Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Топ продукти за Ново ! Промоции

MRM

Metabolic Response Modifiers (MRM) e производител на широка гама от водещи индустриални добавки в сферата на спортните хранителни и здравословни добавки. MRM непрекъснато правят нови проучвания, предлагат висококачествени съставки на достъпни цени и се старят да отговарят на нуждите на всички потребители – всичко това им дава конкурентно предимство пред останалите производители.

MRM имат екип от висококвалифицирани специалисти, които се ангажират да развиват иновативни хранителни добавки.  Тяхната основна цел е да предоставят на обществото цялата необходима информация за да взимат по-лесно решения за собственото си здравеопазване и за да подобрят качеството си на живот.

Корпоративно седалище MRM е разположено в Oceanside,  САЩ. Компанията също така поддържа много добри връзки с безброй дистрибутори и съвместни предприятия по целия свят.

MRM започва през 1996 г. Като през първата година предлага на пазара много малка част от продуктите, които следват теорията за комбиниране на аюрведа и билки от Стария свят с модерната наука и знание на човешката биохимия и физиология. През годините MRM напредва през масовия маркетинг в сферата на здравословните храни и хранителните  добавки в целия свят. Техните продукти се предлагат вече в над  20 страни, като богатият им асортимент вече надминава над сто продукта, съобразени с подобряване на качеството на живот.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
36.00 лв
Моринга на веган капсули от MRM Суперхрана Moringa ​- Моринга на капсули на супер цена, само сега от сърцето на свещената за индусите планина Аруначала Моринга – едно д..
На база ( 1)  Коментара
28.00 лв
Прегненолон 50 мг 60 капсули | MRM Забавя стареенето Вегетариански продукт Прегненолон 50 мг 60 капсули | MRM на топ цена регулира хормоните Какво представлява Прегненолон? Прегненол..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™