Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

MyElements

Ние, човеците, сме създадени за да живеем сред природата. Тя е способна да ни даде нужните съставки, в необходимото им качество, за да можем да поддържаме здравословния си баланс. Но съвременният ни начин на живот силно пречи за това. Вече не се храним с истински природни продукти, което значи, че не си даваме необходимата пълноценна храна, за да сме здрави. Но пък от друга страна днес имаме възможността да използваме постиженията на човечеството – иновативните технологии и непрестанно да търсим начини да възстановим онези неща, които би трябвало да ни даде природата, а не успяваме да си ги вземем от нея.

С намесата на науката за здравословното хранене и с помощта на разбирането и познаването на природата, повече от 30 годишния опит на “Isoplus” помага на компанията да създаде собствена линия от натурални хранителни добавки. MyElements олицетворява визията и философията на компанията за цялостния здравословен живот. Тази линия предлага продукция, която балансира вредните последствия и влиянието на съвременното провеждане на живота ни, помага на тялото ни да бъде по-здраво физически и да се радваме на доброто си състояние.

MyElements се развива стремглаво с развитието на технологиите и по този начин ни помага да извлечем най-полезните активни вещества от природата. Това е един живот без ограничения, добре балансиран и изпълнен с удоволствие. Това е MyElements!

Производители
Категории
Няма налични продукти
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™