Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Minoxify

Hair Style Cosmetics Group LLC е производител и дистрибутор на продукти с миноксидил под търговската марка Minoxify. Фабриката с площ 10 000 м2 и повече от 60 служители е разположена в Гуанджоу, Китай.

Продуктите Minoxidil се произвеждат във фабрика с висок стандарт и са тествани за високо качество, за да осигурят естествен начин за растеж на косатаМиноксидил стимулира растежа на косата и забавя оплешивяването. Най-голям ефект има при хора под 40-годишна възраст, чиято загуба на коса е скорошна. 

Minoxify полагат големи усилия да направят проучване на формулите и контрол на качеството. Всяка година от компанията разработват нова формула, която да задоволи нуждите на клиентите. На всяка партидна продукция се прави строг тест за качество преди пускането ѝ на пазара.

Minoxify използват най-новите изследователски технологии. Сред продуктите имат забележителни постижения в премахването на петна, избелването, слънцезащитните продукти, продуктите против бръчки, против акне, дезодоранти, тен и продукти против косопад, които изнасят за Европа, Америка, Азия и Близкия изток.

Ние вярваме в бъдещето на всички природни продукти“ – е мотото на компанията Minoxify

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
19.90 лв
Миноксидил 5% | Minoxify На българския пазар се предлагат много продукти, които обещават да спрат косопада, но не всички действат еднакво добре. Както и не всички продукти с Minoxidil са еднак..
19.90 лв
Миноксидил течност срещу мъжки косопад 1 х 60 мл за 1 месец, 2 x 60 мл за 2 месеца и 3 х 60 мл за 3 месеца Възстановяване на косата с допълнителна сила за мъже Клинично тестван продукт за борб..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™