Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Natur Produkt

Natur Produkt е българо-немски производител и разпространител на хранителни добавки, козметика, леракствени средства и медицински изделия с високо качество и достъпни цени.

Natur Produkt е основана през 1993 година и почти 3 десетилетия не спира да развива дейността си и да предлага висококачествени и ефективни продукти за хората, за да могат да поддържат своето здраве и външен вид.

Natur Produkt предлага на българския пазар едни от най-известните и предпочитани чуждестранни продукти на марки като Dr. Theiss, Lacalut, Schwabe, Allga San и други.

Изберете за своето здраве високото качество, чистотата и доказаната ефективност на продуктите от Natur Produkt!

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
7.87 лв
Detrical 400 60 таблетки | Natur Produkt Подпомага правилното функциониране на нервната система Помага за поддържане на здрави кости и зъби Подобрява използването на калций и фосфор Подпом..
27.38 лв
Hydroless Slim 60 капсули | Natur Produkt Помага за намаляване на мазнините в корема и понижаване на холестерола С натурални съставки Мощна формула за отслабване Действа диуретично Засил..
8.64 лв
Molekin Complex 30 таблетки | Natur Produkt Притежава антиоксидантно действие Допринася за поддържане на нормалната функция на имунната система Поддържа функционирането на мускулите и нормал..
25.39 лв
Nevraxil 30 капсули | Natur Produkt Увеличава способността на тялото за справяне с неврологичните заболявания По естествен начин възстановява увредените нерви Подобрява чувствителността на у..
10.09 лв
Prevomit 28 таблетки | Natur Produkt С натурални съставки Намалява гаденето Потиска повръщането Помага при общо неразположение Има общ противовъзпалителен ефект Превомит таблетки срещу..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™