79.00 лв
Супер Колаген + C 4000 мг - Течен 473 мл I Neocell Подпомага крепкостта на костната тъкан Подобрява здравината на съединителната тъкан Съдейства за заздравяването на абсолютно всички тъкани ..
Ново
44.00 лв
Супер Колаген + C 6000 мг 120 таблетки I Neocell 6000 мг колаген тип I и III За здравето на косите, ставите, кожата, костите, нотките Преминал клинически тестове Neocell Колаген Доказано о..
Ново
44.00 лв
Супер Колаген 6600 мг на Прах 198 гр. I Neocell Подобрява здравословното състояние на дермата Възпрепятства появата на бръчки и се бори с вече съществуващите такива Предпазва от остеоартроза..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2015 | Всички права запазени!