Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

NaturPharma

За да овладеете ежедневните предизвикателства в живота, е важно да сте здрави и способни. Само здраво тяло и ум могат да постигнат изключителни неща. Продуктите на NaturPharma Ви подкрепят при ежедневните Ви предизвикателства, независимо дали са в спорта, или в професионалния живот.

Натурфарма България” ЕООД е фармацевтична компания, основана през 1997 г. До момента Натурфарма се е утвърдила като водещ производител на хранителни добавки и фармацевтични продукти на българския пазар. Натурфарма предлага висококачествени продукти с немско качество и прецизност, разработени и произведени от немската компания PG-Naturpharma GmbH.

Към момента Натурфарма е официален представител за българския пазар на продуктите на Sigma-Tau Health Science и Centropa Aachen и на италианските фармацевтични компании Farma-Derma S.R.L. и Euritalia S.R.L. Освен това компанията се разширява, като открива свои представителства в съседните държави Сърбия и Румъния.

Здравословният начин на живот е от голямо значение за все повече хора. Следователно все повече се обръща внимание на балансираната и здравословна диета. Тя е основа за благополучие. Но както знаем, здравословният начин на живот, здравословната диета често отнема много време. Време, което (за съжаление) все повече не е на разположение. Симптомите на дефицит във витамини, минерали или важни мастни киселини могат да бъдат резултат от неправилна или нездравословна диета.

Но ако искате да се поддържате във форма и в добро здраве, въпреки все по-забързаното ежедневие, продуктите на Натурфарма България са точно за Вас. Натурфарма предлага хранителни добавки за всички нужди с изключително качество и на справедливи цени. Независимо дали е здраве, спорт или красота, има по нещо за всеки.

Компанията PG-Naturpharma произвежда в една от най-модерните производствени сгради в Европа. В допълнение към модерните производствени халета, има голям склад за суровини и склад с над 2200 палетни пространства. Собствените им хигиенни норми и стандарти са на най-високо ниво и непрекъснато се проверяват. Служителите редовно се обучават и винаги работят в съответствие с хигиенните указания (HACCP), за да постигнат най-високите стандарти за качество.

Натурфарма България предлага на клиентите си висококачествени и професионални крайни продукти. PG-Naturpharma GmbH гарантира на клиентите си абсолютно отговорно боравене със закупуването на суровини, както и строги насоки за качество на хранителните добавки с постоянно първокласно качество на продуктите, строго контролирано производство и непрекъснато развитие.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
29.70 лв
Arthroguard 80 капсули | NaturPharma Високи дози на глюкозамин, хондроитин, МСМ, колаген и растителни екстракти Подпомага здравето на ставния хрущял и съединителните тъкани Облекчава бо..
20.30 лв
Cicatridina Suppositories 10 броя | NaturPharma Помага за разграждане на възлите и зарастване на цепнатините Мощно противовъзпалително действие върху аноректалните тъкани Подпомага..
20.60 лв
Livuron Forte 24 капсули | NaturPharma Насърчава премахването на токсините от тялото Разширена формула, поддържаща черния дроб Подпомага работата и възстановяването на черния дроб Неутрали..
19.00 лв
Livuron Hepa 24 капсули | NaturPharma Поддържа чернодробните функции Със силен антиоксидантен ефект Стимулира производството на нови чернодробни клетки Помага да се предотврати натрупванет..
17.99 лв
Panli Pro 20 капсули | NaturPharma Насърчава стомашно-чревното здраве Комплекс от 13 ензима, универсално поддържащи храносмилането Съставът е съобразен с естествените нужди на тялото ..
18.55 лв
Proxel 30 капсули | NaturPharma Срещу симптоми на доброкачествена простатна хипертрофия (ДПХ) Добро средство за регулиране на честотата и болката при уриниране За овладяване на симптомите на..
24.83 лв
Relaxophytol 30 капсули | NaturPharma Намалява риска от депресия и състояния на тревожност За здравословен баланс на функционалността на нервната система За успокояване на чести нервни състо..
21.91 лв
Stomachon 30 капсули | NaturPharma За облекчаване на коремни болки и спазми при колит (СРЧ) Срещу неприятното подуване и болки в корема след хранене Добро средство за овладяване на неприятни..
23.50 лв
ThyroHelp 30 капсули | NaturPharma Поддържа здрава щитовидната жлеза Насърчава здравословния метаболизъм Подкрепя мозъчната функция Подпомага сърдечното здраве Тирохелп Добавка за Щитови..
21.00 лв
Urimil 30 капсули | NaturPharma Подпомага и стимулира невромускулната регенерация За облекчаване на болка и неразположения в гърба и крайниците при травми Добро средство за минимилизира..
27.15 лв
Urimil Forte 30 капсули | NaturPharma Регенерира периферните нерви и повлиява на болката Облекчава симптомите при дископатия, лумбаго, плексит Допринася за регенерацията на нервната и мускул..
21.99 лв
Urimil Gel 50 мл | NaturPharma Срещу различни възпалителни състояния Възстановява функцията на нервна система Облекчава болката и мускулните спазми Оказва положително влияние при муск..
23.00 лв
Virout 20 таблетки | NaturPharma За силна имунна система Антиоксидантно действие Поддържа състоянието на първата бариера срещу микробите - лигавиците Помага за здравословна дихат..
27.50 лв
Vitrogen 16 ампули | NaturPharma За здравето на Вашите очи Оказва невероятни ефекти върху зрителното поле и стуктурана на Вашето око Подобрява зрението и зрителната функция Витроген Ампули..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™