Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

M.G.L HK

MGL HK е китайски производител на здравословни продукти, хранителни добавки за отслабване, детоксикиращи лепенки и други. MGL е лидер в Китай на производството на хапчета за отслабване. Най-известните продукти на марката са ABC Acai Berry (АБЦ Акай Бери) и Slimix. Ние от Biomall.bg предлагаме само оригинални продукти на марката MGL и разполагаме с нужните сертификати за автентичността им. Поради честите измами с ABC Acai Berry ви съветваме да се обръщате само към доказано коректни търговци.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
На база ( 2)  Коментара
-22.4%
44.95 лв 34.90 лв
Промо оферта изтича след:
ABC Акай Бери Премиум (ABC Acai Berry Premium) е капсулата чудо. Приемайте по една дневно, за да сте във форма Вече в нова версия! Твърда капсула, с доказан ефект и произход!  Ако все ..
На база ( 105)  Коментара
-22.4%
44.95 лв 34.90 лв
Промо оферта изтича след:
ABC Acai Berry Premium Нова формула е най-добрия натурален продукт за отслабване на пазара Тези невероятно ефикасни хапчета за отслабване са конкурентни на производителите на Azia Slim, б..
На база ( 42)  Коментара
-22.4%
44.95 лв 34.90 лв
Промо оферта изтича след:
ABC Акай Бери Премиум (ABC Acai Berry) 30 капсули | MGL ABC Acai Berry (ABC акай бери Premium) 100% оригинален е най-новия, най-ефикасен натурален продукт за отслабване на световния паза..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™